|
![]() |
#1 |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
Preporuka za prijenosnik
Trebao bih laptop za potrebe posla (office, internet, ...), ali također i da se u slobodno vrijeme može odigrati kakva igra. Molio bih da mi preporučite neki best buy model za takve potrebe u rangu oko 6000 Kn (bez PDV-a).
![]() |
#2 |
Lexus rida'
Datum registracije: Jul 2007
|
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=12291 definitivno best buy! nazovi i provjeri, čuo sam da imaju dodatnih godinu dana jamstva kao poklon, no nisam siguran.. + http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...11964&catid=19 nešto iznad cijene no novo i pouzdano... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mislim nek kupi sta zeli ali ima vjerovatno nista manje kvalitetan Acer 7740G za malo preko 5000kn: http://www.nabava.net/trazilica.php?q=7740g&x=0&y=0 Za 350kn se nadje i produljenje jamstva na 3 god a ima cak bolji procesor i graficku (koliko vidim) a ostalo je manje-vise isto a ukupno skoro 2000kn manje. Zaboravih napomenut da nisam siguran jel imaju sad u prodaji Acera jer su valjda odma prodali sta je stiglo ali vjerujem da ce i sljedeca posiljka uskoro...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da sad je kod Arhiteha na akciji 5666 kn dok je u Superbitu bia 5123 u redovnoj cijeni, to je jedini razlog zasto ga vjerovatno jos ima u Arhitehu. Ali realno gledano, usporedivsi sa cjenama ostalih laptopa reka bi da vrijedi i vise za to sta nudi.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
e takodjer napomena, model modema simens a-100 ne funkcionira sa vistom ili windows 7. to me sinoc kostalo zivaca dok sam rijesio, na kraju frend donjeo svoj modem i sve proslo bez beda. spomenuo sam se uze i sire familije sedmice sinoc puno puta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
molio bi preporuku nekog prijenosnog računala max do 5000 kn, služio bi za photoshop,autocad,internet,filmovi,i tu i tamo neku stariju igru,...nekih top 3 laptopa do max 5000 kn, i koji je recimo najbolji a ujedno i najeftiniji laptop na tržištu (služio bi samo za internet, filmove, muzika)....thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
ako je bas nemoguce rastegnut se tih stotinjak kuna ima ti njegov ''mladji brat'' acer 5740G. ako se ne varam bio je i jedan asus u tom rangu sto se tice performansi al sam mu iskreno zaboravio ime, nedavno se tu spominjo po temama. EDIT: evo sad sam primjetio da neplaniras bas derat novije igrice nit ista s pretjeranom potrebom za grafikom. u tom slucaju 5740G ti je sasvim dovoljan on te dodje nekih 4100-4200kn |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|