Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.03.2010., 16:42   #1
Damodar
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Win 7 x86 ostaje bez interneta i nakon toga blue screen

Evo problema, na jedan stariji komp koji sa konfiguracijom uredno moze vrtit Win7 X86 instalirao sam win 7 X86. Nakon instalacije windowsa uredno ih dize i instaliram sve potrebne drivere i programe. komp je spojen na kucnu wirelless mrezu preko USB wirelless kartice na T-comov speedtouch s pristupom internetu. Mreza je oznacena kao privatna tako da je firewall nebi smio blokirati. Nakon nekih sat sat i pol rada komp i dalje ostaje spojen na mrezu ali ostane bez pristupa internetu, drugi komp konstantno ima pristup internetu. Nakon sto komp ostante bez interneta jednostavno prebacim USB karticu u drugi USB slot i to opet radi u redu nekih sat vremena. Pravi problem nastaje nakon toga, kad nakon prebacivanja kartice u drugi slot ostanem bez interneta. Jedino rjesenje da opet dobijem pristup internetu je taj da restartam komp.
E sad shut down traje skoro 2 minute i na kraju mi se pojavi blue screen. kada se komp ponovo upali opet sat vremena sve radi u redu.
To se dogodilo odmah isti dan nakon instalacije windowsa, na komp su instalirani sam firefox, winamp, Gomplayer i driveri.

Molim ako je netko imao slican problem da napise kako je to rjesio, hvala unaprijed.
Damodar je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2010., 16:45   #2
Zicy
Guest

ae upisi prvo molim te o kojoj se konfi radi...
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.03.2010., 22:18   #3
Damodar
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Komp nije moj nego od brata, a configuracija je:

Amd Athlon 3 000+
2 Gb DDR2 ram
160 Gb hdd WD
maticna nemam pojima koja je... i ostalo
Damodar je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2010., 17:12   #4
Lacko123
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2009
evo ja imam jedan slican problem...
znaci isto imam win7 86x ... uredno svi driveri itd...
imam internet sa lan kablom kada idem skidati nes s neta i kada sam istovremeno na msn i faceboku.. jednostavno izgubim konekciju s internetom onda moram disable mrzenu karticu i opet enable i onda opet radi neko vrijeme.. stavio sam drivere nove i svasta i uvijk mi se desava taj problem....

a za tebe probaj staviti drivere druge... mozda su ti driveri za xp i ne podrzavaju win7....
Lacko123 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno