|
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Se moze na kojem serveru igrati bez originala da malo vidim kakav je MP u tome pa eventualno odlucim o kupovini cd keya? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Na softkoru moraš sve dvaput, a da ja budem nekog sa 100+ metara dvaput gađao u glavu.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2107 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
da mi je znat' s kakvim ti to paraplegicarima igras da stignes svakog' dva put po glavi pomilovat ![]() i koji ce ti iole samosvjesniji homo ludens dopustiti da mu dva puta radis headshot ![]() jesi ti siguran da jos uvijek ne igras SP ? ![]() HC bar u natruhama podsjeca na rl.. ako dobijem metak u glavu, zasluzno sam pokojni, ako me taj metak fula, vrlo vjerovatno je njegov vlasnik pokojni. imo Softcore samo propagira element kaosa i totalne raspustenosti, jer ti dozvoljava luxuz da trcis k'o kokosh bez glave, i upadnes u zasjedu i svedno iz nje, ako si dovoljni 'srečko' ili CoD reflexas, izshetas kao pobjednik. ![]() Na HC-u pak moras dobro razmisliti kroz koji ces prozor navirivat, ili koju ces cestu pretrcavat, i hoces li ti biti taj koji ces izletit' pred neprijatelja, ili ces pustiti njega da bude tvoj easy frag. u biti na kraju se SC vs HC svodi samo na to koliki si postotak mozga voljan koristiti pri igranju. ![]()
![]() |
#2108 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Ni jedno ni drugo nije tocno, ispravno je negdje u sredini. Konzole imaju 25% jaci dmg na oruzijima te mi je zao sto mi nemamo isto jer mi se to cini nekako najoptimalnije. IMO Softcore je napravljen tako da se isforsira Squad Play. Niko se ne moze ponasati kao rambo. Na Hcu mozes cijelo vrijeme igrati sam, uletiti medju neprijatelje i rjesit trojicu-cetvoricu bez problema. Ja otkad igram online Fps igre, stalno soliram i rusham. COD sam jedino tako igrao, bjezao od svojih. A u BC2 sam shvatio da taj pristup ne pije vodu. Treba se igrati timski jer solo nemas sanse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Slazem se sa svime sto je Moree napiso. Al ajde ljudi igra je predobra da bi na kraju ispo rat HC vs SC playera. Ja sam probo i jedan i drugi mod, oba su mi zakon. Al radje igram SC jer moram se vise potrudit i zato mi se vise svidja i osjecaj kaosa mi je malo bolji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Guest
|
ma battlefied je uvijek propagirao timsku igru i aim prije rambo rushanja i sprejanja. jednostavno, sam uletit medju dvojicu ili vise je put u limbo mod osim ako nisu hendikepirani. i ako ubijes jednog medic ga ozivi, a ti cekas respawn... iako je glupo da treba 2x napravit headshot, a opet na HC je glupo sto nema mape i nema jebenog statusa vozila |
![]() |
![]() |
#2113 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo jedan naš server http://www.gametracker.com/server_in...7.42.53:19567/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
da se sam malo bolje pogleda |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
I moj glas ide za HC (na PCE). Iako mi nedostaje status vozila, ali jebga ni u rl nemaš status vozila. ![]() I već po tko zna koji put komentiram nekordiniranost raje. U pravom ratu ljudi ne trče ko muhe bez glave jer imaju unaprijed pripremljen plan, svak zna gdje je čija pozicija i što treba radit, odnosno čije naredbe slušat na terenu i to provoditi... u igri upadnem u mapu i svak trči na svoju stranu jer nema plana. I što onda, kako se dogovorit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja bi dao svoj glas da se stavi hc na server, a moze mi netko reci puno ime servera jer imam neki PCE server al tamo nitko nikad neigra pa sad.
![]() |
#2123 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Po meni jedino hc valja. Međutim neke stvari vezane za balans bi morale biti riješene. Mislim da i hoće igra je praktički tek izašla..... Recimo sniper ticketi da imaju max 2 snipera po teamu. Ili recimo da se na jednom dijelu mape "kemper" može zadržat recimo 1 minutu. Što je itekako kempanje a sve preko toga je uber kemp...... i nakon minute da bude oznaćen svima na karti..... Recimo jučer igram sa nekima na PCE serveru (btw zašto ste svi na bugovom odavde sad kad ovaj radi ![]()
![]() |
#2126 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
ja imam dojam da je baš HC za noob sprayere koji se bune da nemogu ubit nikog sa jednim okvirom ili sa 50 metaka iz strojnice.i naravno za wannabe snipere kojih na većini HC servera ima ko govana, i skupljaju one-shot killove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ali,mislim...koliko ekipe ne kuži bit i užitak igranja Betlfilda,nevjerojatno nešto. Teamwork je ovdje zapravo najbitniji,ali naletiti na server na kojem se igra timski - 1 naprema 500 000,ono.Hrpa njubova koji igraju za sebe i bezveze idu glavom u zid,ginu i sjebu nam tim.Tamo na server browseru trebaju u filtere dodati : "Noob free". ![]() No,dobro...u Cod-u se svi kreteni nabiju na jedan ulaz/izlaz,ne možeš nikuda,lik dođe,baci bombu i zakolje nas sve.Heh.
![]() |
![]() |
#2130 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Igrao sam ovu igru kod prijatelja i mislim da je igra bas dobra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|