|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Virus sa MSN-a
Zaredali se problemi, kad te nece onda te nece ![]() Ugl sestra je na msnu pokupila nekakav virus, pisalo joj je nesto tipa: Jesi li vidila ovu cool facebook aplikaciju i neki link, ona je stisnula i pokupila ga je i sad kad god ona ili ja udemo na msn on se zbloka i salje virus svim ostalim kontaktima. Stavio sam NOD da skenira i nasao je neku gamad koju sam pocistio, al ovo se i dalje pojavljuje. Ima neko problem za moje rjesenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Netreba, problem rijesen. Ubio mi je winse ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok, wtf... zadnjih par dana mi msn baca poruku da sam logiran oš negdje (a nisam), a večeras mi izbacio i Voip12 aplikacija, isto da sam logiran još negdje... plus, u hotmailu dobivam na stotine postamster delivery failed reports, iako nisam slao nikakve mailove... kako me živciraju ovakve stvari, poludit ću... na poslu sam cijele dane, i onda ovakve gluposti negdje pokupim, a komp prakticki ne koristim doma... ima tko ideja..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
promijeni šifru na msn.u: http://en.kioskea.net/faq/155-how-to...enger-password P.S. Umjesto prvog koraka pođi na hotmail.com i tamo uđi u svoj email account (ako ti je @hotmail.com ili @live.com) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|