Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.03.2010., 17:32   #2131
Egi_HR
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2008
Joj a je tolke rasprave HC ili ne...ko da je bitno, isto tebi treba da ubiješ protivnika kolko i njemu da ubije tebe...
Egi_HR je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 17:38   #2132
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Pa neznam bas...to ko da ja kazem da je SoftCore bolji zato sto moras imati vise skilla da ubijes nekoga i ne mozes drzati "win button", sprejat ko lud i gledat neprijatelje kako padaju ko muve.

IMO Softcore je napravljen tako da se isforsira Squad Play. Niko se ne moze ponasati kao rambo. Na Hcu mozes cijelo vrijeme igrati sam, uletiti medju neprijatelje i rjesit trojicu-cetvoricu bez problema. Ja otkad igram online Fps igre, stalno soliram i rusham. COD sam jedino tako igrao, bjezao od svojih. A u BC2 sam shvatio da taj pristup ne pije vodu. Treba se igrati timski jer solo nemas sanse.
Ako imas primarnog skilla, napravit' ces headshot i poslati baju u respawn prije nego on tebe nafiluje sa ona 3-4 metka koja su potrebna za kill (u HC-u) ako ne, onda ce sekundarni skill doci u prvi plan jer ce presuditi tko ce prije i preciznije isporuciti ona vec spomenuta 3-4 metka u metu. Kako god. okrenes onaj dodatni headshot ili 15 metaka u softcoreu mogu biti samo nonsens i nista drugo. Eventualno 'grace space' za kilave igrace da lakse opstaju na 'bojistu' :Rolleyes: Vidis blesu na sred ceste ispucas na njega cijeli okvir taman dok on shvati sto se dogadja, da bi na zadnjim snagama stigao zbrisati iza neke kante, a ti fino reloadaj, pa onda kad si takav skiller raznesi odma i kantu sa sljedecih 30 metaka

p.s. sprejanje uopce ne funkcionira, ni u HC-u, kad god. sam panicno leg'o na left click, gotovo uvijek sam zagriz'o prashinu prvi..

Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
S 3 metka ubijes troje ljudi, dodjes s ledja i onda samo pikas nozem jer se nitko ne snalazi...
ma s koja to tri metka !?? Mozda 3 "metka" iz RPG-a

u HC-u isto treba solidna gomilica metaka da bi ubio nesh', osim iz snajpera, i to samo Bolteri ubijaju iz prve, dok su ovi skraceni i priguseni nerfani na dva.
Staro 21.03.2010., 17:42   #2133
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor kill Pregled postova
ja imam dojam da je baš HC za noob sprayere koji se bune da nemogu ubit nikog sa jednim okvirom ili sa 50 metaka iz strojnice.i naravno za wannabe snipere kojih na većini HC servera ima ko govana, i skupljaju one-shot killove...
kill.. jedna stvar mi nije jasna,.. ako ti je one-shot kill tolika babaroga, zasto uopce igras ratnu simulaciju !?? Idi igraj simse, tamo nemas killova uopce
Staro 21.03.2010., 18:30   #2134
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
igrami se srusila na desktop i osto bez 4k bodova i sada se ne mogu spojit

poludio sam, drugi put danas mi se to desi i osto bez jedno 10k bodova
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 19:08   #2135
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
igrami se srusila na desktop i osto bez 4k bodova i sada se ne mogu spojit

poludio sam, drugi put danas mi se to desi i osto bez jedno 10k bodova
Evo upravo sad se slična stvar dogodila.Razlika je jedino što sam imao 1k bodova i 5 knife killova.Počinjem hejtat EA za ozbiljno.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 19:58   #2136
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
de stavite HC na server, ono su cudesa tamo sta se desava
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 20:39   #2137
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Igra će biti turbo dosadna kad se sve otključa.
Ja imam još sa medicom i inžinjerom za pootključavati njihove stvari i to je to.

Ovaj će hype oko igre širom svijeta splasnuti za 3 tjedna, a i to je optimistična procjena, ljudi će ju jednostavno prestati igrati.
I ovako 60% servera prazno all the time...
Staro 21.03.2010., 21:04   #2138
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Igra će biti turbo dosadna kad se sve otključa.
Iskreno. Kaj god netko glumio da to ima smisla. To je ništa više nego jeftin način da te "prisile" kad si već kupio igru da ju igraš možda i više nego što bi inače u nadi da ćeš razviti neku naviku, te ostati onda još duže uz igru. Mislim da je problem kaj to ne radi
  Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 21:07   #2139
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
ili CoD reflexas, izshetas kao pobjednik.
Inače to se zove aim.
brodjo je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 21:09   #2140
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Ala Isuse,za popizdit.Logiraš se i već eo 15 minuta kada browsam servere viče "Failed to connect to EA Online."
Koe smeće.Puj.

Staro 21.03.2010., 21:42   #2141
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Izbacio me server s PCE, inace dobar fight se odvija.. btw., opet pucam kao medik u lika, kratke rafale, desni klik, pogađam ga, pogađa i on mene, ali ovaj put kažem "nema zajeba", odem do njega i prikoljem ga nožem. Nenadjebivo.

Cartmann je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 21:43   #2142
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Ala Isuse,za popizdit.Logiraš se i već eo 15 minuta kada browsam servere viče "Failed to connect to EA Online."
Koe smeće.Puj.
Nisi jedini .... jel tko zna sto se dogada?
junkieee je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 21:43   #2143
kill
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2003
još 5k bodova do ump45 i to bi bilo to.

ne kužim whineanje da je viši rank u nekoj prednosti, em su oružja prilično balansirana, em se ionako većina toga brzo otključa.

Citiraj:
kill.. jedna stvar mi nije jasna,.. ako ti je one-shot kill tolika babaroga, zasto uopce igras ratnu simulaciju !?? Idi igraj simse, tamo nemas killova uopce
kad ti dobar recon pobije pol tima sa sniperom nećeš tako pričat.ili kad ti zakempa neko na spawnu, pa kad krepaš unutar pol sekunde otkad si se spawnao...
kill je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 21:46   #2144
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Koe smeće.Puj.
Ista stvar. Pokusavam vec sat vremena.
raf je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 22:57   #2145
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Dobrih par partija na PCE.Cartman i ja upisali smo školu leta i tako.
Ajde "skačite" na server,pa da se napucavamo...bilo je par puta 3vs8 i slično,jebeni a-balance.

Staro 21.03.2010., 23:00   #2146
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Kako god. okrenes onaj dodatni headshot ili 15 metaka u softcoreu mogu biti samo nonsens i nista drugo.
Neznam, meni ne treba 15 metaka. Sa magnum ammom mi treba 4.

Citiraj:
Eventualno 'grace space' za kilave igrace da lakse opstaju na 'bojistu'
Pa kolko vidim vecina igraca koji traze HC imaju k/d ispod 1. I ti onda meni nesto pricas o "grace spaceu" i kazes da su SC igraci kilavi....
Moree je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 23:22   #2147
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Inače to se zove aim.
aha svakako, sam' ti idi i "aimaj" okolo, ja koji imam iskustva sa pravim gewerama znam kako zelim da mi djeluje ratna simulacija i zato budem nastavio sa HC'om, a "strijelci" poput tebe ce uvijek imat' SC, CoD i sto god..

Citiraj:
Autor kill Pregled postova

kad ti dobar recon pobije pol tima sa sniperom nećeš tako pričat.ili kad ti zakempa neko na spawnu, pa kad krepaš unutar pol sekunde otkad si se spawnao...
s tim se slazem - snajperi znaju biti ekvivalent dermatoloske bolesti.. Ali kad ti se sposoban tenkist dovuce do spawna pa krene silovat.. ili kad dobar duo sjedne u Heli pa pocnu mlatit' po i ovako rastrkanom timu ? ili kad se nadje par Medic exploitera i samo pice u grupi i razvaljuju sve sto stignu, povremeno se ozivljavajuci.. da ne nabrajam dalje.. te stvari kao izazivaju drugaciji efekt od dobrog Recon'a ? Mislim da ti trazis zabavu na krivom mjestu.

Ja sam u jednoj partiji minimalno pola sata rasturao ekipu sa jednim tenkom, i nikako me nisu mogli unistiti.. mislim da sam napravio oko 40ak killova.. bas me zanima sto su im onda na pameti bili onih par nadobudnih koji su u svom' tom' kaosu pokusavali 5 min. nanisaniti nekog za jedan kill

@More pricas bezveze.. magnum ammo je koliko sam cuo nekakav perk koji izaberes na ustrp neceg' drugog i uopce ne ulazi u jednadzbu.. da ne spominjem sto je sam koncept nekakvog super streljiva koje ubija tek' iz 4. totalna sprdachina.. ili se ti to mozda zalazes da uz magnum ammo budes HC igrac na SC-u ? Toliko o tvom' k/d ratiu... vjerujem da su noobovi nizeg ranka odusevljeni kada te napune olovom s ledja, pa se okrenes i eutanaziras ih sa svojim 'magnum' punjenjem, te ti se dive kao pravom maheru

a k/d ratio ti u ovoj igri apsolutno nema veze sa skillom.. ti mozes navaljivat konstantno na objectives i ginit ces masovno, ali ces vrlo vjerovatno takvim nacinom igre na kraju ipak odnijeti pobjedu.. Ja s druge strane mogu sjediti na nekom krovu i kroz cijelu partiju ukempirat 10 killova i imat' k/d ratio 10 ! Pa ujedno bit' srednja zalost za svoj team.. Uostalom vataj se iskljucivo vozila, pa ces za god. dana imati k/d ratio 15..

P.S. za mene je HC vs SC diskusija zavrsena Fala Kalashnikovu, postoji i jedan i drugi mod, pa svaka luda moze imat' svoje veselje

Zadnje izmijenjeno od: Visitor Q. 21.03.2010. u 23:37.
Visitor Q je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 00:17   #2148
Moree
Guest
Moj komp

Citiraj:
@More pricas bezveze.. magnum ammo je koliko sam cuo nekakav perk koji izaberes na ustrp neceg' drugog i uopce ne ulazi u jednadzbu.. da ne spominjem sto je sam koncept nekakvog super streljiva koje ubija tek' iz 4. totalna sprdachina.. ili se ti to mozda zalazes da uz magnum ammo budes HC igrac na SC-u ? Toliko o tvom' k/d ratiu... vjerujem da su noobovi nizeg ranka odusevljeni kada te napune olovom s ledja, pa se okrenes i eutanaziras ih sa svojim 'magnum' punjenjem, te ti se dive kao pravom maheru
Brate molim te prvi si poceo sa insinuacijama da su ljudi koji igraju SC kilavi samo zato sto ti imas problema ubiti nekoga. Magnum ammo je savrseno izbalansiran i nalazi se u Specijalizacijama koje uticu na oruzje. Nemozes imat "jaku" pusku (magnum ammo) + "preciznu" (grip) i usto jaci explosive dmg. Kladim se da su na HC-u vozila u totalnoj banani jer ekipa moze uzet engineer klasu + explosive dmg i ovnat kako sa puskom tako i sa rpgom. Ili medic sa gripom na LMGu moze snipat sa pola mape.

Citiraj:
a k/d ratio ti u ovoj igri apsolutno nema veze sa skillom.. ti mozes navaljivat konstantno na objectives i ginit ces masovno, ali ces vrlo vjerovatno takvim nacinom igre na kraju ipak odnijeti pobjedu.. Ja s druge strane mogu sjediti na nekom krovu i kroz cijelu partiju ukempirat 10 killova i imat' k/d ratio 10 ! Pa ujedno bit' srednja zalost za svoj team.. Uostalom vataj se iskljucivo vozila, pa ces za god. dana imati k/d ratio 15..
Pa oprosti ja i ganjam objective i ubijam po potrebi a to nekolicina moze potvrditi sa PCE servera. Najlakse se zalit kako igra ne valja a ni slucajno "poraditi na sebi". I ja sam u startu imao problema sa igrom dok nisam shvatio da se ona mora igrat timski. I naucio sam sada da gledam na radar i da se ne odvajam od svojih suigraca. Lako je tebi na HCu se popet na onaj krov, ko sto si pricao, i skinut njih 5-6. To ova igra ne propagira i zato su oruzja balansirana kako trebaju biti. Ako hoces cod-like game onda igraj HC ali nemoj SC igrace nazivati kilavima.
Staro 22.03.2010., 00:18   #2149
pdx
Premium
Moj komp

pdx's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
ja sam sve otkljucao , i nije dosadno : ) dapace , sad cemo pocet ligu neku igrat pa ce bit zabavno
pdx je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 01:27   #2150
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Brate molim te prvi si poceo sa insinuacijama da su ljudi koji igraju SC kilavi samo zato sto ti imas problema ubiti nekoga.
uopce ne zelim ulaziti u ovu jaje vs kokosh diskusiju

a iz cega si izvukao zakljucak da ja imam ikakvih problema ? Ja igram HC, gdje nema problema sa ubijanjem, remember ?

a ovaj 'kilav' opis te je ocito tesko pogodio kad si ga primio tako "hardcore" ka srcu

Uostalom kad sam spomenuo kilavce, nisam generalizirao, vec da SC omogucava svakom preteen juggernautu da pretrci tri bloka naocigled neprijatelja i prezivi pametni poput tebe ce naravno veletakticki u svom sinergijskom deathsquadu suljat' se oprezno u peterokut formaciji - da koga ne zakache slucajno 4 zalutala magnum metka, pa nedaj Boze premine

a u krajnjoj liniji je*es igru u kojoj ce ti gameplay i gusht konstantno ovisiti o 4-5 drugih majmuna i njihovoj suradnji. Kad se to desi, tim bolje, kada ne, I go with my own flow.. Ja nemam vremena visit po nekim klanovima, igrat' neke strogo organizirane 'War'ove, pobozno posjecivat isti server, i platonski se 'bondat' sa nekim srednjoskolcima, a nemam se vremena ni vise nadje*avat s tobom Sam' ti tuci mishko po softcoreu i nemoj se osjecati manje mushko zbog' toga, sto god ovakvi poput mene mislili
Staro 22.03.2010., 01:51   #2151
Moree
Guest
Moj komp

Joj de dobro je. Nedo bog da se neko ne slaze sa tobom. Igraj taj mrtvi HC sta tu ismijavas i omalovazavas ljude koji igraju SC. Doso sav pametan nama objasnit sta je SoftCore i kakvi ljudi igraju na njemu. Meni HC ne odgovara s obzirom kako su developeri zamislili igru, nit mislim da nubeki igraju HC, a ti brate ako ti odgovara HC pa igraj sta smaras tolko..ne razumijem :/
Staro 22.03.2010., 02:07   #2152
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
Dobrih par partija na PCE.Cartman i ja upisali smo školu leta i tako.
Ajde "skačite" na server,pa da se napucavamo...bilo je par puta 3vs8 i slično,jebeni a-balance.
Za razliku od ekipa koja kampira čekajući da se respawna helić da odma uskoče u njega mi ga gledamo a nitko ne želi uć

Na pce serveru je još ok jer se dogovorimo, na BUGovom (ali i drugim, stranim) raja se masovno prebacuje u bolji tim pa to izgubi svaki smisao Isto sam primjetio da kad odem u praznu mapu npr. učit letit ubrzo se pojavi njih par lvl 25+ i stanu me naganjat.. kuzim da skupljaju bodove, ali imho bzvz

Staro 22.03.2010., 02:15   #2153
marko_zg
Premium
Moj komp

marko_zg's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ja sam trazio hc servere i ono kaj sam naso nije valjalo pa sam odlucio prodat igru jel mi

jednostavno nema smisla da ja moram ispucati 2 senzera u tipa da bi on umro. Plus svatko

igra za sebe. Trece sta me ubilo u pojam je to da sniper ne ubija iz prve. Pa pobogu

naciljam lika u torzo i opalim a on mi se zbuksa i ode se ljeciti. Pa onda nakon toga

problemi sa konekcijom, problemi sa trazenjem servera, problemi sa pb-om. Nakraju sam

zakljucio da je igra epic fail. Nakon 2 mjeseca se to vise nebude igralo a to bute vidli.

Mislim zalosno je to a igra je prije izlaska toliko obecavala. Jedino sta je u igri dobro je

singleplayer koji je nadmasio megapopularni cod barem po meni, ali sta se tice multija cod

je bio i ostao bog i batina.
marko_zg je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 03:10   #2154
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
ne razumijem :/

Citiraj:
Autor marko_zg Pregled postova
Ja sam trazio hc servere i ono kaj sam naso nije valjalo pa sam...
imas moree servera koji imaju HC ili Hardcore u naslovu.. dodaj si par sa boljim pingom na fav i drzi se njih ! jos kad malo ljudi shvate mehaniku, bit' ce to solidan dozivljaj..

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.03.2010. u 03:29. Razlog: dupli post
Visitor Q je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 09:10   #2155
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

(r we there yet?)
a jeste stavili vec HC na PCE server?
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 11:17   #2156
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Izgleda da nam danas dolazi novi patch

• Server browser downloads 100 entries instead of 500 in a chunk – this makes the “Cancel” button more responsive
• Fixed crash during server browser refresh
• Low-level networking library switched back to the optimized version (the game client was temporarily running with one that had more debugging logic in it)
• Localization fixes in the scoreboard
Staro 22.03.2010., 13:15   #2157
ThePornstar
Premium
Moj komp

ThePornstar's Avatar

Wooohoooo eo da se pohvalim stigla danas moja limited verzija iz Indije. Moram priznat da je uranilo (stiglo za cca tjedan i par dana), a najvjerojatnije radi toga odu moji ispiti u k xD

CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)

Battery: 57 Wh internal

ROM: Android 9
ThePornstar je online   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 13:18   #2158
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Izgleda da nam danas dolazi novi patch

• Server browser downloads 100 entries instead of 500 in a chunk – this makes the “Cancel” button more responsive
• Fixed crash during server browser refresh
• Low-level networking library switched back to the optimized version (the game client was temporarily running with one that had more debugging logic in it)
• Localization fixes in the scoreboard

Znači - ništa ne popravlja

Bravo EA Offline

Sad sam kemperisao na Port Valdesu sa GOL Sniper, padali su ko muhe
Daleko najbolja mapa uz Valparaiso za kempanje.

Inače, najbolja i najljepša mapa mi je upravo Valparaiso. Samo što mi se skoro nikad neda kempat jer igram sa assaultom.
Staro 22.03.2010., 13:52   #2159
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
(r we there yet?)
a jeste stavili vec HC na PCE server?
Sinoc nije bio HC, čak piše friendly fire, a nema je. Kako sam novi i nemam ništa od opreme nagovorio prijatelja da uzme dobar pack, ja ga upucam i uzmem njegov, ali nije išlo pa je morao napravit suicid.

btw., prilikom instalacije mi nije stavilo ikone na desktop pa sam izbacio onu bfbc2.exe, ali koliko vidim bolje je pokrenut igru preko bfbc2upgrade.exe?

Staro 22.03.2010., 14:24   #2160
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Hahahahahhaha,šta sam sinoć sa medicom rado,OMG.Na jednom serveru smo doslovno "zaključali" mape od 23h-04:30,u prijevodu=

J.E.B.E.N.O N.A.M N.I.S.U M.O.G.L.I N.I.Š.T.A

Attack/Defence - rasturali smo.Naletio sam eto slučajno na ekipu koja igra timski,bio sam medic i ono,uzmemo jednu poziciju npr. dok se branimo,neki dugi zid,medici bacaju pakete i revive-aju ove šta su "pali",assault i reconi rokaju sve pred sobom.Znači,neopisiv je doživljaj kada se timski igra,majkemi,najjača igra.Nabio sam jedno 20-25 headshotova sa medicom,ono,a ni u jednoj partiji nisam imao manje od 2k bodova.Ovi napadaju sa svih strana,jebu mater preko chata,kažu da cheatamo.

I predobro mie što sam ubio jedno 8-9 likova sa defibrilatorom.

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na