|
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma, da mi neki drugi odgovara, davno bi presao na njega. Crome mi nema sidebar i bookmarkse u njemu, Opera kad zumiranja ima dosta losiji prikaz od mozille, IE nisam koristio nikad do sad pa ce tako i ostat. Nisam skuzio, sta da probam sa servisom? Mislim da je problem u tome sto je taj servis na automatic i onda on kad ga taj chat syebe, prebaci u classic mod. A kad bi bio na manula, onda ga on nebi trebao mjenjat, bez obzira sto bi on to htio napravit. Ali sranje je sto kad servis stavim na manual, ne pokrece se prilikom startupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pa mozda je glup odgovor jesi pogleda postavke zvuka u cod4 ako vec pricate unutar cod-a...inace imate TeamSpeak ili Ventrilo za razgovore
![]() |
#995 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
Nije glup sve pomaze samo da to rijesim,al naravno da jesam i sve podeseno kak treba na xp radilo super p.s sve pise kaj imam ispod profila i prije na xp-u sve radilo sad me zeza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Premium
|
Citiraj:
ono sto mi je jos palo na pamet s cime su ljudi imali problema je frekvencija zvuka u postavkama start >> CP >> sound >> speaker > properties >> tab- advanced >> i evo kak je kod mene...dali si instalirao dodatne drivere za zvuk? znaci ne samo one po defoultu koje ti windowsi daju, nego bas od MBO orginal drivere za zvuk? ![]()
![]() |
![]() |
#997 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
Citiraj:
http://img408.imageshack.us/img408/7648/18011533.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Premium
|
neznam stvarno sta bi jos moglo biti, gledo sam po google-u nisi jedini s tim, ali nikom nisu napisali kako to ispraviti. Probaj Ventrilo ili TS, to ljudi iovako koriste za komuniciranje "in game"
![]() |
#999 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
Rijeseno nekako ni sam neznam kako ali radi... E sad kad slusam glazbu straznji zvucnici se slabije cuju tocnije proizvode samo glas manje vise,to isto se neda promjenit? P.S a nije TS za to igramo cod4 al ne ko klan nego ovako CTF se igra...pa bi bilo previse 20-30 na tsu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Premium
|
Citiraj:
@Srale o kojem programu se radi? Kad ti se dogodi da te prebaci?
![]() |
![]() |
#1001 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ljudi imam jedan pomalo bizaran problem. Kada kopiram neki file s intel kljuseta (Windows 7x64 ultimate 192.168.5.94) na amd kljuse (server 2008 standard R2 x64 192.168.5.95) mrežna kartica na intelu "popizdi" u logovima vidim: Citiraj:
Ali recimo da napraivm remote na amd kljuse i upišem \\imekompa\users\desktop i povučem file s intela na AMD nebude bilo gore navedenog errora. Proguglao sam i nema baš nekog pametnog savjeta. Driveri su zadnji na obadva kompa i windowsi se uredno apdejtaju. Dali je netko doživio sličan problem? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Premium
|
jedino na sto sam naisao na Google-u je ovo..mozes probat "off" i "on" pa ces viditi jer ima razlike http://www.windowsreference.com/wind...l-compression/ edit: http://social.technet.microsoft.com/...6-e28ce343464f ovdje imas ljude s istim problemima, sve se da rijesitit u par min ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 11.03.2010. u 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Jel zna neko zasto mi se win7 ultimate nezeli podici kad ih instaliram,znaci instalacija windowsa prođe usjesno i dode do onoga welcome i tako malo stoji i samo najedamput pise windows is shutting down, zatim se resitira i do dođe do podizanja windowsa i opet se resitira i tako stalno, ako neko zna neka pomogne, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moguća rješenja koja će ziher radit su: A) Prestani koristit fjesbuk B) Promijeni browser ![]() Citiraj:
Jesi li ostavio instalacijski DVD u računalu sve dok nije u potpunosti linstalirao apsolutno sve. Jer znam vidit da ekipa izvadi DVD van nakon prvog bootanja.
![]() |
![]() |
#1006 |
Registered User
|
DVD sam ostavio do kraja a za te windowse ljudi kazu da im radi, a vec sam jednu verziju windowsa instalirao ali tamo nije doslo do welcoma nego se odma poslje onoga finishing instalation resitira i tako stalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
Premium
|
Citiraj:
probaj ovako traziti ukucavaj samo kljucne rijeci windows 7 clasic mode radi kombinacije i vjerujem da ces naici na greške di su ljudi objasnili postupak. Druga Mogucnost ti je Instliranje, mirande te dodavanje FACEBOOK acc-a, i dopisuj se preko tog program, imas opciju da dodas msn, skype, yahoo itd itd. Tak da si se osigurao sve u jednom ![]()
![]() |
![]() |
#1008 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima li tko jednostavno i učinkovito rješenje za ne rad 5.1 zvučnika? Stavio sam nove drivere (XI-FI) i opet ista stvar.I am retarded. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Win7, ne radi backup
Od kako sam instalirao opet Win7 nemogu napraviti backup... Naime sve je ostalo isto...isti vanjski HDD na koji radim backup, jedino vise nisu Win7 7600.16385 (ili koja verzija je vec bila ona probna), nego su novi Win7 x64 Ultimate. Svaki puta kada hocu napraviti backup (a bas njega sam toliko hvalio na Win7 kako radi dobro i koliko me je puta spasio) mi izbaci poruku da backup nije uspio i dobijem ovo: http://www.imagesforme.com/show.php/1018476_Backup.jpg Na "c" particiji su naravno samo Win7 koji trenutno zauzimaju tocno 29 GB sa svim programima. Na desktopu nemam nikakve shortcate na bilo sta drugo da bi to "povuklo" sa sobom....a na vanjskom hardu imam slobodno cca 150 GB ili vise. Isto tako prije instaliranja ovoga OS-a i "stari" HDD je bio kompletno formatiran i naknadno sam opet vratio gore sve podatke....i to je napravljeno bas zato da maknem bilo kakav "boot file" od starih instalacija, posto sam imao Win7 x64, XP Pro i Ubuntu 9.10 na starome HDD-u. Od tih operativnih sustava nije ostalo znaci nista (kao ni bilo kakav podatak), jer je sve lagano, lijepo formatirano i Win7 stavljeni na drugi, novi HDD koji je taj dan "izvaden iz vrecice". Naravno, kada je gore bio i XP, stari Win7 su mi nudili opciju da napravim i njihov backup sto sam i radio....no sada nema vise XP-a, Linux-a....ni nista drugo osim Win7. Evo ss sta se desava i da vidite da imam na vanjskom hdd-u dosta mjesta i da je sve ok...tj. sve napravljeno kao sto sam i uvijek radio, ali eto....od kako sam instalirao "svjeze" Win7 Ultimate x64 backup mi ne radi.....a to mi je poprilicno vazna stvar. Odabiranje na koji HDD ide backup: http://www.imagesforme.com/show.php/1019092_1.jpg Drugi korak: http://www.imagesforme.com/show.php/1019093_2.jpg I ovo: http://www.imagesforme.com/show.php/1019544_1jpg.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/1019545_2.jpg -> ovaj ss je ispao cudno, ali vidi se ono sto je vazno... ![]() Svaka pomoc je dobrodosla jer mi stvarno treba taj backup....ali nikako ga ne mogu "natjerat" da radi. Cak sam pokusavao gasiti i firewall (Comodo) i AV (Avast 5).....no i dalje nece. ![]() P.S. Vanjski disk provjeren i nema greske na njemu tj. sve ispravno 100%....cak sam i to isao provjerit za svaki slucaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma zaboravi te ćorove poluproizvode i upotrebi normalni backup program, npr. Acronis TI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |
Premium
|
Citiraj:
Sada sam cak resetirao pomocu notepada postavke backupa i opet sve ispocetka isao napraviti no opet nece. No zanimljivo da mi izbaci poruku da kao "preporucuje" backup na "d" particiju sto nema smisla jer je ta particija na hardu na kojem je instaliran OS....a vanjski HDD i imam bas za to tj. zamisljen je za backup. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 | ||
Premium
|
Citiraj:
neznam dal se moze i safe mode-a opaliti backup, probaj samo reda radi da vidis dali ce ti proci. Probaj samo opaliti backup na neki drugi HDD i iskopiras ga na HDD? nisam probao no mozda bi i uspjelo ![]() EDIT: Citiraj:
@Hamm jesi ti uspio rijesiti ono svoje s mrezom?
![]() |
![]() |
#1015 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Budem nešto smislio preko vikenda. Nisam stigao jučer. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Premium
|
System restore mi radi sasvim normalno.....i bez beda ga napravi. ![]() Instalirao sam Acronis TI Home 2010. i sada radim backup, ali sam se navikao na ovaj backup od Win7 pa bih radije da mi on radi kako treba. Nego, ako se to ne rijesi....kako da u Acronis-u namjestim da mi radi backup recimo svaki dan u recimo 19 h? I da....ako se nesto sheb..., kako da "povucem" pomocu Acronisa ovaj backup sa vanjskoga harda? Znam da je Acronis bolji program, ali sta da radim kada sam se navikao na ovaj koji je default na Win7 posto me spasio u dosta slucajeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
|
npr. acronis ti ima nonstop backup koji se izvrsava svakih 5min, konstanto ga updejta, no ja sam dobijo zivcani slom pojede mi rame, oke nije to za glavu toliko, ali uspori mi cijeli system, pa mi se komp zakolje svakih 1h tako da sam to izgasio. U acronisu mozda napraviti scheudle da ti svaki dan radi backup i u koje vrijeme. A ako hoces recover napraviti imas opciju u acronisu da napravis bootabilni cd, nisam jos dosao do restore-a tako da nebih dalje znao, vjerujem da ulazis u neki meni gdje biras odakle da povuce backup EDIT: citao sam na stranim forumima da nemogu napraviti backup ako external HDD nisu prije toga formatirali, jer kao ostanu neki podaci. Tip koji je ovo napisao imao je na kompu SnowLeopard i Windows 7
![]() |
#1018 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Premium
|
evo ovdje (malo nize) tip je napisao da je pricao 6h "-.-" s level 1 i 2 M$ Software engineers...probaj napraviti tako nije nista teško, a vrijedi pokušat (Ali ti ja preporucam da prvo updejtaš sve update-ove, jer vjerujem da je to vec unutar update-a rijeseno ![]() Link EDIT: ajd molim nekoga (nije bitno uopce tko ce mi potvrditi) nek otvori/stisne desni klik na my computer >> manage >> stoarage >> disk managment >> (dali itko vidi onih 100mb kroz instalaciju sto su prikazani kao system restore) kod mene toga nema, pa me zanima jer sam ja mozda nekim cudom to obrisao?
![]() |
#1020 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|