|
![]() |
#2281 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Knife autoaim je ukomponiran u korijene igre, i jedan veliki fail u igri, nije to ništa za otključavanje, to je jednostavno tako u igri Jel nisi skužio kad knifeaš nekog kak se sva kamera protrese i ode pogled na tog kog knifeaš, naravno i ubiješ ga makar je on sekundu prije podosta skrenuo lijevo ili desno. Jednostavno igraj i knifeaj što više, brzo češ skužiti o čem govorimo Blue ti si me toliko puta silovao sa onim tenkom na Port Valdezu da mi je došlo da quitam ![]() ![]() Znao sam čim vidim tenk da si ti u njemu ![]() ![]()
![]() |
#2283 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Btw., da li je moguće medicu koji je napravio samoubojstvo uzet kit i oživit ga, te tako oba igrača dobiju defibrilator? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Isuse Bože.Izludio sam večeras sa onim likovima sa ping 300. ![]() ![]() Pa jebote,ona dvojica-trojica su nas prali iz helića jedno 10 minuta. ![]() Došlo mi da quitam,majke mi.Ali,što je najjače,ona mapa u pustinji,nitko živ ne napada,svi kempaju,roštaju ribice i gledaju prašinu,te sunce kako prži...Hammer i ja divljamo po neprijateljskoj bazi,on pada,ja ga oživljavam,pa smo ajde,uspjeli srušiti m-com. ![]() Ali da,kul partije večeras. ![]() Kako je samo Cartmann u svjetioniku padao kao pokošen. ![]() ![]() ![]() ![]() A ja kao požrtvovni medic trčim oko njih dvojice-trojice,gore/dolje i oživljavam ih,na kraju sam uspio sprašit dvojicu u svjetioniku. Prokleti intruderi. ![]() EDiT: Čini se da sam sve otključao sa medicom. ![]() Mislim,pod sljedeći unlock nema ništa,stoji samo 0,a i dalje pićim bodove sa lijeve strane...
![]() |
![]() |
#2287 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
daj sam reci da je rush mode ak je onda super jer mi se svidja ono kaj sam probo rusha u HC do sada sam samo picio conquest na HC i ok je al nije to za mene bas. rush mi se cini puno bolji, tu ce do izrazaja doci team work i skill i neces moc bez glave jurit na objective danas sam ponovo back in the game ![]() trebam jos sam malo za medika za zadnji LMG i onda inzinjerca zadnja 2 oruzja pa se onda bacam na skupljanje zvijezdica za sva oruzja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nije bilo druge nego brutal force, trebali smo ga skinut, bilo je nedopustivo da skakuće po onoj čistini ko pjetilić a nas 7 ga nemoćno gleda...rekao jebe me se, on će mena, li ću prije ili kasnije i ja njega.. pogodio ga par puta ali je pretpostavljam pobacao health pakove + armor i magnum ammo pa bi ja njega jednom, on mene jednom, ja mrtav, on skakuće...pa onda opet ![]() Moram otključat medika, a zaheb je bez defibrilatora, ekipa me gleda u čudu što ih ne oživljavam, a ja nemam defibrilator. Zato i rijetko uzimam medika jer nema smisla bez defibr., ali tako ga necu nikad otkljucat, najčešće uzmem engineira pa lešinarim medike. ![]() PS. što je potrebno za dignut server s BFBC2? Prijatelj ima dedicated s nekim svojim stranicma, ali ako možemo shareat dedicated možemo i iskoristit shared ser? Ili treba zakupit poseban server? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2295 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Jucer se dosta tipkalo na ingame chatu. Mislim da bi nam bilo pametnije da nabavimo, ko vec nema, nekakve mikrofone. Dok sam ja jucer otipkavao da nam je u Arici jos netko ostao na brdu u pozadini zaradio sam jedan metak u rame ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Nadam se da ima još mjesta u vašim redovima jer eto uskoro ću nabaviti igru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Jedno pitanje,nadam se da nije protiv pravila foruma,skinuo sam igru sa torrenta pošto sam kupio samo CD-key i sad bi je snimio na DL DVD i isprintao omot pa kao da imam ko iz trgovine ![]() Spominjalo se da igra ima DRM što kao nešt radi u vezi zaštite diska,jel ako ja snimim tu verziju s torrenta na DVD sve če raditi ok? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
sada malo gledam neke filmice po jutjubu i nevjerojatno je kak je na konzolama lako igrat imaju veci damage oruzja i jos imaju pomoc pri nisanjenju (neki aimboot) i ne kuzim kakva ono ekipa igra, frajer dodje sa lijeve strane 3jci na cistom prostoru sa nekih 5m i ovi ga ne skuze ![]() bas mi je zao kaj me jucer nije bilo da i ja malo rokam sa vama, al bum danas valjda to sve nadoknadio ![]() Slobodno dodji uvijek nam treba svjeze krvi za popravljat k/d, a mogo bi ti i cartman rec kak je njemu bilo igrat u pocetku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Koliko sam skužio u nekih 80% slučajeva kad igram dođem liku s leđa predvidim kretanja sakrivam mu se i ako dođem s leđa opucam dobar rafal par pogodaka lik se okrene ja mrtav. Međutim reko sebi doću i ja na taj level kad ono šipak. Vidim ima manijaka koji non stop igraju i već su olalalala levelirani. Imaju toliko perkova da skill i ne treba imat. A ti ga zajebeš pratiš, prvi opucaš pogađaš i izjedeš đubre. I onda što sam primijetio da neki likovi imaju "brži" nož nego ja. Ili je to do laga možda. Vidim idem na lika pucamo oboje ja potegnem tipku za nož i on još skoro pola sekunde puca i ja padnem mrtav od njegovog noža. Zbog ovakvih stvari mi dođe da ponovo igram, sof 2 lol . A opet prejebeno zbog ekipe na pce. Pogotovo kad dođe do takvog balansa timova da nas 4 igra protiv njih 7 i onda još neki od ovih 4 umjesto da ostanu prebacuju se u jači tim. I onda dereš po njima kad otamo spam ko kad igra maximalni broj igraća onu mapu u modern warfare kako se zove...... dva sa dva kvadrata ![]()
![]() |
#2301 |
Addicted to music.
|
Kako se Veki naživcirao sinoć i o'šo ![]() ![]() ![]() ![]() Varošković mu tlak digao,hahaha. E,nego da vas pitam,ni meni se baš ne tipka,jer pola ekipe ne razumije dok tipkamo,pa nas roknu na spawnu,što treba,samo neki mikrofon i sluške,odnosno - headset,može li raditi samo ako se ušteka,ili je pak potreban teamspeak ili neki slični softwer? Što kaže PointDexter,jučer mi tipka da je snajp ostao iza leđa na brdu i lik nas šibne mortarom dok smo pričali,ovaj uzme moj kit,oživi me,kad- drugi me rokne tamo gdje je stanica za UAV (kad se poruše prvi m-comovi u Arici)...trebamo komunicirat preko mikrofona. ![]() Koliko znam,samo push alt i pričaj? Ali,kaže mi Nebbo da njega ekipa nekad čuje,nekad ne. :S Par puta je već nešto pričao i pitao me putem in-game chata jel ga čujem,a ja ga nisam čuo.Bug or? I da,brijem da ću danas ići otvoriti topic na EA forum (yey,to će puno pomoć',al' eto) i srat im radi a-balansa,te je zbilja glupo što se ne može tipkat za vrijeme spawna. Strašno,dosta propusta ima. EDiT: Imam pitanje. Dakle,sinoć mi se sa tim likovima što suz levelirani 35+ dogodilo da lik ispali dva-tri metka na mene,jedan me pogodi,onako mi se zacrveni da sam pogođen i to,ali ništa strašno.Međutim,skrenem iza zgrade...i padnem mrtav. oO Wtf? To kao treba biti neka real-time fora tipa da te frajer izrešetao,ali ti junak se odšećeš još kojih 5 nanosekundi i padneš mrtav kad stigneš u zaklon? I ne znam,onaj mortar je zbilja nepotreban u igrici,ne samo da nas takvi likovi rokaju sa kojekakvim moćnim oružjima i helićima,već šutaju i mortar,kako se boriti onda? I ne znam,dođe ovaj se helićem,ekipa puca po heliću iz pištolja/puške...troše ammo bzvz,koliko sam skužio,meci iz pištolja/puške ne oštećuju heli ni najmanje?! I ako netko može objasniti čemu točno služi onaj recon senzor? Mislim,što mogu s njime dobiti? Znači,bacim ga i on detektira svu neprijateljsku silu u nekom radijusu? ------------Najjači nick sinoć -ANTE IZ POSUŠJA - ![]() I pitanje stoljeća nakon što se masu vidjelo da tipkamo "po naški": "jel ovo hrvatski server?" ![]() opet edit: Sinoć sam bio upao na neki server di je svakih 30-40ak sekundi pisalo nešto "Auto-Balancing Teams BETA - first on the internet" - zar je moguće?
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 24.03.2010. u 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 | |
super user
|
Citiraj:
http://forums.electronicarts.co.uk/b...able-beta.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Level tj. bodovi ovise i o nekim drugim detaljima, možeš i cheatat, ali imho to nema svrhe. Makar vidim da to mnogi rade, on i prijatelj dođu na praznu mapu pa pune bodove jedan drugom. Preksinoc ostao duže i bilo nas 2 vs 2, tu po partiji skupiš cca. 2k bodova, u 2-3 partije skočiš level. Kad nas je 32 na mapi s mnogo više truda ne skupiš ni 200-300. Posebno ako si najniži level aka janje. Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |||
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Addicted to music.
|
@ Cartmann - da ![]() ![]() ![]() ![]() meni isto masu puta dođe poruka : xy: wsaawwwa ili pak to što dođe tebi,lol. Kakav show,ali meni se npr. dogodi slučajno,ne znam kako,ali uspijem stisnuti,ili igrica sama od sebe otvori chat i ja stišćem npr. "W",da krenem naprijed ili nešto,ni ne skužim da zapravo idiot to stavlja u chat i onda nesvjedno stisnem enter kada vidim chat,pa poruka bude čudne prirode. ![]() @gmax - lol. ![]() ![]() Ali zbilja,jebem mu mortar sveti,nije ga teško za izbjeći ako si pješak,jr pada u nekom malom radijusu,ali ako ideš tenkom...tenk je spor k'o gradski prijevoz. =/ E da,dogodilo mi se par puta nešto čudno...naime,npr. spawnam se i padam iz aviona sa padobranom,ali-padobran se nije otvorio i skužim da brzo padam,pa moram piknut spejs par puta da ga otvori?! - Pitam je li to neki bug,ili što,pošto par puta sam tako izvršio suicid nehotice? Ili npr. spawnam se i lik konstantno trči u desno,ne mogu ga kontrolirati,moram par puta stisnuti esc. lol ![]()
![]() |
![]() |
#2307 | |
super user
|
Citiraj:
edit: ovo prvo mozda i nije bug .al ovo drugo sigurno jest ..ja jos cekam bc2 sa game.co.uk . valjda ce doc za 2 mjeseca ...heh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Mortar je zakon, ali ga treba znati koristiti. Npr., sinoć sam popi**io na onoj mapi gdje ste se vi zabili u svjetionik, a Narsil i ja pokušavali aktivirati mcomove. Ja im aktiviram onaj prvi mcom između svjetionika i baze, i vičem "mortar na A!!", i gledam mortar pada negdje drugdje bezveze, a A nitko ne šljivi, i naravno oni navru na mcom, defendaju ga i mene ubiju. Poanta je - kada se aktivira mcom, onda treba baciti mortar na njega da pobije ove šta ga pokušavaju defendat, i to ne odmah nego kada vidite da počinju dolaziti, a vi ste bili na idealnoj poziciji za to. Za otvoriti padobran treba mahnito udarati po spaceu. Vjerovatno je Made in China pa se ne otvara na prvu ![]() ANTE IZ POSUŠJA....uber lol... ![]() Došo lik u igru i pita "koji je ovo server", pa su počeli odgovori: "hrvatski" "razumni" itd. ![]() Što se tiče ingame voice sustava, to još ne radi kako treba. Često vidim kako Nebbo priča (jer blinka ona ikona zvučnika) ali ne čujem. Imam pretpostavku zašto je to tako: Taj ingame voice sustav je radio savršeno kada smo jednom igrali nas 3 na jednoj mapi, kada se PCE server tek otvorio. Bio je Nebbo, ja i još neki lik koji je stalno ginio od nas ![]() Međutim, poslije je došlo još 2 ljudi i Nebbin voice se počeo prekidati, a kasnije ga više nisam uopće čuo. S obzirom da EA ima problema sa opterećenjem na servere, mislim da pokušavaju na svaki način smanjiti to opterećenje, a bez da remete rad same igre. Po nekoj logici, voice sustav oduzima dosta bandwidtha, pogotovo kada je više igrača u igri, pa bi to mogao biti jedan od jačih kandidata za uskraćivanje resursa - rezultat je da voice katkada funkcionira, a češće ne, pogotovo kod više igrača (jer je veći load). Igra svakako ima potencijala, ali zaista ima toliko bugova kojih treba riješiti da je to čudo...bezobrazno je šta su uopće izbacivali polugotov proizvod na tržište, no i unatoč tome i izgubljenim živcima, opet se znamo zabaviti (kada sve funkcionira). Ja se toplo nadam da će uskoro doći jedan veliki patch, a kasnije i expanzija u kojoj ćemo dobiti neke stare mape iz BF2 tipa Karkand i Wake Island, te mogućnost aviona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Mogao bih srediti neki TeamSpeak server ako ocete. |
![]() |
![]() |
![]() |
|