|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Office 2003 - hrvatski jezik
Igrom slučaja koristim Office 2003, jer sam izgubio cd od Office-a XP, na kojem sam imao podršku za hrvatski jezik, odnosno, hrvatski rječnik. Pa vas ja pitam, može li se igdje skinuti hrvatski rječnik za Office/Word 2003? Dakle, želim samo da mi ima podršku za hrvatski jezik, tj. da može ispravljati greške i sl., a sama aplikacija ne treba biti na hrvatskom. Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
kolko znam nema. No sad kviz pitanje zakaj si ne skineš Open office i skineš si spell check za hrvatski ukupno nekih 20tak MB
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
OpenOffice se pojavljuje na DVD-ima hrvatskih informatičkih časopisa...pa posudi od nekog ili skidaj: hello2 : Može zamjeniti M$. Ono što ja znam za što meni treba i što treba većina ljudi oko mene (prezentacije,seminari, referati) za srednju odnosno fax -> netreba ti bolje! ![]()
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
može zamijeniti sve. jedno kod kreiranja prezentaciaj ga PPt šiša jer ima više predložaka kao pozadine.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Ja imam Open Office za desktopu za zlu ne trebalo, ali kad nešto trebam raditi hvatam se laptopa i Office XP-a. Nakon druženja s MS Officeom od verzije 6 svaka mi promjena bolno pada. Ono, u Exelu štrikam bez problema, uz poneki hmm. A u OO Calcu padaju komentari tipa ...pas mater, gdje si, znam da imaš tu funkciju/mogućnost. Baš me zanima postoji li kakav skin ili nešto slično koji bi Open Officeu dao look&feel od MS Officea. BTW na polju Office aplikacija pojavio se novi igrač: Google. Pogledajte ovo: http://www.google.com/googlespreadsheets/tour1.html http://www2.writely.com/info/WritelyOverflowWelcome.htm
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
...>>klik<<..., install, točka. vrlo jednostavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dižem temu staru 4 godine da ne otvaram na novo. Imam instaliran Word 2003 na engleskom jeziku na Windows 7 - a ono šta meni treba je da cijelo sučelje, cijeli Word bude na hrvatskom jeziku. Postoji nekakav language pack ili šta već, pošto ne nalazim ništa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
To ti je MUI language pack. Uglavnom, ima 6 cd-a, na 6. cd-u ti je hr jezik, tako da ti treba samo CD 6 ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|