|
![]() |
#93 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja upravo kupio igru preko Steama i sad mi se downloada... Samo da me veza ne izda i naglo se uspori ![]() Nadam se da se isplatilo!!! edit: 300kb/s užas!! umjesto 1200kb/s!! edit2: igra je bomba!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 05.03.2010. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Eto nam i patcha prije nego što je igra službeno izašla ![]() Ubisoft pokušava spasiti obraz ali traljav im je to pokušaj... Citiraj:
![]() |
![]() |
#97 |
od LemilicE
|
ja ju igrao malo, i nikako da uhvatim vremena za jos. lijepo vrijeme je, pa je opet motor u djiru..
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
od LemilicE
|
evo da javim dojmove nakon 5,6 sati igre... Definitivno je u svakom aspektu igra bolja od prvog dijela. Jos nisam sve otkljucao i sve gradove vidio, ja bih rekao da sam presao do sada oko 15-20% igra, jos se ne nazire kraj. grafika je predivna i ultra glatka.. nisam vidio nikakav clipping ili sl. Igra ima mozda par bugova, ali joj to oprastam.. Neke radnje se obavljaju drukcije nego prije i nema vise tolko naganjanja sa cuvarima.. zgrade su puuuno vislje, tako da se nece desiti kao u prvom dijelu da vas sa 5 susjednih zgrada gledaju cuvari i pocinju npaadat sa strijelama ili bacaju kamenje ![]() prica je takodjer bolja i zanimljivija... amen
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
od LemilicE
|
Igra zavrsena nakon 4 dana igranja od 14 do 23, pa vi zbrojite... igra je prejebena i jedva čekam treći dio koji definitivno dolazi kako ovaj nastavak zavrsava sada mi je jos ostalo 10ak sporednih radnji kao utrke sa vremenom i neke dostave pisama... nemam riječi i svima preporučam kupnju ove igre!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja ju osobno iz inata nebi kupio zbog toga što su napravili kak i veliki broj ostalih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
od LemilicE
|
ma hajte molim vas.. a sta ti COD ili battlefield ne uvjetuju 24h online posto su MP igre?? SP od tih igara i tako pređeš u par sati, a za MP ti treba veza naravno.. Ti ljudi koji ovu igru ne zele kupiti nemaju pojma sta propustaju.. eto, nek ostane na tome kakva smo svakakva sranje trpili od drugih proizvodjaca, ovo je jos super...
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#103 |
od LemilicE
|
ka sto je DRM u ostalim igrama, secure romovi, nema dediciranih servera i td.. samo je zalosno sto ovdje 99,5% ljudi ne kupuje igre, nego ceka piratske verzije i kada se onda zastita nemoze probit odmah kao bojkotiraju.. eto..
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
No neki imaju, i isto tak nek kupe i super, i uz to nek tu javljaju. Daj baci koji SS i slično... Jel se u ovom nastavku bira DX9 ili DX10 ili u kojem se modu igra? Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 23.03.2010. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Sam vi spamajte. ![]() Lock pošto zadnjih je zadnjih 20ak postova spam o banan državi itd... Ako netko poželi reći koju pametnu nek mi se obrati na pm pa ću otključati temu. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 30.03.2010. u 08:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
uglavnom ako se pitate igrica se isplati koliko dođe jer u odnosu na ovaj nastavak prvi dio bi vrijedio 10 kuna ![]() jedina negativna strana je igranje na laptopu i to još na faksu....grrrr neimaština interneta eto nabavih i ja ovo konačno...igra je bome legendarna što je da je...daleko bolja od prvog dijela
uglavnom ako se pitate igrica se isplati koliko dođe jer u odnosu na ovaj nastavak prvi dio bi vrijedio 10 kuna ![]() jedina negativna strana je igranje na laptopu i to još na faksu....grrrr neimaština interneta |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Bogami priča, scene izvedba svega sto malih detalja vrlo ugodno. Pogotovo mi se sviđa fluidnost pokreta pri penjanju, i fenomenalan zvuk kupa kad se gazi po njima usred firence i ostalih gdje god ![]()
![]() |
#108 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Walkthrough
![]() Evo da ne spoilam previse, zapeja sam na dijelu gdje se u snu lik penje na kulu. Na netu ima info (redoslijed tipki) samo za konzole ali ne i za PC. Ako netko uspije nek javi/opishe (jer mi se cini da je neka greska u kodu igre - objekt je 1m iznad lika u igri i ne moze se koristiti na uobicajeni nacin)Pozdrav
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
meni šugavi laptop sve na minimumu vrti ![]() ali najviše me se dojmilo što nisu stavili u onom djelu gdje skupljate portrete onih koje ste ubili koliko ih je...naprimjer imate x/YZ oružja, x/yz armora, ali kad pogledate portrete imate x/? portrete... tako da vam ne spoilaju igru...vidi se da su pazili ![]() e da i volim igre koje traaaaju ![]() definitivno uz stalkera, hitmana, splinter cell, gta i civilization meni najdraža igra tj jedina za koju vrijedi izdvojit hrvatke cijene igara (tim redosljedom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 11.04.2010. u 07:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
|
Mene je igra u petak i jučer zaljepila za komp, već dugo me jedna igra nije tolko oduševila. Doduše i Just Cause 2 mi je odlično sjela, i bome sam se je naigral dosta i prošao ju prije koji dan, ali ta igra ima ipak dosta sitnih boljki, ovdje ih jednostavno ne vidim. Sve je na top razini. Odlično je i ovo sa razvijanjem vile, ekonomijom i skupljanjem određenih predmeta, armora, raznolikih oružja itd. Sa glavnom pričom, odnosno glavnim misijama ne žurim previše, radim i sve sporedne po redu. Imam black edition verziju koja ima još neke dodatne stvari. Super je što su stavili pojedine misije koji su malo za razmišljanje, poput onih gdje se skupljaju seal-ovi i treba se penjati pa svemu i svačem odbacivanjem u stranu. Podsjeća na dobre trenutke zadnjih Tomb Radier nastavaka. Dobro je što su misije raznolike i nisu onako jednolične kao u prvom nastavku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Hvala svejedno Constantine/Malcolm McDowell na tipu, a sad idem igrat jelte ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
|
Ako se ne varam po logici u ac3 bi trebao biti gameplay glavni sa desmondom? ja sam evo jučer zavrsio igru mogu reč da je legendarna samo sad zbog odlične priče jedva čekam ac3 , samo da dojde prije 2012 da je stignem odigrat
![]() Ako se ne varam po logici u ac3 bi trebao biti gameplay glavni sa desmondom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo napokon oživila i ova tema ![]() ma igra je super,i prvi dio mi je bio dobar ali ovo je još bolje,totalno su razbili onu monotoniju iz prvog dijela i ubacili još sitne rpg elemente,nove stvari...ma odlična igra, trenutno sam ne 5-oj sekvenci i baš uživam dok igram... definitivno jedna od boljih igara u zadnje vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
lijepo je sto su slusali igraci i ispravili skoro sve probleme AC1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
SPOILER Evo nakon 3 dana neimanja života (doslovno igrao sam od kad sam otvorio oči dok ih nisam zatvorio xD ) sam prešao igru.... i što reći osim da je ovo jedna od boljih igara koje sam igrao u duže vrijeme ![]() kraj me ostavio stvarno WTF?!?! Nakraju cijele priče alieni....šta..kako.zašto...xD ugl igra je prefenomenalna i nemogu vjerovati kakav kraj ima ova igra....jedva čekam treći dio.... al stvarno nisam ni približno zamišljao ovakvu priču i takav kraj.....u usporedbi sa prvim dijelom...neusporedivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo krenuo i ja igrati malo. Jedinicu sam igrao ali nisam završio, nekako mi nije sjela. Dvojku evo upogonio uz pomoć drugih aplikacija, i save radi, igra ide super, ali imam problema sa zvukom, zvuk isprekidan, kasni, nestaje pa se pojavljuje, petlja se i ostalo, dali i ostali imaju tih problema? Inaće super što je u FIorentini, grad je lijep, makar mi je bio lijepši Istanbul. Bilo bi perfektno da se još i dan i noć izmjenjuju.
![]() |
#120 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Moram priznat da mi je u jednu ruku drago što mogu žabare mlatit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|