|
![]() |
#1501 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
...mislim da ga neces previse zaliti ![]() ...ako pise da je, onda najvjerojatnije podrzava socket 1156, i mene je to malo zabrinjavalo, mislim da taj OC edition dolazi samo sa rev.B prolimatechom, ali nisam siguran ![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
Jeli tko kupovao iz ducana Frozen cpu i ducana u austriji, njemackoj a da imaju dostavu do hrvatske i imate li par ducana za preporuku u sloveniji i austriji koji imaju dobar asortiman za hladnjake i kucista..?! |
![]() |
![]() |
#1506 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1507 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
ne znam baš da ga možeš zaustavit s čim god očš, ja sam danas neš kemijao i posmaknuo mi se dok je bio zaštakan i taman pao na palac i naravno odma krv počela letjet, sjebao mi nokat malo i tak, fkt sam noob ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1508 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Dizlo, mislim da se to vrti ultra ultra brzo kad toliko poteže. Ipak je to 38.88W. Tolko ne troši ni 5 diskova ![]()
![]() |
#1517 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
bok narode, moze mi ko rec jel kod nas ima kupit thermaltake ultra 120 cooler? nisam ga nidi nasa kod ovih firmi - ili ja ne gledam u prave firme? malo ocam core2 duo pa eto za sad je i stock dosta al do lita ce tribat malo bolje hladjenje ![]() najlakse mi je iz adma i linksa nabavit - vidio sam dosta preporuka tu po forumu al ko ce se odlucit koga slusat... ovaj thermaltake ultra 120 je svugdje nahvaljen i prosa odlicno na testovima pa mora da je super stvar.. samo di ga nabavit! ili ako ima kakav jeftiniji a da nije toliko los - samo da drzi e2160 na kakvih 3-3.5 Ghz bez pregrijavanja ljeti
#1518 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1519 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@Face_Off Mislis na Thermalright Ultra 120? Truljo je jako dobar ali nije ni Zalman za baciti (koji je dostupan)... Npr. CNPS10X Quiet kosta otprilike ko truljo (ako ne i manje) ali bez coolera (koji kosta cca 100kn). Performanse su mu takodjer dobre. |
![]() |
![]() |
#1520 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1522 |
Registered User
|
dobro ajde, onda termalright ultra mi je neisplativ - pa de predlozite stogod... ja sam razmisljao o Katani 3 i sam... da idem s tim?
#1523 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim, valjda covik zna sto trazi (kao neki uber cooler ![]() Ps. ako mislis postici neki "lagani" oc, poslusaj sto ti kolege govore i potrosi 100-150kn na cooler jer se vise ne isplati trositi.. |
![]() |
![]() |
#1524 |
Registered User
|
a nije sad da trazun uber cooler, al ovog 120 su svi nahvalili i odlicne recenzije ima... a ne bi sad da se zeznem pa uzmem nesto sto nije bas.... al uglavnom na stock cooleru radi na 3 ghz load 60 C, al lito pomalo ide oa ce temp skocit poprilicno.... a ja bi ga jos malo digao, pa za svaku sigurnost da iman kakav dobar cooler... onda za sad je Katana 3 a ako ko ima jos kakav prijedlog samo pisite, proba san citat savjete i preporuke tu - al nakon 10-15 stranica imam isto toliko predlozenih coolera hehe
#1525 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
#1526 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Za hladnjak od 180kn od mene samo pohvale. Radi svoj posao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1527 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
preporuka tihog hladnjaka s775
Imam Intel Core 2 Duo E7200 sa originalnim hladnjakom. U zadnje vrijeme je sve glasniji sto mi ne pase jer je komp u sobi gdje spavam, a doticni se nikad ne gasi. Nisam bas na Ti sa hladnjacima, pa bi molio neki savjet ili preporuku, sto uzeti... Za graficku 4850HD sam iskopao ovo i jos samo trebam naci nesto za cpu.
#1528 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa ovisi koliko love imaš?To definitivno...do 250 kn mozes nac zvijer od hladnjaka, a do 150 ok hladnjak A u mom potpisu imas jedan dobar stari hladnjak, pa PM-ni ak ti je frka, ide za ok cijenu ![]()
#1530 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 29.03.2010. u 00:38. |
![]() |
![]() |
|
|