|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Gigabyteov mish GM-M8000 ?
-izgleda vrlo dotjerano, 4000dpi laser, 7200fps, utezi, hvale ga sa standardnim snimanjem macroa, 5 shortcut gumbiju itditd i kosta 50€. ![]() Moguce da je efikasna konkurencija Razer lachesis/copperhead, logi g9,ms habu/sidewinder ili roccat coneu? evo jednog od podosta testova. Neka ih je sto vise, mozda pojeftine svi zajedno ![]() Trenutno je u ducanima vidim katastrofa, G9 je valjda 100 kn skuplji nego kad sam ga ja kupio, a nazalost gigabyte (izgleda kvalitetnu) periferiju se jos nisu sjetili uvesti ![]() Kad smo kod nje, ovaj dolazi na testove u tandemu sa kliketushom Gigabyte GK-K8000 (isto izgleda nedostupnom kod nas), koja se hvali mehanickim tipkama napravljenim u Cherry patentu? evo isto test za upoznavanje. zanimljivo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 16.04.2009. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kewl look. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
A kazu po testovima da je manjih dimenzija(posebno od sidewindera), i da se design mozda nec svima svidjeti. Ali po radu kazu da je prva liga, dakle u rangu sa gore navedenom ergelom, s time da je kod njih od navedenih jeftiniji. Nekima je na test dosao i sa gigabyteovom microfiber podloskom koje kod nas dodju barem 100tinjak kuna. Ako dolazi sa takvom podlogom, i ako bi stvarno dosao oko 350-400kn, bio bi primamljiva opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
evo da malo ponovim ovu temu, ajmo jeli netko već upiknuo ovo čudo, ja svjeg čekam, dolazi mi za 10 dana imam Loghitech mx 400 kojeg sam prije 2g. platio 290kn i nemam se na kaj požaliti, ali vrijeme je za prinovu i ovaj sam izabrao zbog cijene po kojoj mi je uletio (288kn) Kakvi su vam dojmovi itd....???????
![]() |
#7 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
sry kaj bumpam temu al vidim da je ovom mišu gro pala cijena i mislim si ga ugrabit pa ak ga ko ima dal mu radi GHOST Engine ver1.02 na windows 7 64bit ili može prek win updatea povuć drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Baš me to zagrialo za taj miš, a niš idem poslje škole tamo (usput mi je) pa ak je 80kn definitivno uzimam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
kupio prosli tjedan ovaj mis i nakon brze prilagodbe ergonomiji sam prezadovoljan... prije njega sam imao g5 kojim sam bio vrlo zadovoljan.. kao prednost nag g5 naveo bih da su mi ove dvije dodatne tipke na boljem polozaju tako da palac ne treba preveliki hod napraviti da dodje do njih pa ne dolazi do pomicanja cijelog misa kad se udara po njima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
vjerojatno ste vidli podlogu koja je 80 kuna http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=7866
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Vjerojatno smo mi idioti, a ti pametan, pa smo mislili da je nešto za što piše "Podloga za miša" i ima sliku podloge za miša zapravo miš? Ne, vidjeli smo miša za kojeg je očito greškom pisalo da je 80kn. Također i tada je bila podloga za 80kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
@ redscro ok je momak no hard filings ![]() preplastican mi je doticni misonja ![]()
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Imao, poklonio, kupio G500, preporodio se! Nije da je miš loš, ali definitivno nije na razini Logitech-a Ja sam svojeg imao nekih 9mj. i već se dobrano potrošila plastika, da pojasnim, onaj dio na kojem odsjeda dlan više nije bio srebrno-sivi, već se počela nazirati crna plastika ispod boje, a o prstima da ne pričam to se pohabalo nakon par mj. I isto tako kotačić mi nije baš najprecizniji bio, znao je uredno preskočiti, odnosno morao sam napraviti dva klika da bi on izvršio naredbu, osim toga i ergonomije nemam nekih prevelikih zamjerki! Za te pare dobar miš, ali rađe dati malo više za Logitech-a!
![]() |
#18 | |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
...aj da se naknadno upetljam u temu dok se ne pokoljete. Kupio sam ga ćim je izašao za 300 kn ravno. Ako ga je netko prodavao za 80 kn onda se zaj... u kalkulaciji (zna se desiti). Prošlo je dosta vremena ništa se nije izlizalo i meni je bolji od mx518 i bežićnjaka mx620 -njih sam imao. Meni odlično sjedi u ruci i isto tako će i svima ostalima koji mogu košarkašku loptu držati jednom rukom. Jedino mi bočne tipke za razliku od Logija proizvode malo jeftinjast zvuk no zato su dosta preciznije i kruče, lakše je nekoga zaklati, preciznije su. Sve ostalo bez beda parira i mnogo skupljim miševima a kao šećer na kraju dolazi kabel obložen pamukom koji djeluje iole kvalitetnije od ostalih kabela koji dobiju kvrge nakon dužeg korištenja. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|