|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Win 7 x86 ostaje bez interneta i nakon toga blue screen
Evo problema, na jedan stariji komp koji sa konfiguracijom uredno moze vrtit Win7 X86 instalirao sam win 7 X86. Nakon instalacije windowsa uredno ih dize i instaliram sve potrebne drivere i programe. komp je spojen na kucnu wirelless mrezu preko USB wirelless kartice na T-comov speedtouch s pristupom internetu. Mreza je oznacena kao privatna tako da je firewall nebi smio blokirati. Nakon nekih sat sat i pol rada komp i dalje ostaje spojen na mrezu ali ostane bez pristupa internetu, drugi komp konstantno ima pristup internetu. Nakon sto komp ostante bez interneta jednostavno prebacim USB karticu u drugi USB slot i to opet radi u redu nekih sat vremena. Pravi problem nastaje nakon toga, kad nakon prebacivanja kartice u drugi slot ostanem bez interneta. Jedino rjesenje da opet dobijem pristup internetu je taj da restartam komp. E sad shut down traje skoro 2 minute i na kraju mi se pojavi blue screen. kada se komp ponovo upali opet sat vremena sve radi u redu. To se dogodilo odmah isti dan nakon instalacije windowsa, na komp su instalirani sam firefox, winamp, Gomplayer i driveri. Molim ako je netko imao slican problem da napise kako je to rjesio, hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
ae upisi prvo molim te o kojoj se konfi radi... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Oct 2009
|
evo ja imam jedan slican problem... znaci isto imam win7 86x ... uredno svi driveri itd... imam internet sa lan kablom kada idem skidati nes s neta i kada sam istovremeno na msn i faceboku.. jednostavno izgubim konekciju s internetom onda moram disable mrzenu karticu i opet enable i onda opet radi neko vrijeme.. stavio sam drivere nove i svasta i uvijk mi se desava taj problem.... a za tebe probaj staviti drivere druge... mozda su ti driveri za xp i ne podrzavaju win7.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|