|
![]() |
#1 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
WD Caviar 3200AAKS povremeno ne radi, smrzava se, nemoguće instalirati OS
WD 3200AAKS (blue), novi, pravi probleme. Nakon ugradnje diska, počeli su problemi tipa zamrzavanje računala, problemi u kopiranju podataka, setup winxp ili win7 nemoguć. Odnosno događale su se čudne stvari, disk malo radi malo ne, malo se zavrti, pa stane. Nekad se javlja zastajkivanje i prekid kopiranja podataka i s njega i na njega i s njega na njega. Hard disk sentinel kaže ovako: ''Problems occurred between the communication of the disk and the host''. na što sam pomislio da je problem u kontroleru na ploči. Tako je disk došao do mene, ja ga stavim u svoj komp i HDD sentinel kaže istu stvar. Znači, nije problem u kontroleru. Moji diskovi u računalu rade super i bez ikakvih problema. Mogu li ikako ispitati ispravnost diska, neki malo bolji software, s kojim mogu ispitati ispravnost diska prije nego ga pošaljem na reklamaciju. Problem je, jer, nekad disk radi potpuno normalno i dobro ugodne radne temperature 38-42 stupnja C. Hvala puno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Kabel ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magnum P.I.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#5 | |
Magnum P.I.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I moj je mislim čak isti disk malo prije isteka 2 godine garancije javljo slične probleme. Vistu uopće nije htje dić a xp na jedvite jane na kon dugo vremene, neki tool koji sam korisitjo od wd mislim je javljo neki problem koji je "ispravio" no kad bi ga išo testirat opet se pojavljivo. Ak je nov nosi na garu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|