|
![]() |
#332 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
http://www.nvidia.com/object/winxp_196.21_whql.html
![]() |
![]() |
#334 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dosta ljudi ima problema s tom verzijom ali na Win7 i to prvenstveno na Win7 x64 Meni se 191.07 pokazao zasad najstabilnijom verzijom
![]() |
#335 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ok sad sam i ja skinuo i sad ja idem skinuti riva tunera natrag fa malo kloknem grafu i sad ja to sve otprem i ono nema za podesavanje frekvencije shadera ima memory clock i core clock od shadera ni s jel to normalno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Pokušaj samo nanovo instalirati tu verziju koju imaš.
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
evo sve proradilo stavio sam jos malo starije drivere od 195 ice e da sad jos nekaj pitam da ja rastavim karticu jer svi vele da ima temperature te grafe ne prolazi cak ni 75 C naklokane a meni lovi 85 do cak 90 a imam dobro provjetreno kuciste kaj vi mislite jel bi ja kaj stupnjeva spustil da ja nju ljepo rastavim ocistim i stavim novu pastu?inace kartulja je gainwardica sa ona 2 venta.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ma probaj prst metodu prije nego pocnes to rastavljati. Dobitak novom pasom je do 5 stupnjeva max, no ako su temp kako ti kazes onda je doneceg drugog. neispravni temp senzor!? probaj sa vise programa ocitati temperaturu, i poigrati se sa MSI afterburnerom i Fan profilom, mogao bi to smanjiti na neke normalne temperature.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Stigao i ThermalRight T-Rad2 GTX, da oplemenim svoju GTX275 sa njim ![]() Instalacija i testiranje kasnije , možda tek sutra, pošto sad baš nemam vremena a tunajt radim nočnu. Uglavnom, polivalentan i cijenom vrlo primamljiv cooler tankog dizajna i dobrih performansi. 6 heatpipeova protežu se kroz cijelu površinu coolera, koji je tanji od standardnog ventilatora. Novost kod ThermalRighta su i rupe na cooleru za 2x92mm venta ili jedan 120 mm vent, no uz cooler dolaze i već standardne TR žice za fiksiranje venta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 06.03.2010. u 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Čekamo rezultate.
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kod mene na 5870 radi jako dobro. Probao sam s jednim Slipstreamom 1900rpm i s 2x S-flexa na 2800 i ova druga varijanta je puno bolja ponaprije zbog VRM. i proizvode puno manju buku. Uglavnom jako dobar hladnjak i siguran sam da če odradit dobar job na 275. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Izgleda odlično. @hammer_of_thor - nemoj se ustručavati otvoriti temu o njemu s više dojmova i slika (s njime na kartici) ![]() EDIT: možeš ju staviti u Overclocking da se ne buni jedan ili drugi tabor ![]() Zadnje izmijenjeno od: Razer. 06.03.2010. u 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
2 Magarac - pa nisi valjda ta dva S-Flexa vrtio na full RPM? Ideš, koji je to tornado u kučištu ![]() 2 Razer, i mislio sam prvo otvoriti temu, pa gledam gdje bi otvorio, pa odustanem i napišem tu. Ali vjerovatno ću ujutro kad dođem sa posla otvoriti, pa ću se malo baciti na montiranje i testiranje.
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
[QUOTE=hammer_of_thor;1588132]2 Magarac - pa nisi valjda ta dva S-Flexa vrtio na full RPM? Ideš, koji je to tornado u kučištu ![]() to su dva 80mm venta.na 2800 se skoro pa uopče ne čuju i vrijede svaku lipu. oba su na potenciometru al nema potrebe ih smanjivat jer što se buke tiče nema razlike,a tornado je lijepo usmjeren na gpu i vrm. trenutno je sve vani jer slažem cm690 za ljetne dane |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Može mala pomoć molim. Kupio sam xfx275gtx xxx i sad na kutiji piše da je preporučljivo imati napajanje koje daje 40A na 12V.Ja imam Corsaira 450vx ,koji ima 33A na 12V,pa me zanima jel treba ići u nabavu novog napajanja?Koliko sam isprobao 3dmark06 je prošao bez prob,cod4 radi bez problema. @hammer_of_thor Jesi li isprobao cooler ovaj što si kupio,ako si isprobao koji vent si stavio 120 ili 2x92? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
|
Citiraj:
Taj Corsair može voziti GTX275 bez da se oznoji. Što se tiće coolera, otvorit ću mali review o njemu, zasad je na njemu jedan 12 cm Xigmatek vent na 800 RPMa, temperature su milina, a nečujno. Upravo idem improvizirati sa dva 12 cm venta.
![]() |
![]() |
#353 |
Premium
|
Nisam ni ja imao problema za sada...ali da se neće oznojiti,ne znam baš..već cvrći na jačem loadu,ja mislim da su zavojnice,pa bi ih možda trebalo malo nekako utišati... Za cooler,super znači...da li ti na loadu idu temperature preko 70°,i koliko ti je temp na idleu sa tim 120mm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Cviljenja su normalna za corsair. Neki cvrce, neki ne. I opet s nekim karticama da , s nekim ne... Nego, dali ti se vent na corsu pocne vrtiti ko blesav? to je mjerodavnije koliko je opterecen nego cviljenje zavojnica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
|
Nije se uopće poćeo vrtiti više nego inače,jedino je počeo cvrčiti,vjerojatno što je bio pod većim loadom.Sa 8800gt nikad nije,ali pošto je ova grafička dosta jača,mislim da je i razumno da malo zacvrči,valjda...Inače sve 5 dok je idle ili dok igram cod4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
|
Ne brini, taj Corsair drži i Nehalem CPU sa GTX285. Vjerovatno bi gonio i GTX295 ![]() Što se tiće temp, više u reviewu, no idle sa ventom na 800 RPMa je 35, a što se tiće loada, ovisi koji load, pod Furmarkom gori grafička na 80 stupnjeva ![]() Dok recimo Battlefield Bad Company 2 na 1920x1080, DX10 i sve high te AA-2X ne prelazi 60 stupnjeva sa ventom na 800 RPMa Inače klokana je na 700/1250 MHz
![]() |
#357 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Si siguran da ti napajanje cvrči? Možda ti je GTX 275...one znaju cvrkutat pod opterečenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|