|
![]() |
#2251 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2253 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
na g2p dobiš dvije igre za kolko kod nas dođe jedna ![]() nego, mislim da sam rješio crashanje, još nisam siguran da li je do zvučne ili nestabilnog RAMa bilo. updateo sam dx9 i drivere od soundblastera Live! 24bit, nakon toga nije samo crashalo nego se PC resetirao, skoknem odmah u BIOS i kao idem prvo RAM downclockat na 800, jer mi smrdi taj g.skill. dignem sustav, nema desnog audia. dokučim da je do zvučne, čupam soundblaster, aktiviram realtek integrirani. od tad sam igrao 4-5 sati bez crasha, prije toga je bar jednom u sat vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ima u Technomaxu,stara mi radi tamo,pa kad sam išao danas po nju na posao vidio sam da ima bar desetak komada na polici i pitao kako se prodaje igra. ![]()
![]() |
![]() |
#2258 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nešto nevalja sa mojim MG36 ![]() Na onoj ugrađenoj optici nema ništa, samo prazan krug ![]() ![]() Probao sam i bez ičega, i kao sa mojim red dotom i 4x sightom, opet isto ![]() Možda se malo zblesiralo na tren, upravo ju otključao, možda će kod sljedečeg pokretanja biti normalno Još imam za otključat MG3 kod medica te PP2000 i UMP45 kod inžinjera i to je to
![]() |
#2259 |
Premium
|
epic http://www.youtube.com/watch?v=KxD_2...eature=related ajde spajajte se na pce... @hammer - da, cini mi se da taj red dot nestane na HC-u, meni je isto tako bila danas, pretupavo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2261 | |
|
Citiraj:
![]() Koliko antitenkovskih mina ![]() Evo dolazim na PCE Neznam, pokušat ću na SC i HC, pa ću vidjeti dali nestane Ne da sam uletio, nego sam igrao kad sam ju otključao na HC serveru... Debilno ako nema tog ciljnika na HCu... sa čim bi trebao igrati? Ne pomaže ni kad stavim svoj red dot, ni 4x sight, a ni taj ugrađeni na pušci... EDIT: Čekam na PCE-u
![]() |
![]() |
#2264 |
Premium
|
Trebaš čekat, ali možeš i kliknut cancel kad ti dosadi, svejedno će ih pokazat. Naravno moraš bit u tabu all servers, ne history ili favorites. To s 999 je bug, ili piše to ili ne piše ništa, ali ping je najčešće ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
stvarno smece od igre.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() nhf
![]() |
![]() |
#2270 |
|
Dosta za večeras. Bilo je napeto na PCE, makar bi puno više volio da je bio HC Koliko smo odigrali? Bar 7-8 partija ![]() Dogtagova u kolekciji koliko hočeš, od Bluefluida, Nea, Manskya itd itd ![]() Otključao G3, fantastična puška ![]()
![]() |
#2272 |
Premium
|
Svaka čast luđaku s snajperom, zakucao nas 6-7 u svjetionik i ne pušta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Premium
|
Da, odlicne su parije bile, malo opet nerazumijevanja ali nađe se s vremenom pokoji istomisljenik pa ide to. Africa harbour mi je pogotovo bila dobra, a i volim tu mapu inace. @hammer - i ja sam tvoj uspio pokupit ![]() ![]() G3 mi je predobra puska, uspio sam ju prije pokupiti jednom od nekog i veceras od tebe, zbilja je krkljanac. Inace, sa engineerom sam otkljucao ump45 - def najbolji sub. Desio mi se nekakav bug s c4, postavio sam sve sto sam imao i na desni klik misa mi ga nije htio aktivirati vec je nastavio izbacivati nove... lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 | |
|
Citiraj:
A joj ![]() Pao sam ja pod nožem večeras oho-ho ![]() I previše ![]() Thx, umro sam 15 puta dok sam taj zadnji M-Com uništio, nisam mogao gledati kako nam ticketi propadaju pa sam na kraju i morao uspjeti doći do njega. U toj zadnjoj sam plantao bar 7-8 puta, svaki put disableali ![]() Ja još imam 5k exp-a da otključam UMP45, pa da i to vidim ![]() Knife autoaim je živi užas, puknem noš odjednom se okrene za 180 stupnjeva i zakoljem ga ![]() Nemoš ga pratit Ta partija na Arica harbour je bila odlična, ali IMHO malo previše tenkova na toj mapi i spawnaju se prebrzo Ali tamo kasnije kad se prođe prva 4 M-Coma je predobra mapa
![]() |
![]() |
#2279 | |
Premium
|
Citiraj:
kaj me hebes, pa nisam debil, igra je jadno sastavljena u meniju... a da ne velim da mi je nestalo 10-ak frendova sa friends liste i svaki novi ne vidi moj req... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|