Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.03.2010., 07:32   #421
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Eto, stigo u Pripyat.
Igra je predobra, nisam primjetio ni jedan bug za sad, nema štekanja, sve ide kao podmazano.

Idem završit službeni dio što prije a onda u free mode
Staro 18.03.2010., 08:33   #422
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
ja sam isto još uvijek prilično oduševljen istom. malo mi stenje konfa pod "teretom", ali je sve okej. od bugovlja isto nisam primjetio ništa specijalno, jedino me nervira kad noću napadam žgadiju (obično banditiće), ukopčam nightvision, uposlim Tide a điberi nepogrešivo, ko u pol bijela dana s dvjesto metara deru po meni ko veliki (o bombama koje mi padnu drito pod noge po mrklom mraku da ni ne pričam). bit će da je do master levela, ali svejedno evo im minus ko kuća.
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 08:44   #423
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Eto, stigo u Pripyat.
Igra je predobra, nisam primjetio ni jedan bug za sad, nema štekanja, sve ide kao podmazano.

Idem završit službeni dio što prije a onda u free mode
to ti ne savjetujem. savjetujem ti da sve riješiš što se riješiti dade u Zatonu i Yanovu. onda odeš u pripyat, pa se vrneš natrag još nekaj obavit u Zaton i Yanov (dakle, alati, dokumenti, artefakti i slično).

i onda se vratiš u pripyat i završiš igru i odeš forever. onda kad vidiš kraj, vidjet ćeš što si i kako napravio. vidio sam apsolutno sve završetke. a onda možeš opet loadati i ostati u free modu. ali onda nemaš više što za obaviti. eventualno da tražiš artefakte i stashove, ali to mi je postalo tlaka. ostao sam u zoni oko cca. godinu dana već i kaj je glupo, 12. mjesec, zora sviče u 5:00 a sumrak je u 21:30 i naravno, nema snijega

Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova
ja sam isto još uvijek prilično oduševljen istom. malo mi stenje konfa pod "teretom", ali je sve okej. od bugovlja isto nisam primjetio ništa specijalno, jedino me nervira kad noću napadam žgadiju (obično banditiće), ukopčam nightvision, uposlim Tide a điberi nepogrešivo, ko u pol bijela dana s dvjesto metara deru po meni ko veliki (o bombama koje mi padnu drito pod noge po mrklom mraku da ni ne pričam). bit će da je do master levela, ali svejedno evo im minus ko kuća.
ipak, ekipa u zoni su profići, pogotovo banditi, tako da se nemoj čudit što ti kašikaru zavale pod noge
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 09:05   #424
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
to ti ne savjetujem. savjetujem ti da sve riješiš što se riješiti dade u Zatonu i Yanovu. onda odeš u pripyat, pa se vrneš natrag još nekaj obavit u Zaton i Yanov (dakle, alati, dokumenti, artefakti i slično).
Nemoj mi samo reći da je svaki put ista yebada doći u Pripyat kroz one tunele? Ak' je tako, ne vraćam se više iz Pripyata ni u Yanov ni u Zaton

Mislim, ono, težak je taj dio ulaska u Pripyat, ali opet ne toliko težak koliko sam mislio da će biti. Pisalo se po forumima da je to najteži dio igre, i bio mi je dosad najteži, ali opet ne onoliko koliko sam to očekivao.

Općenito igra nije preteška, SoC mi je bio težak do bola, nekoliko puta sam odustajao od igranja. Možda je to bilo i zato što uopće ne igram RPG-ove pa su mi neki elementi u igri bili novi. CS sam s druge strane vrlo brzo pustio, previše bugova i nekako bezvezno.

Sad pripremam zasjedu za Monolith ekipu u Pripyatu. Općenito mi se oni čine kao najteži za sredit, gore nego sva čudovišta i mutanti.
Staro 18.03.2010., 09:23   #425
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Nemoj mi samo reći da je svaki put ista yebada doći u Pripyat kroz one tunele? Ak' je tako, ne vraćam se više iz Pripyata ni u Yanov ni u Zaton
nije, imaš vodiča. samo jednom ideš kroz tunel
Staro 18.03.2010., 09:38   #426
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Citiraj:
i kaj je glupo, 12. mjesec, zora sviče u 5:00 a sumrak je u 21:30 i naravno, nema snijega
jež ga, to je Zona, nemoš tu očekivati godišnja doba

Citiraj:
Autor Drug Brko
ipak, ekipa u zoni su profići, pogotovo banditi, tako da se nemoj čudit što ti kašikaru zavale pod noge
nek su profići. i ne bi me smetalo to što deru po meni da imaju nightvison (možda imaju?). ovak imaju samo lampe na glavama - koje ipak ugase kad skuže da ih netko roka, što je superiška.

al inače sinoć sam se toliko izguštao sa Vintorezom (ona dva praćenja stalkera koja očitavaju anomalije + hunting bloodsuckera kod cementare, uj!), ta stvarca je toliko dobro izmodelirana, niti u jednom FPSu ne uživam toliko koliko u CoP/SoC baratajuć' takvim krasnim oružjem.
Staro 18.03.2010., 09:56   #427
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
nek su profići. i ne bi me smetalo to što deru po meni da imaju nightvison (možda imaju?). ovak imaju samo lampe na glavama - koje ipak ugase kad skuže da ih netko roka, što je superiška.

al inače sinoć sam se toliko izguštao sa Vintorezom (ona dva praćenja stalkera koja očitavaju anomalije + hunting bloodsuckera kod cementare, uj!), ta stvarca je toliko dobro izmodelirana, niti u jednom FPSu ne uživam toliko koliko u CoP/SoC baratajuć' takvim krasnim oružjem.
Vintorez je dobar jer ima 9mm metke i praktički nema recoila. samo moraš nabrijati do jaja Reliability, jer se jako brzo troši, koliko sam primjetio
Staro 18.03.2010., 10:11   #428
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

ima gazda para za popravit puškicu nakon svakog izleta, nije bed
Staro 18.03.2010., 10:15   #429
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
Vintorez je dobar jer ima 9mm metke i praktički nema recoila. samo moraš nabrijati do jaja Reliability, jer se jako brzo troši, koliko sam primjetio
heh, nadam se onda da ću ga brzo dobiti

Inače, u igri sam (izuzev početka s pištoljem i kalašom) uglavnom koristio tri oružja - sačmaricu (chaser 13 je zakon za gamad), TRS301 i Lynks kojeg sam dobio vrlo rano u igri ali sam ga sad prodao pred odlazak u Pripyat jer je malo metaka bilo za nabavit za njega a i TRS301 je čist ok kad staviš snajper na njega

Tak da po meni gomilanje nekog oružja se u većem dijelu igre ne isplati. Vidjet ćemo što će još zanimljivog doći u Pripyatu
Staro 18.03.2010., 10:23   #430
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

zapravo Vintorez (Vintar u igri) možeš prilično rano dobiti u igri, u jednom od stasheva je u Zatonu, a Tide (nabrijanu verziju Vintoreza) možeš naručit tamo di si i Lynx pokupio

ja furam Tide i štuc Kalaš, oba medium nabrijana u Zatonu, i čist zadovoljan sa svim. tražim Grozu, ali bi količina 9x39 municije mogla biti problem. Owl je zasad drži u Zatonu koliko toliko, ali mi se ne da trčat svako malo i plaćat soma Pilotu svaki put.
-->
Citiraj:

Inače, u igri sam (izuzev početka s pištoljem i kalašom) uglavnom koristio tri oružja - sačmaricu (chaser 13 je zakon za gamad), TRS301 i Lynks kojeg sam dobio vrlo rano u igri ali sam ga sad prodao pred odlazak u Pripyat jer je malo metaka bilo za nabavit za njega a i TRS301 je čist ok kad staviš snajper na njega

Tak da po meni gomilanje nekog oružja se u većem dijelu igre ne isplati. Vidjet ćemo što će još zanimljivog doći u Pripyatu

zapravo Vintorez (Vintar u igri) možeš prilično rano dobiti u igri, u jednom od stasheva je u Zatonu, a Tide (nabrijanu verziju Vintoreza) možeš naručit tamo di si i Lynx pokupio

ja furam Tide i štuc Kalaš, oba medium nabrijana u Zatonu, i čist zadovoljan sa svim. tražim Grozu, ali bi količina 9x39 municije mogla biti problem. Owl je zasad drži u Zatonu koliko toliko, ali mi se ne da trčat svako malo i plaćat soma Pilotu svaki put.
Staro 18.03.2010., 11:10   #431
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

pa kad pobiješ zveri oko yanova, dakle, bloodsuckere, burere i chimeru, onda ti svakodnevno trpaju municiju tamo. spavaj češće i neka ovi trpaju tamo. i kad natrpaju, odnesi si di misliš najduže bit

-->
Citiraj:

pa gomilanje oružja jasno da se ne isplati. ali recimo, nije loše imate 2-3 GR-37 i 2-3 Vintara. također i 2-3 sačme sa bubnjem. i još recimo 2-3 SVD-2 i to je to.

Citiraj:

pa kad pobiješ zveri oko yanova, dakle, bloodsuckere, burere i chimeru, onda ti svakodnevno trpaju municiju tamo. spavaj češće i neka ovi trpaju tamo. i kad natrpaju, odnesi si di misliš najduže bit

Staro 18.03.2010., 11:15   #432
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

aha, znači odraditi u Yanovu Trapperove questove? okej, bloodsuckere sam riješio, još ove dvije ostaju za odraditi. tenks.

-->

aha, znači odraditi u Yanovu Trapperove questove? okej, bloodsuckere sam riješio, još ove dvije ostaju za odraditi. tenks.

Staro 18.03.2010., 11:21   #433
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
nije, imaš vodiča. samo jednom ideš kroz tunel
Ako se ne ukrcas u heli i ostanes onda se mozes vratiti kroz tunel. Malo su teze bestije u povratku ali sacmarica sve rjesava (pogotovo chaser)

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 11:27   #434
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
Ako se ne ukrcas u heli i ostanes onda se mozes vratiti kroz tunel. Malo su teze bestije u povratku ali sacmarica sve rjesava (pogotovo chaser)
ozbiljno? šta se može natrag do Yanova kroz tunel nakon što ostaneš u Freemodu??? nisam to znao. znam samo da kad sam ušao tamo gdje sam izašao sa ekipom kad sam stigao u pripyat, tunel je bio zatrpan. kako si ušao u njega???
Staro 18.03.2010., 12:20   #435
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Tek sam je neki dan poceo igrat i igra mi jednostavno "ne lezi".
Igram...igram....i totalno mi se ne svida, ne kuzim koji jarac....a svaki S.T.A.L.K.E.R. prije mi je bio ok.
Vjerojatno sam previse igrao Dragon Age, Risen, ME2 pa mi ovakva "puska" ne lezi vise.....bemti...

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 13:46   #436
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Tek sam je neki dan poceo igrat i igra mi jednostavno "ne lezi".
Igram...igram....i totalno mi se ne svida, ne kuzim koji jarac....a svaki S.T.A.L.K.E.R. prije mi je bio ok.
Vjerojatno sam previse igrao Dragon Age, Risen, ME2 pa mi ovakva "puska" ne lezi vise.....bemti...
To su takve igre, ili ti se sviđa ili ne, nema sredine.
Meni tako recimo nije sjeo Clear Sky,a Soc i CoP su mi izvrne igre.

Već jedva čekam novi STALKER.
U međuvremenu, imate li koji dobar mod za preporučiti za CoP?
Staro 18.03.2010., 14:25   #437
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Problem sa dva stasha...kako pokupiti onaj stash "in yupiter building"...tj gdje se nalazi?
Isto tako stash kod onog parkinga gdje je električna anomalija...pa gdje su? Na karti su označeni,a ne pronalazim ih...
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 14:34   #438
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

daj nekakav SS nabaci pa da ti pomognem. Na parkingu je u onom autu jedan stash i drugi ti je na trafostanici, sa prednje strane.

a ovaj in jupiter moraš mi pokazat SS

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 18.03.2010. u 14:47.
Staro 18.03.2010., 15:45   #439
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
http://img517.imageshack.us/img517/1...engineexe0.jpg

To je mapa od Yanova...ovaj stash na parkingu...nema ničega u hebenom kršu od auta,a ovaj u Jupiteru ne mogu pronaći...
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 18:21   #440
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
taj kod parking lot-a je u autu i tesko ga je skupit do kraja (moras pucat po stvarima da bi se pomaknule), a taj u Jupiteru ti je u predulazu od velike hale u kojoj je helic, di su 3 neakva ormara srusena ejdan na drugi-ispod njih je..
Staro 18.03.2010., 18:45   #441
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Ma isprobat ću ja sve varijante, bez brige

Već si razmišljam da krenem ispočetka i jednostavno killam sve redom

A i SoC bi mogao zaigrat, nisma ga niakd odigrao do kraja, doš već skoro pred kraj, nisma negdje mogao proći i odustao
Staro 19.03.2010., 08:19   #442
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ma isprobat ću ja sve varijante, bez brige

Već si razmišljam da krenem ispočetka i jednostavno killam sve redom

A i SoC bi mogao zaigrat, nisma ga niakd odigrao do kraja, doš već skoro pred kraj, nisma negdje mogao proći i odustao
ak ćeš killat sve redom, neš daleko ipak, treba sa nekima bit OK

SoC MORAŠ završiti, jer je to ipak THE igra
Staro 21.03.2010., 09:20   #443
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
ozbiljno? šta se može natrag do Yanova kroz tunel nakon što ostaneš u Freemodu??? nisam to znao. znam samo da kad sam ušao tamo gdje sam izašao sa ekipom kad sam stigao u pripyat, tunel je bio zatrpan. kako si ušao u njega???
Citiraj:
To su takve igre, ili ti se sviđa ili ne, nema sredine.
Meni tako recimo nije sjeo Clear Sky,a Soc i CoP su mi izvrne igre.

Već jedva čekam novi STALKER.
U međuvremenu, imate li koji dobar mod za preporučiti za CoP?
Ovo

http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;108615

@ Drug Brko
u njemu sam usao nazad u tunel

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 10:45   #444
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Odličan mod vrijedi probati svakako preporuke.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 12:49   #445
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

evo počistil sam skoro sve u Yanov "županiji", spremam se prema Pripyatu. pa sad samo jedna stvar - ima li povratka uopće, s obzirom na put prema tamo?
Staro 21.03.2010., 13:17   #446
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
evo počistil sam skoro sve u Yanov "županiji", spremam se prema Pripyatu. pa sad samo jedna stvar - ima li povratka uopće, s obzirom na put prema tamo?
ima. Garry će te voditi natrag, za određenu svoticu naravno
Staro 21.03.2010., 13:26   #447
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Citiraj:
ima. Garry će te voditi natrag, za određenu svoticu naravno
oke. ni zima za lovu, 170K rublji se ionak teško može potrošit (barem dok se ne dokopam calibration toolsa, pa ondak sva 9x39 kalibar bratija - Groza, Tide i Avalanche idu na upgrade. za exoskeleton bumo još vidili, Bulat solidno odrađuje posal)
Staro 21.03.2010., 14:17   #448
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Evo završio priču

Riješit ću još pokoji side quest a onda se vraćam proći SOC s reality modom

Nekako mi je ipak igra na kraju bila prekratka, pogotovo zadnja mapa, u Pripyatu sam bio jako kratko...
Staro 21.03.2010., 15:28   #449
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

meni se čini isto da ću danas privršit igru, ako ne budem švrljao okolo preveć. Druže Brko, što se isplati nakon toga? SoC sa Oblivion Lost ili Complete 2009.? koji mod je bolji? nikad nisam završio SoC do kraja, sad bi ga mogao ponovno zavaljat... Clear Sky? kaj s njim?
Staro 21.03.2010., 16:00   #450
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
clear sky odigrati obavezno sa Spartan 11:11 modom i atmosfear cs 1.0 mod(uljepsuje grafiku,optimizira itd...)

uglavnom,skini najnoviji patch i ovo i igra ce ti letjeti...
dodaje mnostvo armora,oruzja,npc-eva...

a sto se tice shadow of chernobyla ja igram sa cm 2009 i mogu reci igra je super...
igram na stalker i predstavlja mi vec izazov...

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na