|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Powepoint višestruke brisanje i uređivanje?
Pozdrav Prvo, nisam znao kako nazvati temu, ali bar je naslov približno točan ![]() Naime, zanima me postoji li način jednostavnog brisanja jedne slike koja se pojavljuje na više slideova na istom mjestu. Imam prezentaciju (tj. puno prezentacija ![]() Nekom logikom se nadam da je to moguće, jer sumnjam da je kreator prezentacije umetao na svaki slajd posebno sliku...btw. slika nije niti u headeru niti u footeru... I drugo pitanje; Je li moguće maknuti pozadinu teksta koja je u boji, ne mislim na design slajda već recimo imamo neku formulu koja se nalazi u zelenom backgroundu. Znači mogu li se jednostavno maknuti svi ti "kvadratići sa bojom" u kojima se nalazi tekst? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pozdrav.. pretpostavit ću da koristiš Office 2007... 1. odeš pod view->slide master (na slide masteru obrišeš tu sliku koja se ponavlja i to je odogovor na tvoje prvo pitanje) 2. fale još neke činjenice da bi se mogao dati točan odgovor ali najvjerojatnije možeš..tj. ukoliko je ta formula umetnuta u prezentaciju kao neki object, onda samo promjeniš boju ispune (tj. staviš no fill)...npr. kao kad imaš text box, označiš ga, desni klik i odabereš kod ispune (kanta s bojom) no fill nadam se da je jasno..ako zapneš, samo pitaj..poz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hmm pod slide master od elemenata iz prezentacije ima samo footer, ne vidim sliku, i sve je ono click to edit style... a ovo drugo znam da se može tako promijeniti, ali svagdje je drugačija formula ili tekst pa bi morao na svakom elementu mijenjati boju... jedno "polurješenje" je staviti da prilikom ispisa sve bude grayscale, ali onda i slike postaju grayscale svejedno hvala na odgovoru, ako imaš još kakvu ideju samo reci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|