Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.03.2010., 22:47   #331
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Kreseks Pregled postova
Bas zavrsio igru.
23 level
73 sata igre
92% istrazeno
45% zavrseno
Dobra igra, ali BG, PT i Fallout su bolji.
Ali, bar se krece.
Gdje i kako mogu provjeriti koliko sam prešao igre i proveo vremena igrajući ?!
Kristijan1 je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2010., 23:09   #332
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Takđer sam ju prešel, u petak. E meni je poslje KOTOR I i DIABLA II najbolji rpg, a u zadnjih godinu dana i najbolja igrica!

Mogu reći da me baš držala za kompom, mislim kad god sam imal slobodnog vremena odigral sam si malo(kojih sat vremena) .

Najbolje je kaj nisam našel ni jedan bug, ni jednom se nije srušila a priča je predobra i odlično završi....čekam neki nastavak :P
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2010., 07:54   #333
Kreseks
Premium
Moj komp

Kreseks's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Kristijan1 Pregled postova
Gdje i kako mogu provjeriti koliko sam prešao igre i proveo vremena igrajući ?!
Klikni na glavu gore i onda na heroic accomplishments.
Kreseks je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2010., 13:18   #334
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Ima kakve naznake za neki novi DLC?

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2010., 13:37   #335
Raven_1
Night shift
Moj komp

Raven_1's Avatar

Datum registracije: Jul 2002
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Ima kakve naznake za neki novi DLC?
Pa trebao bi sutra izaci Dragon Age Awakening. U biti to je expansion pack.

Proc: AMD X2 3800+ cooled by TT BigTyphoon
Matična: ABIT AN8 SLI
RAM: 2x512MB OCZ Platinum EL rev2 PC3200
Grafička: SAPPHIRE ATI RADEON HD3450 256MB
HDD: WD 40GB i Samsung 160GB @ 7200
RW:DVD-ROM Pioneer DVD-106
PSU: 420W Xilence RedWing

"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again."

--uoɥʇʎd ʎʇuoɯ--
Raven_1 je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2010., 13:49   #336
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Citiraj:
Autor Raven_1 Pregled postova
Pa trebao bi sutra izaci Dragon Age Awakening. U biti to je expansion pack.
To, to.....
Imam preko 100 h igranja.....sada sam na zadnjem fightu kojega mi zao preci...hehehe...
Znaci samo predem igru, intsliram novi DLC i mogu normalno nastavit igrat sa svojim likom i sa levelom na kojem je vec moj "igrac"!?

Staro 15.03.2010., 14:12   #337
Raven_1
Night shift
Moj komp

Raven_1's Avatar

Citiraj:
To, to.....
Imam preko 100 h igranja.....sada sam na zadnjem fightu kojega mi zao preci...hehehe...
Znaci samo predem igru, intsliram novi DLC i mogu normalno nastavit igrat sa svojim likom i sa levelom na kojem je vec moj "igrac"!?
To nisam siguran jer kazu da Origins promotivne stvari i DLC loot vezan uz DAO nece bit prenosiv. Sve ostale stvari, oprema, itd. bi trebale bit prenosive. Isto tako ako si koristio modove onda mozda neki nece radit.
Stvar je u tome da je Awakening malo drukciji i donosi nove likove, a nekih starih nece bit. Takodjer imat ces 6 novih specijalizacija i nema vise romansi. Bit ce i novih spellova, a warrior i rogue dobivaju 32 nova talenta.

"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again."

--uoɥʇʎd ʎʇuoɯ--
Staro 15.03.2010., 20:03   #338
Jackson
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2006
King Calian armour i Duncan`s daggers su prenosivi. Ali navodno ima toliko novog loota da je stara oprema ionako zastarjela.

Dobio sam Awakening i knjigu na live chatu prije 10 dana preko Xfirea, ali nitko mi se ne javlja na kontakt mail koji su mi poslali...
Jackson je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2010., 00:01   #339
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
awakening je vani...navalite
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2010., 11:43   #340
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Talking

Citiraj:
Autor Jackson Pregled postova
King Calian armour i Duncan`s daggers su prenosivi. Ali navodno ima toliko novog loota da je stara oprema ionako zastarjela.

Dobio sam Awakening i knjigu na live chatu prije 10 dana preko Xfirea, ali nitko mi se ne javlja na kontakt mail koji su mi poslali...
Onda je najbolje instalirati igru i svaki DLC ispocetka te sve lijepo otpocetka jos jednom odigrat.

Staro 16.03.2010., 14:41   #341
Jackson
Guest
Moj komp

Jesam, prvi walkthrough valiant human fighter, drugi self-obsessed elf blood mage
Staro 16.03.2010., 14:46   #342
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

ooo upravo sam inst nastavak, prije sam igral sam human warrior a sad mi je lik izgledom isti samo kaj sam mage, da malo isprobam i druge...nema baš puno novih spellova, bar onih za ubijanje
Staro 18.03.2010., 18:18   #343
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Jedno pitanje u vezi DAO-a, bez Awakeninga...
Dali se nekom dogodilo da izgubi neki dio opreme u igri? Nastavio sam tamo gdje sam stao i skužio da mi Morrigan nema više staff-a. Vratio sam se nazad do trgovca gdje sam prodavao stvari, ali nema ni kod njega. Sad nisam siguran, možda sam ga slučajno prodao, iako sumnjam.
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 18:52   #344
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Hehe, pogledaj da staff nisi stavio pod ORUŽJE br.2 pa kad ti se napravi loading ili slično automatski ti prebaci na ORUŽJE br.1, a pošto tamo nisi imal niš, nemaš niš pošto je staff pod br.2.

Možda znaš za to a možda ne
Staro 18.03.2010., 21:36   #345
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Možda znaš za to a možda ne

Ma znam, nisam toliki tumplek Ali nije to.
BTW, jeli ti ovo u avataru New Statesman?
Staro 19.03.2010., 02:28   #346
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

A onda neznam kaj bi bilo, možda bug neki....sve je moguće!

OT: ooo da, Alan Bastard gralvom i bradom

a gle ovo:
http://www.niktitanik.com/wordpress/...er&bastard.jpg
Staro 20.03.2010., 08:08   #347
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Gumby Pregled postova
Jedno pitanje u vezi DAO-a, bez Awakeninga...
Dali se nekom dogodilo da izgubi neki dio opreme u igri? Nastavio sam tamo gdje sam stao i skužio da mi Morrigan nema više staff-a. Vratio sam se nazad do trgovca gdje sam prodavao stvari, ali nema ni kod njega. Sad nisam siguran, možda sam ga slučajno prodao, iako sumnjam.
Evo, ja danas upalim igru, prvu beštiju koju sam vidio napadnem i vidim mom liku i Alistairu štitovi na leđima i udaraju šakama. Idem vidit što se dogodilo, nema mačeva ( Maric's Sword i Cailan's Sword ). Zanimljivo da su oba nestala pošto su i jedan i drugi iz Return to Ostagar.

Ništa, pobriso igru, čekam da mi dođe Awakening i instaliram i otpočetka...
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2010., 12:31   #348
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Citiraj:
Autor Bambusha Pregled postova
Evo, ja danas upalim igru, prvu beštiju koju sam vidio napadnem i vidim mom liku i Alistairu štitovi na leđima i udaraju šakama. Idem vidit što se dogodilo, nema mačeva ( Maric's Sword i Cailan's Sword ). Zanimljivo da su oba nestala pošto su i jedan i drugi iz Return to Ostagar.

Ništa, pobriso igru, čekam da mi dođe Awakening i instaliram i otpočetka...

E, to je to...
Netragom nestalo. Dao sam si truda i prešao kompletnu mapu da provjerim da nisam staff slučajno prodao nekom od trgovaca, prešao sve chestove, da nije nekim slučajem završio u nekom od njih, ali 0 bodova. Ostaju samo dvije opcije-ili sam ga slučajno uništio (vjerojatnost ravna nuli) ili je riječ o nekom bugu (to bi bio prvi na kojeg sam naletio).

@danc00
LOL- fakat su bastardsi
Staro 20.03.2010., 19:00   #349
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Awakening je izašao 16.03.2010. i nevidim previše komentara za tu expanziju !
Znači li to da su ljudi pomalo razočarani sa originalom pa im je on bio dovoljan i ne žele igrati Awakening ili je nešto drugo u pitanju ?!
Ako netko igra Awakening volio bih čuti njegovo mišljenje i dojmove o toj expanziji , neka je podjeli sa nama koji je još nismo nabavili da vidimo vrijedi li Awakening novaca .........
Kristijan1 je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2010., 19:13   #350
Strider
Nuclear Experiment
Moj komp

Strider's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Evo igram ga ja vec 4 dana.Prica se nastavlja tam di si stao.Neznam kolko kosta u ducanu al po meni dobar nastavak jer ima dosta questova.Veliki minus mi je to sto se cijela bivsa ekipa raspala(mozda se neki kasnije vrate neznam),zasad se sam onaj Oghren(patuljak) vratio u moj party.Jos jedan minus je taj sto skor sva oprema(armori,weaponsi) su "nestali" ,nepostoje u ovoj prici pa ispada sta si imo vrijedno tog vise nemas .

Strider je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 12:34   #351
Kreseks
Premium
Moj komp

Kreseks's Avatar

Nestala je oprema koju ste dobili rjesavajuci DLC-ove. Ostala oprema je tu, ukljucujuci lovu. Ali u ekspanziji nakon sat igre ionako dobijete masu nove puno bolje opreme.
Kreseks je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2010., 13:09   #352
Strider
Nuclear Experiment
Moj komp

Strider's Avatar

Ovo preso Awakening i mogu reci da sam jako tuzan sto je gotova.Neznam tocno kolko mozda sati sam igro Awakening al max 25 h.Jedva cekam da prode ova godina jer sljedece nam dolazi drugi dio za koj se nezna puno al je sigurno da dragon age 2 nece preuzeti sistem mass effecta da se u tricu lik prebacuje jer nas glavni lik(u zadnjim scenama igre) pise da je nestao i da se cijela skupina raspala.Ova igra mi je sigurno u top 3 a mozda i najbolja koju sam igro i toplo ocekujem dvojku.

-->

Ovo preso Awakening i mogu reci da sam jako tuzan sto je gotova.Neznam tocno kolko mozda sati sam igro Awakening al max 25 h.Jedva cekam da prode ova godina jer sljedece nam dolazi drugi dio za koj se nezna puno al je sigurno da dragon age 2 nece preuzeti sistem mass effecta da se u tricu lik prebacuje jer nas glavni lik(u zadnjim scenama igre) pise da je nestao i da se cijela skupina raspala.Ova igra mi je sigurno u top 3 a mozda i najbolja koju sam igro i toplo ocekujem dvojku.

Zadnje izmijenjeno od: Strider. 23.03.2010. u 21:37.
Staro 22.03.2010., 00:40   #353
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Strider Pregled postova
mogao si nabacit koji spoiler...
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2010., 21:26   #354
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Moze mi netko dat svoj screenshot od "instaliranoga sadrzaja" unutar same igre...mislim da znate na sta mislim.
Pitam zato jer sam instalirao Awakening i nista....ono, nema bas nista novo....samo nastavljam tamo gdje sam stao.
Inace sam na zadnjem fightu, ali mi ga zao preci....budem ga presao sada jedan dan kada budem imao volje, jer zao mi preci igru....hebada.
No ne razumijem zasto nista novo ne dobijem kada instaliram Awakening....znaci instaliram ga na "svjezu" instalaciju Dragon Age-a skupa sa svim DLC-ovima, kopiram stari "save", loadam igru od bilo kojega dijela i bas nista novo nemam...ni jedan novi quest ili da mi se otvorio neki novi dio.
Moze mi netko onda zato baciti screenshot mape (da vidim sta se dobije sa tim Awakening-om) i svoj instalirani sadrzaj unutar same igre....

Staro 23.03.2010., 21:37   #355
Strider
Nuclear Experiment
Moj komp

Strider's Avatar

Sori al trenutacno ti nemrem slikat svoj install sadrzaj al Awakening je nutra.Awakening nije novi questovi,armori.....Awakening je nova KOMPANJA koju pokreces iz glavnog menia tako da se prebacis o novu pricu.

Staro 24.03.2010., 20:12   #356
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Citiraj:
Autor Strider Pregled postova
Sori al trenutacno ti nemrem slikat svoj install sadrzaj al Awakening je nutra.Awakening nije novi questovi,armori.....Awakening je nova KOMPANJA koju pokreces iz glavnog menia tako da se prebacis o novu pricu.
Cekaj, imam instaliran svaki DLC.....krenem ispocetka....imam instaliran Awakening....i da zvrsim prvo igru pa onda roknem Awakening i sve krecem ispocetka ili...ne kuzim...
Mozes mi nabaciti ss glavnoga menija da vidim sta pokrecem?

Staro 26.03.2010., 14:11   #357
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Presao sam Dragon Age: Origins...imam svaki DLC, svaki patch i sve tj. evo i screenshot svega:

http://www.imagesforme.com/show.php/...2613591452.jpg

http://www.imagesforme.com/show.php/...2613592013.jpg

http://www.imagesforme.com/show.php/...2613592302.jpg

Nakon prelaska igre instalirao sam Awakening....i osim to mi je nestala Morrigan nista drugo nisam dobio.
Znaci nikakav quest, nikakvu novu mapu,....bas nista.....i jedino kuda mogu otici je ovo (znaci zute mape):

http://www.imagesforme.com/show.php/...2614045183.jpg

I naravno tamo nema bas nista posto sam sve rijesio i sve davno pokupio sta se pokupiti dalo.

Ok, moze mi sada netko reci dali ja radim nesto krivo i u cemu je fora!?

LP

Zadnje izmijenjeno od: win32. 26.03.2010. u 18:05.
Staro 26.03.2010., 14:22   #358
Raven_1
Night shift
Moj komp

Raven_1's Avatar

Citiraj:
Nakon prelaska igre instalirao sam Awakening....i osim to mi je nestala Morrigan nista drugo nisam dobio.
Znaci nikakav quest, nikakvu novu mapu,....bas nista.....i jedino kuda mogu otici je ovo (znaci zute mape):

http://www.imagesforme.com/show.php/...2614045183.jpg

I naravno tamo nema bas nista posto sam sve rijesio i sve davno pokupio sta se pokupiti dalo.

Ok, moze mi sada netko reci dali ja radim nesto krivo i u cemu je fora!?

LP
Nisi stavio screen glavnog izbornika. Awakening nije klasicni DLC i zato moras pokrenut kao sto kaze kolega Strider novu kampanju, odi u pocetni izbornik pa Other Campaign. Tamo mozes ubacit svog starog lika, odaberes Dragon Age: Awakening i onda IMPORT FROM ANOTHER MODULE nakon toga. Pocinjes na 18 levelu i neces imat svu opremu iz prethodne kampanje.

--uoɥʇʎd ʎʇuoɯ--
Staro 26.03.2010., 15:09   #359
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

TNX ekipa, skuzio sam sve...samo sto mi je nestalo more opreme i prvi fight po ulasku u igru, a ja gol tj. u gacama i imam samo helmet.

Staro 26.03.2010., 15:13   #360
Jackson
Guest
Moj komp

Citiraj:
skinio prije sa torrenta svaki DLC koji se mogao skinuti
Bravo.