|
![]() |
#1561 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
ne nalazi mi nikakav server... nick mi je amatercina. nego, jel bi ja trebao ljude sa one liste jednog po jednog trazit, da ih dodam, ili ima neka grupna fora? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1564 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja nisam dobio ali kako moja lokalna pošta često sjebe inaće ako ide preko njih odo ja sad lijepo do pošte pitat je li stiglo lol...... hoću fakat ![]()
![]() |
#1566 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Frend kojem sam narucio sa game.co.uk isto dobio. jedino ovi debili iz city ex-a su mu ostavili ispod otiraca, a meni su samo zataknuli u sanducic, mogli su i pozvonit da se spustim dole to pokupit, ovako svako tko prodje je moga maznut paket. Na srecu pa je brat isao dole i vidio paket.
![]() |
#1567 |
aka orozinho
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Haha,sada imam cijeli komplet BC2. ![]()
![]() |
![]() |
#1573 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kad ce bit taj hrv server bas mi se igra sa hr ekipom!! ja sam igrao nesto i na hc.u ali mislim da su razlike minimalne izmedu hc.a i obicnog jedino nema spotanja i mape.... pitanje jedno za ekipu kako sa dx 10 mogu stavit na dx 9 di se to moze promjenit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
brzinsko pitanje single player - da li se mogu ucitati vec zavrsene misije a da se nije doslo do kraja igre(presla svaka misija) znaci resume game -- ucitava zadnje sejvanu misiju na kojoj se stalo (npr 9 nivo) a ja bi htio ponovo proci recimo 7. hvala unaprijed !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma, obicno se to moze napraviti kad jednom prodjes sve nivoe, znaci do kraja igre. Ja sam trenutno na pola i htio bih odigrati 7 misiju ponovno (onu sa tenkovima). Da li se to uopce moze napraviti, jer meni nikako ne uspijeva ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Neradnik
|
Jos uvjek mi je pending, dokle god ovi iz dicea neodobre ovi nece pustat server u pogon. Od 05.03. to tako stoji, rekli su da ocekuju zavrsetak osmog tj danas ali jos uvjek nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo ga: BDM-3 ![]()
![]() |
![]() |
#1580 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Damage je sad sasvim ok,ja nevidim nikakvih problema,nije problem ubit nekoga,samo se treba preciznije pucat.A kod HC-a me strasno smeta sto nema HUD-a(HUD je zapravo koristan u BC-u za razliku od coda) a to me smeta zato sto ne vidim ko je samnom u heliju,ne vidim status vozila i slično,užas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 | |
Neradnik
|
Citiraj:
Nemogu docekat da puste u pogon :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Premium
|
Ma vec mi je pun k. ovog,usred igre me izbaci sa servera,sad ponovno pokrenem i nemoze se spojit,naravno,svaki put kad ponovno pokrenem igru moram cekat 2-3 minute da se serveri izlistaju.Ovo treba patch pod hitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Neradnik
|
Takodjer, primjetio sam gdje je poluprazan server ili ak ima 3-4 igraca tu me uvjek izbaci, dok recimo ak upadnem u full popunjen server tu igram dokad mi se da. Vecinom sta me izbaci je pb init ili obicna diskonekcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Nisu očekivali ovoliku popularnost i potražnju igre,pa sada imaju problema sa padom servera jer smo nadmašili njihova očekivanja.Srediti će se sve. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
gluposti? po čemu je to glupost? pa pogledaj reakcije ostalih ljudi šta su dali taj novac za igru i sad nemogu igrat normalno kako treba, neko sad moraju čekat da se sve to patchira i dovede u red, mislin sramota, ko da nisu mogli to znat unaprijed, pa čemu služi beta ffs!? uglavnom, nije da mi je igra loša ili imam šta protiv koga, totalno suprotno, jedva čekan je kupit za koji dan i igrat sa vama na nekom serveru di smo svi domaći, ali možda i pričekan još koji dan da se to oko servera i pb-a sredi pa onda normalno ko svi ljudi igrat bez živciranja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 | |
Premium
|
Citiraj:
@hammer of thor,ok,skuzili smo,ali IW je zato izbacio bijedan konzolaski port a DICE je napravio izvrstan mp FPS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
aka orozinho
|
evo upravo zavrsio sp (znam znam kasnim al eto sta ces) bilo je kratko ali slatko. jedino mi prica nije nesta mislim vec vidjeno (''good guy'' kojeg spasis ispadne na kraju ''bad guy'' ali eto) sve u svemu zadovoljan sam. PS grafika je do jaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|