|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
da li je ovo dobro i ako ne sto treba mjenjati
ovu ponudu je moja firma dobila za racunalo na kojem bi se trebala raditi grf. priprema i sve vezano uz to Ako nesto nije dobro molio bi prijedloge sa zamjenama Ja bi jos stavio dodatne hladnjake na HD-ove i u kuciste al neznam kaj jer se u taj dio ne kuzim, da li su se pojavile ploce sa NF4 chip setom kod nas i ako ne kad ce biti ako ko zna MB gigabyte k8ns ultra 939 amd 3500 2* 256 kingmax hardcore 500 MHz 2* 74 GB raptor ... vga ladtek winfast a400 tdh 128 MB kuciste codegen server tower 9011-c10, 480w tipkovnica i miš dvd i prža plextor 22" Ilyama Zadnje izmijenjeno od: tomi77. 22.11.2004. u 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Obavezno napajanje uzet nešto kao Enermax, Čiftek, Enhance, Fortron. Kad se ima love za socket 939 steta je stediti na napajanju. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
a sto je sa ostalim
da li je epoxica bolja ploca od ove i da li se isplati prelaz na 939 ili da uzmem nesto sa 754 sto je sa dodatnim hladjenjem da li je potrebno i kakvo sto bi vi uzeli u tom rangu za 20000 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
GDI SU TI ZNALCI
ZASTO NITKO NE ODGOVARA JEL TO MOZDA GLUPA TEMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nemoraš se derat čovječe, smiri malo. Ja mislim da treba za grf. pripreme puno više memorije i da bi neki minimum bio 2*512, a bilo bi super kada bi bilo još više memorije.Grafičke koje su jake što se toga tiče su matroxice.Pozdrav! ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
|
krivo sam napisao
ispravno je 2*512MB RAM-a Mislim da mi matroxica nije potrebna, a sto je sa odabirom ploce i svim ostalim |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Slušaj CK-a. Ploča ko ploča, ak je ne misliš ocati ili neš slično ( a naravno da ne pošto je to radni stroj) onda gledaj na opremu i priključke koji tebi trebaju. Broj USB portova, paralelne i serijske priključke ak trebaju i takve stvari. Ali, taj stroj je nešto na pola puta između game konfe i poluozbiljnog stroja. Razmisli o dual konfi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
A64 3500+ i Codegen 480W ne idu zajedno ![]() Chieftec/Enermax 420W, Enhance 520W. Zadnje izmijenjeno od: rendula. 22.11.2004. u 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Haha GF6800 za "rad" , ko tu koga zajebava ![]() Evo ako hoćeš poštenu mašinu za graf. pripremu: 2xOpteron 244, 1800MHz (1 to 2-way Server), Socket 940, Retail - Autronic Tiger S2875ANRF RAID 0,1,0+1 - Lab2000 4x512 MB, DDR PC3200, 400 MHz, ECC, Registered - autronic Matrox Millennium P650 - Autronic (a hebiga znam da nije omiljen ![]() 1Raptor 74Gb i jedan Hitachi/Seagate od 200Gb za pohranu... Ovo su ti neke okvirne osnove sistema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
ovo mi zvuci ok
zanima me samo cjena istih i da li to stvarno radi puno bolje od gore navedene okvirne konf. jer znam da jedino Photoshop moze iskoristiti dva proca, a ostali programi tipa illustrator corel quark itd. ne Pretpostavljam da se bavimo slicnim poslovima pa mi reci nesto o tome kak to radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|