|
![]() |
#5161 |
Guest
|
Baš mi prošlo kroz glavu pa sam si iskopao ovu scenu iz apocalypse now. http://www.youtube.com/watch?v=xGTe1vF679U Čekam već neko vrijeme da se biseri sjete i već jednom mi prebace taj veličanstven film u HD. Iako se bojim da kad izađe da će mi se bljuvati zbog Storaro-a. |
![]() |
![]() |
#5162 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel mi moze rec netko ime horora kad ona nek tinejdzerska ekipa upadne na posjed nekih bolesnika koji ih isjeku i jedu ih, na celu im je neki djeda nacist i samo se neka cura na kraju spasi.Nije brda imaju oci ni pogresno skretanje.
![]() |
#5164 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Odličan film... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5165 |
Xulos :)
|
![]() |
#5166 | |
49%winner
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/..._Untitled1.jpg Btw, ako Apokalipsa nije u HDu, što reći za Star Wars? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5167 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Počelo je prikazivanje Pacifika, ima materijala po netu, pa ko voli ![]() http://www.imdb.com/title/tt0374463/
![]() |
#5168 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Pogledao jutros. Solidno Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5169 |
49%winner
|
Koliko sam uspio vidjeti SW nikad nije službeno izašao u HDu, nemam pojma zašto, guglao sam i forumi samo o tome bruje ![]() S druge strane, Star Trek je izašao, makar prvi filmovi ne izgledaju tako eye-candy kao što bi možda trebali (godine su tu ipak).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5170 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni je isto ok, onako poslovično dobro, kao Band Of Brothers. Sviđa mi se šta su se radnjom malo makli od Normandije i one 2,3 WWII operacije po kojima je snimljeno 100 filmova, napravljeno 15 igara i par stotina dokumentaraca. Za nekakvu ocjenu, odnosno ukupan dojam ću pričekat kraj, za sada mogu reć samo da san zadovoljan.
![]() |
#5171 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() http://www.imagesforme.com/show.php/1027539_swep5.jpg Naravno, slika nije tako dobra kao u novim filmovima, ali tako je to kad se remasteriraju stari filmovi.
![]() |
![]() |
#5172 |
49%winner
|
Znam da ima HD ![]() Ali kažem za službeni HD. Na wikipediji sam našao da je samo Clone Wars izašao u Blurayu. Mislim, šteta ako je tako. Još mi je i jasno za Apokalipsu, tamo nema digitalije koliko u SWu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5174 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Dragi filmaši . Trebao bih preporuku barem 10 dobrih romanticnih komedija. ![]() HVala unaprijed. ![]() Pogledano je: 10 Things i hate about you. ![]() ![]() bez te trojice trebam 10 preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5175 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5176 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
jucer je bio 50 first dates na tvu tko nije pogledao, svakako preporuka.
![]() |
#5177 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
ak ste za akciju đontra stajl preporuka za from paris with love
![]() |
#5179 | |
Guest
|
Citiraj:
Pa cijeli SW serijal je remasteriran. (točnije 4, 5 i 6 pošto za 1, 2 i 3 ima mizerno manje posla u usporedbi sa starijim) Samo kaj nije izašao na blurayu, nego je bio emitiran u 1080i. Što znači da kvaliteta u startu nije kao 1080P, te je bitrate takav kakav je kod emitiranja. Ako se ne varam ta emitiranja potječu od "proslave" 30 godišnjice Star Warsa. Sad, dal su koristili očišćenu verziju koja je potekla iz svojevremene pripreme DVD-a, najvjerojatnije. Pošto kada se studio primi takvog posla najčešće potegne resurse na još jednu ekstra generaciju. Tako većina današnjih filmova (npr. Blade Runner) kada su se spremali da ga očiste i izdaju u HD-u su tokom procesa pripremili sve što je potrebno da osiguraju da ga mogu izdati i u 2160P. Inače, ta remasterirana verzija Star Warsa je sa pravom popljuvana od strane fanova. Sve ti je jasno kada vidiš na kraju Return of the Jedi-a kada umjesto Darth Vader-a, odnosno glumca koji ga je glumio stoji mladi Anakin iz 3. epizode. Fuj. Slična je situacija sa Star Trek-om za koji odavno postoje 1080i prijenosi (gdje se ne radi o upscaleanom DVD9 izvoru), a tek relativno nedavno su izdali bluray-eve filmova. Sad. Zašto još nema bluray-a. Odgovor je jednostavan. Svi koji su upoznati sa željom za zaradom čika Lucasa znaju da će ga izdati tek kada procjeni da će moći brutalno puno para pokupiti od prodaje. Zato sada, a i jednog dana kada dodje neki novi format će biti normalno očekivati da Star Wars nikad neće biti taj koji će među prvima izaći jer eto. Tada je zarada puno manja! |
|
![]() |
![]() |
#5180 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Upravo pogledao Sherlocka Holmesa sa Robert Downey Jr. i Jude Law-om. Genijalno, jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme. Preporuka svima. 10/10
![]() |
#5181 |
Premium
|
Skupio vremena i pogledao Watchmen Ultimate Cut. ![]() Film je genijalan. Neznam zašto ga nisam prije pogledao.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#5183 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5184 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5185 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
10 dobrih romanticnih komedija: A lot like love Love Actually (500) Days of Summer Knocked Up A Walk to Remember The Apartment The Princess Bride Roman Holiday The Holiday Mickey Blue Eyes - bilo sta od Granta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5186 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
http://www.net.hr/film-glazba/page/2...9/0412006.html Zaboravio si najveći klasik za cure (bar do 25); 10 razloga zašto te mrzim! Od ovih se sjećam jedino (500) Days of Summer i nije nešto, prednost bi dao 10 rztm nad njim. Za ostale nemogu govorit jer nisam gledao Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 18.03.2010. u 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5187 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#5188 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: thedream. 18.03.2010. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5189 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
The Experiment (Das Experiment) - na dva tjedna 20 muskaraca za 4000 DEM glume cuvare i zatvorenike Eksperiment kako dobri ljudi postanu zli u losem okruzenju. Film inspiriran sa Stanford prison experiment. 8 The Life of David Gale - aktivist koji se zalaze za ukidanje smrtne kazne najde se na istoj Jako dobar detektivski triler. 7.5 Harry Brown - penzic krece u osvetu za frenda Nesto kao krvavija verzija Gran Torina. 7 Ninja Assassin - mladi ninja ne zeli ubijati neduzne, pa ga ostale ninje love OK akcijski film, krv "strca" ![]() 6.5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5190 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|