|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sonic Heroes
Navodno je izašla prošli tjedan da li je već igrao netko??? Ja to haklam još od one prastrare konzole ![]() U stvari mi više treba da podmitim ženu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
DI!?!?!?!?!? Sonic!!!!!!!!!!!!! pa je*ate nisam to još od sege mege igrao ![]() ajde neki link nabaci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja sam skidao modemom Sonic Adventure DX : Director's Cut demo, modemom cijelu noć, još prije par mjeseci... Još uvijek čuvam Master II doma ![]() http://www.toughteam.com/uk.html Vijest sam vidio na http://gamer.vip.hr/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
nikad ne igram demo igre.....neznam zašto ,ali imam neku averziju prema njima :burn: imam i ja Sega Mega Drive 2 doma....ali sam popušuo većinu igrica ![]() ali glavno da je Sonic2 tu (da najbolji sonic ikada) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Sad za piceka moram nabaviti nekakav dobar gamepad, ciljam na Logitech Wingman Dual Action Gamepad, valjda bude dobar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Saitek P3000 ![]() vani je oko 30$ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
alate... sad cu morat u nekoga uzicat konzolu da mogu igrat sonica opet... nakon... 10 godina... nece nikad umrit SONIC!!!!
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
oprostite ako sam malo ot, ali bih vas htio pitat jel bi bio neko voljan prodat onaj kabel za telku za segu mega drive II i joystick, jer ja sam ih nažalost izgubio a nostalgija me uhvatila čitajući ove postove. Ako nemate ništa od ovoga jel bi mozda mogli znati gdje bi mogao to nabaviti. (Unaprijed se ispričavam zbog povećeg ot-a, ali nisam htio otvarati badave novu temu). Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Za takve stare dijelove je najbolje pitat na newsima (hr.comp.retro, možda i na hr.comp.konzole) Mislim da sam nema dugo vidio da je neko prodavao Master II kompletni sa igrama za male pare...(na retro grupi)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|