|
![]() |
#2373 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
EA ima opet nekih problema sa serverima... ja sam dobio poruku od hosting firme, ako nebude server online da je do EA kako je i netko napisao par postova prije (na prosloj stranici) ali [.:.]T.A.T.E. server radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Going from bad to worse. ![]() Igra se chrasha u prokletom server browseru, do same igre ni ne dođem ![]() Treba znati sastaviti takav tim nesposobnih ljudi da ti izbace ovakvu igru... kak je krenulo, igra će se ispeglati za 2 godine ![]()
![]() |
![]() |
#2375 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sinoc sam igrao s nekim krembilima, uletim u squad sa 2 snajpera i jednim engineerom. Da bi stvar bila gora - igrali smo u napadu africa harbour, ja sjednem u jedan tenk, 2 snajpera trce prema brdu a onaj tulac od inzinjerca ode upravljet uav-om... stojim, gledam i ne vjerujem. 2 tenka stoje bzvz, oni se idu zajebavat i snajpat. Naravno da sam dobio napadaj popi**** u roku odmah, sva sreca bio je HC, rastepo sam onog glupana na konzoli a ona dvojica i-wanna-be-noob-sniper su dobila rafal po leđima. Naravno da je odmah krenulo kukanje, blue wtf, blue stop team killing... rekoh, stop beeing *?#$% retarded!!! Nevjerovatno! Inace, nakon zadnjeg patcha 90% servera u history-u i favorites su mi zasivljeni, ne mogu se spojiti ni na jedan, a kad browsam servere ili se srusi igra na desktop, ili je server full (iako pise da ima jos slobodno 3-4 mjesta i nakon refresha), ne mogu uopce dodati nove servere u favorites a kad se i spojim na neki ne ostaju mi u historyju... ffs, idem igrat sp i trazit mcom statione okolo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Arica Following the results of the armor assault at Atacama, U.S Command insists on a similar action to capture the port of Arica. The assault group will launch a "break through" action directly at the Russian base. If the fight dictates, the Battle Group will cut directly through the town located on the axis of advance. Collateral damage is of no consequence. The Russian base must be destroyed in order to cross the desert and reach the port. Heavy casualties are expected on both sides. A ovo sto se tice servera EA ima nekih problema. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 26.03.2010. u 10:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni se danas desio predobar bug, ona zimska mapa po noći, plantaju B, ja trčim prema vratima i idem ih razbit meleeom, a odjedjnom nož poleti u lijevo i ubije kroz zid tipa šta se skrivao lijevo od vrata (bez da uništi vrata) XD To bi trebao reportat prije il poslje XD I BTW s čim se sve heli može oštetit u HC/non HC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#2379 |
Addicted to music.
|
@Neo - hvala ti. "EA Servers will be restarted around 4am EST/8am GMT/9am CET to solve an issue where servers do not restart or show in the browser properly" BTW,o kakvom novom patchu je riječ? oO Kod mene je verzija igre 523648.Inače,s tim zadnjim patchom imam više CTD nego sa verzijom prije. =/ Ne kužim što je sa tim likovima,jbt,k'o da ne znaju napraviti barem nešto kako spada.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 26.03.2010. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Premium
|
@zgmmax - ma znam, to ja od milja, zato sto se na pocetku jos razglabalo o tome dal je to mozda neki zajeb il ne ![]() @viperus; michel - sa inzinjercom kao zadnji gadget otkljucas m136at4, on ima navodecu raketu, jako dobro za skidanje helica ili bilo kojeg vozila u pokretu ako jos nitko nije nabacio tracer dart na njega, samo sto je jako spor reload. Inace carl g. mi je def njajaci, pogotovo u kombinaciji sa extra raketama (6 umjesto 3) i jako je dobar za pjesadiju ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 26.03.2010. u 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2381 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
|
Pa i piše "not compatibile with tracer dart..." Sam ga navodiš kad ispališ, kao i onaj AT Stationary Samo što sa tim nemoš pogodit Voyager da kruži okolo sa minigunovima, a kamoli BlackHawk ili Apache ![]()
![]() |
#2384 |
Premium
|
http://www.24sata.hr/news/ucenik-16-...u-celo/165785/ Eto da nije bio softcore ne bi ante iz posusja proso ovako liso.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2385 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() pa cekas neke noobove koji voze samo ravno pa im ga sprasis lol, imao sam situaciju da njih 4orica stoje pored helija i cekaju nekog da dođe tko ga zna voziti... onda dođem ja pa se strovalimo u prvi stup od vodova za struju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 | |
|
Pukneš ga na tenk ili helić i on navodi raketu od RPG-a i Carl-Gustava do mete. Kad na tenku ima tracer dart nanišani se sa RPGem ili CG-om i treba 3-4 sekunde za lock-on, ispališ i raketa skreče prema meti. Nije baš turbo-upotrebljivo jer uvijek ima nekih prepreka pa raketa do svog cilja često pokupi kakav zid ili slično Citiraj:
Baš si ih usrečio ![]() Ja volim kad čekaju dvojica u heliću na minigunovima da naiđe kakav sposobniji pilot ![]() Ja na brdu iznad njihovog spawna i pozdravim ih svu trojicu sa Carl-Gustavom dok se nisu ni odigli od zemlje ![]()
![]() |
![]() |
#2388 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Korisna stvar, pogledaj ovaj filmic sa youtube-a da ne pisem sad cijelu definiciju. ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=pEcEa...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
|
Ako pogodiš helić jednom u 50 ispaljenih tracer dartova ja ti skidam kapu. Moraš baš imati sreće zakačiti ga na helić, jer je to magnetska "strelica" koja nije baš brza pa trebaš ciljati dosta ispred helikoptera da ju on pokupi. Ima svoju svrhu, ali nekad je pametnije imati pištolj za fast-swap kad ti ponestane metaka u pušci. Ja sam taj tracer prije stavljao u svaku klasu i svako malo obilježavao tenkove svojim inžinjerima, sada ga imam samo na Engeneer klasi, ali ga i ne koristim baš.
![]() |
#2392 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Neznam sa čim je Nebbo poslao paket, ali od jučer je već došlo tako da ćemo se rokati večeras. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni jedino fali da nemozes tracer dart u ljude ispaljivat, vec nekoliko puta mi se desilo, da ispucam sve sta imam, pa mi netko izleti ja nadobudno izvucem pistolj/tracer dart i corak. ![]() I tip me onda milo pogleda, osmijeh od uha do uha, pa me osine posred cela. ![]()
![]() |
#2395 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2398 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
BC2 problemi
Frend mi se ne može logirat na bilo koji server... Bilo da se spaja preko mene ili nekog drugog frienda ili direktno na server. Kaže, piše mu please wait nekih 2-3 minute, nakon toga mu izbaci poruku: connection to the game server has been lost. Please check your network connection and try again. To je kad ima puno mjesta na serveru, a kad je server pun, uredno nakon nekoliko sekundi piše server is full. Kad ide na sve servere, piše mu we couldn't find any game, please try again. Moram napomenuti da kolega može igrati nekad. Npr. danas je sam prekinuo igru nakon sat i pol igranja, te kad se ponovno htio spojiti na server preko prijatelja, više nije mogao nigdje ući ni preko njega niti na blo koji server. Svi ostali se uredno spajamo. Konekcija na internet je u redu, kolega ništa ne skida u trenutku. Sad sam pričao s njim preko xfirea i mogu reći da je poprilično ljut. Što bi mogao biti uzrok njegovog problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Addicted to music.
|
Može se tracerom pogoditi helić,kako ne? Ja sam uspio već oko pet puta pogoditi helić tracerom.Zapravo i nije toliko teško,najbitnije je da te ne uoči nitko iz choppera.Može on biti mega profesionalni vozač choppera,ali ako sam ja miran,pobrinem se da me ne vidi,on me prešiša,ja mu ostanem iza leđa i samo odozdo pras tracer i kaboom - zalijepi si,a onda u ruke nešto razorno i perinjaj. Najjače mi je bilo kada sam se kao defedner uspio ušuljati u neprijateljsku bazu kao recon,plantao im c4 na heli,njih četvorica uđu i ja click,da vidiš tuluma. ![]() Doduše,nisam dugo živio,netko me spotao,pa se cijela baza sletila na mene,ali sam uspio što sam želio. Nego,e,stvarno me više živcira ono tamno staklo na strojnicama,Isus mater.Nadam se da će to riješiti ubrzo,pošto jebeno ne vidim kuda,ni na koga pucam:S EDiT : Jedan od sigurnijih načina rješavanja choppera je ako imaš u blizini odličnog snajpera,pa samo spraši pilota.
![]() |
![]() |
|
|