|
![]() |
#2401 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Eto bio do pošte, uzeo igru i sada stavljam zadnji patch. Ako bude sve radilo biti će puno pitanja večeras. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Prekjučer Poltergeist viče da treba posadu, kako sam taman krenuo u suicidalnu misiju gađanja s onog kontenjera skočim i ukrcam se u helić s još 3-4 igrača, kad ono vidim Polter trči od helića ?? Čekam da netko preuzme pilotsko mjesto, ali svi pišu "wtf", "di ćeš", "vrati ste Polter", ali nitko ne želi u kabinu pa stisnem F1 i kažem bar ću probat..nekako uzletimo, skrenem i krenem napisat "skacemo cim dodjemo iza njihove baze pa ćemo ih stisnut s svih strana", ali zaboravio da izgubim kontrole čim stisnem chat. ![]() Dart je full neprecizan, vec nakon par metara drastično opada..treba zaista imat sreće za pogodit helić s tim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2403 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2404 |
Registered User
|
Bio na BUG serveru i doživio sam silovanje. Izađem iz baze bum, ono K/D ratio mi je bio -100 ![]() Koji je IP od PCE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Jedno pitanje, danas sam kupio bf bc2 limited edition za 230 kn od nekog lika, e sad moj frend zeli kupiti cd key od igre, i morat ce skidat igru, e sad moje pitanje je dal ce on moc instalirat igru preko mojeg cd-a i upisati svoj key da nemora bzvz skidat igru?
![]() |
#2406 |
Guest
|
neka izabere opciju registracije online (da ne mora imat dvd u kanti) pa bi trebalo moc. |
![]() |
![]() |
#2407 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2408 |
Registered User
|
Jel imate i vi problem crashanja igre? Meni se nakon jedve, dvije mape crasha i onda moram restartat komp da bi opet mogao igrati. Win 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 | |
Premium
|
Citiraj:
Navikni se da si prvih 15 lvl-a janje na kojem veliki bildaju k/d ratio.. Mene je to prvi dan malo živciralo, ali onda se opustio (naviknuo) i sad je ok. Ipak je to igra za gušt, ne moraš imat miljun bodova ni pozitivan k/d ratio da bi dobio plaću ![]() U cca. 3-4h igranja očekuj 1-2 ispadanja s servera/crasha na desktop/freezanja.. ovisno o danima, ja jučer nisam imao niti jedan jedini crash, danas 3-4, ali samo ispadanje servera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Registered User
|
Ok, već mi je problem ovo crashanje. Može se desiti nakon sat vremena igre, a može kada stisnem join server. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2411 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Danas je bilo dobro dok onaj neki lik [Real]Poltergeist (ne onaj naš)počeo varat s aimbotom. Onda smo se nekak raspali BTW nakon malo isprobavanja zaključili smo da u non-HC jedino onaj zadnji snajper M95 (7% dmg sa magnum ammo) , turreti (mitraljezi i rakete), tenk (top i turret) mogu oštetiti heli. Naravno da svi mogu ubiti pilota, ali to i nije najlakša stvar na svijetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Neznam stvarno zašto ste toliko oduševljeni ovom igrom , osobno sam jako razočaran ! Puna je bugova i nije ništa posebno i revolucionarno donijela , igram ju i zijevam !!!! Toliko su je hvalili pa sam je i ja uzeo a sada mislim bolje da nisam i vračam se na Modern Warfare 2 ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Sta je danas bilo sa onim [REAL]Poltergeist-om? Kazete da je varao. Kako, po cemu ste to vidili? Jucer na nekom serveru mi je izbacilo preko ekrana da je user ***** banan zbog multihackinga(ako se dobro sjecam). EDIT: Dugo sam pisao post, nisam vidio da je vec spomenut ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
Registered User
|
Iskreno, razočaran sam (trenutno). Instaliram je, odigrao 30 min, prvi crash i BSOD. Ajde sistem check ovo ono, igrao 20 min opet crash. Aj restartaj comp. Ajmo vidjeti dali drugi imaju problem. Imaju. Riješenja? Nema. Ajde jebiga, aj opet ću je pokrenuti. Join server. Crash. FU**! Restart. Ajmo opet pokrenit. ALERT! Game data files are corrupt! Please reainstall the game and try again. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma ne spamam nego sam iskreno puno više očekivao ali sam premalo dobio od ove igre ( nažalost ) ! Puna je bugova , grafički ništa posebno , AI osrednji do loš , sve već viđeno . Ma da budem iskren meni se čini da sam postao premator za ove igre i da previše očekujem od programera i počinjem zaboravljati da je samo lova bitna i dobar marketing koji prodaje poluproizvod kao nešto bez čega se ne može živjeti ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Svi driveri - zadnji ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 | |
Premium
|
Samo daj! Pozdravi ekipu iz iw-a i reci im da nastave radit gluposti za konzolaše s brdom kričavih boja ![]() Citiraj:
Moj kill/death ratio je pozitivan, iako sam početnik. Imam 13h igre, skor u minuti je 206 i imam 173k total score.
![]() |
![]() |
#2421 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa a) nemaju svi serveri pb, neznam jel naš ima? b) punkbuster bilježi sve nepravilnosti i visoke k/d i onda to analizira, pa kasnije updateaju ako ispadne da se radi o nečem dosad neviđenom, valjda je novi cheat. A šta se tiće tog lika, vidio sam u killcamu netipične kretnje pa sam se prebacio u drugi tim i sljedio ga. Tip radi brze killove sa oružjem koje nema ni red dot, nekoliko puta u sekundi se naglo okrene s nepogrješivom preciznošću. Jednom sam vidio kak se okrenuo prema zidu tak, pa sam ga srušio bazukom, a vidi šoka, neprijatelj kojeg on nije mogo vidjet je bio tam. Pa vi pričajte kak nije aimbot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2426 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Sto se tice PCE servera,ja mislim da je stvarno vrijeme da se stavi pass na server i posta tu i eventualno na jos par hrvatskih foruma,nije da nas nema dovljno,cesto se zelim spojit a server je pun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2427 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() nekidan smo ostali nas 4-5 na pce serveru pa smo odlučili izglasati "cease fire", našli se na jednom mjestu u igrici, pili kavu i chatali... To je bilo zgodno dok ih nismo pobili i na brzinu aktivirali mcom ![]() Onda mislim da ti je najbolje napraviti dobar stari format c: (šalim se, možda postoji neko rješenje ili jednostavno čekati patch) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2428 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Bwahahahhaa,skinio sam Vekija u heliću sa jednom jebenom granatom.Ono,imam AUG i stisnem 3,jel,vidim helić koji nas jebeno terorizira (bilo ih je 5-6 na 3 =/) ,podignem ciljnik i boom! Iz prve ![]() Inače,da...onaj real poltergeist...ne znam,totalni cheater,gledam killcam i ne vjerujem. Ubije mene i u killcamu se lik vrti kao da sam bacio monitor sa desetog kata i pratim što se događa - ubije još troje četvero brzinom svijetlosti. ![]() Ali,zato dok je frajer terorizirao na B,tatica došao s leđa i puk - nožić.Sad imam i cheaterski dogtag. ![]() Okrenem se i roknem drugog sa strane,čini mi se da je bio ili zgmmax,ili gnomax. Sve u svemu...naživcirao sam se večeras strašno nešto.Treba staviti pass i ono...što je najžalosnije - likovi su noobovi,rank je premali,a tamanili su nas k'o da prvi put igramo neki multiplejer jebote.
![]() |
![]() |
#2430 | |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Pass kad se stavi, brzo ce se prosiriti medju nama hrvatima, znat ce ga svi koji trebaju i mislim da je to najbolji filter da se otarasimo cheater-a, ramba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|