|
![]() |
#1 |
Guest
|
Radeon 9550, win err i gledanje TVa?
Bok...eto ja sam tu nova, moram pohvaliti vas site jer sam na njemu nasla stvari koje drugdje uopce nema. Zato se nadam da cete mi pomoc oko slijedeceg, kako nisam imala pojma gdje staviti ovo pitanje evo: Imam AMD Athlon 1600+ na 133 MHz, 768 MBRam, 1.6 GB, kupila sam novu graficku upravo Radeon 9550, AGP 8x iako mi je procesor na 4x, al sam se raspitala i rekli su mi da to nema veze. Normalno sam instalirala grafičku i instalirala(Win XP)..Doom 3..normalno je muz igrao, dok se nije zablesirao, pojavio se plavi ekran i resetirao..od tada javlja error u win:kad pogledam u details.. E:\WINDOWS\Minidump\Mini112104-01.dmp E:\DOCUME~1\JADHOME~1\LOCALS~1\Temp\WER.tmp.dir00\sysdata.xml . Vec sam citala o tom problemu kod vas i nasla da se mora u biosu iskljucit..Fast Write, ja sam pregledala bios i nisam ga nasla...dajte nek mi neko onako zdravo seljacki jer ja nemam pojma objasni di je to u biosu i kako da ga iskljucim.. ![]() Napajanje mi je na 200, dal je to malo?? I jos kako gledati TV preko ove graficke..ajoooj kolko pitanja..umorih se ![]() Pozdrav svima i puno hvala! |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U BIOS-u ti je pod opcijom AGP Fast Write ili nekaj slično, ali moraš isključiti i u driverima grafičke. To ti je opcija SMARTGART i stavi AGP na 4x i isključi fast write. Ako je prije bila neka druga grafa u kompu (Nvidia) trebaš skinuti i drivercleaner dobro očistiti ostatke starih drivera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
nego, kažeš, napajanje ti je na 200 ![]() sad vidim u popisu 1.6 gb...to ti je hard ili je krivo napisano...mislim, ljudi imaju više rama od toga danaske za gledanje tv-a, ako imaš sreće, televizor će ti imati s-video ulaz i tada je sve što ti treba s-video kabel kojim ćeš spojiti grafičku i tv...ako nema, onda ti ostaje opcija koaksijalac sa činčevima (mislim da su žute boje na telkama) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Evo tete:))
hvala na odgovorima..dakle..kaj se tice fast write, to nisam mogla nac u Biosu..al sad radi sve ok tak da ne znam dal cu uopce to iskljucivat, jedino se moram pozabavit skidanjem drivera..a kako sam, ja kemicar a ne informaticar..dakle nije mi ovo neka specijalnost, nemam blage veze kak to napravit, greska je s GB imam 2 diska zajedno preko 100Gb ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Premium
|
Re: Evo tete:))
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
samo da ne bude ko britney ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
evo tete:)))
..pa jesam instalirala sam friski XP i nema vise drivera stare kartice koja je bila nVidia, napajanje cu sto prije zamijenit...cim skupim kintu hehe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Premium
|
Re: evo tete:)))
Citiraj:
Citiraj:
![]() ovo sa britney je fora za starosjedioce...duga priča |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
chieftec
..e di onda mogu kupit taj Chieftek i kolko kosta?? c c c koje misljenje o plavusama ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: chieftec
Citiraj:
Tam i moja žena kupuje hardware ![]() Veli da joj je zgodno to kaj joj je usput Trešnjevački plac pa spoji odmah ugodno i korisno... Ozbiljno, ne zezam te ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|