|
![]() |
#1441 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam sto ga uopce dozivljavate, na ignore takve sitne provokatore tj. trolcine i to neiskusne jos ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Bila jednom dva japanca jedan se zvao cod-san drugi bc2-san i svađaju se kome je veći..... ![]()
![]() |
#1446 |
Premium
|
jao poludit cu od ovog server browsera,pa to je nevjerovatno koliko je spor,komotno dok se on loada alt tabam i pregledam PCE forum. Valjda ce uskoro izbacit patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() e da jos jedna novost vise je pc igraca sa orginalom nego konzolasa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa ovo je prva igra koju sam kupio original... i ne mogu igrati online, nece se spojiti itd... bas krasno... znas kad cu opet igru platit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pomalo,pomalo multi igre ovog kalibra se igraju godinama, tako da bar prvih mjesec svaka ima problema....... bf,cod,arma, (americas army 3 prvih 8 godina će imat problema), ne kažem da je u redu da ovakve izađu ali to je danas praksa. A uostalom ako je sudit po beti igra je prepuna potencijala dajte joj još priliku. Što je ne spajanje sa serverom prema driveru koji pali grafu a to skoro nikoga briga ![]()
![]() |
#1455 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Na čem si ti ![]() Ovdje bar imaš neku taktiku a ne da sva oružja imaju isti domet. Jedini bed je kad počnu tenkove spammat, al a) na clan serverima ih nema i b) prebaciš na engineera i gotovo. Jedino loše kod bc2 su problemi sa serverom, al to će se razriješit u roku od tjedan dana. A ne neki tam mw2 gdje se samo redaju debili sa onim 2x supermachinegunom ili 2x sačmaricom s kojom nemožeš promašiti ni da očeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 | |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
mislim da će najbolje uživat oni koji su naručili iz indije što ide 10. ili 15. dok dođe 2 tjedna, dotad će riješit sve veće probleme, VALJDA! šteta da se tako dobra i obečavajuća igra ne složi kako treba. čini mi se da su betu trebali još 2tj ostavit pa pokrpat sve a onda tek pustit van. još bi se više ljudi navuklo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pingovi su katastrofalni, meni su minimalno 150, kao i ostalim igračima. Nadam se da će se ovo srediti. Makar i ne laga toliko, ali 150 se dobro osjeti. Pa matchmaking ima duplo bolje pigove ![]() Ali jedna lolčina ![]() Najsmješniji su mi ti što misle da za bet'lfild treba skill i pamet, a za ništ drugo ne treba ![]() Za bilo koji COD 5 WaW bolt-only server treba više skilla nego za sve BF-ove put together. Igra je ok, meni možda malo prelagana, makar je to više do toga što igram protiv mozgom-zakinutih igrača...
![]() |
#1462 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja imam ping od 16 najmanje prema 2-3 servera.. pa dalje brdo servera sa pingom 31.... nis ne steka ni nis... samo kaj treba 3 dana da otvori servere, pa onda na neke nema nis ako se hoces spojit...na neke javi da su full...jel dok je izlistao netko se u medjuvremenu spojio i sl.. a fala turcu, pa su "svi" serveri puni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1464 |
Premium
|
Da da radi lol, mene (i ostale nekih dvjestotinjak puta) jučer poklao neki tip sa beskonačnim spamom autoaim raketa iz AC130. Zatim sam ga ownao dosjetljivim uvredama pa mi je on odgovorio svojom "super" forom -> hint - pogledajte broj deathova XD ![]() Lijepo je znati da će ga za takvo što bannati u roku od samo 14 do 60 dana i da drugi neće morati trpiti takvo zajebavanje XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
|
Citiraj:
ULTRA-LOL ![]() Pa mislim... tak ti i treba kad još ostaneš i igraš na istoj partiji sa čiterom... mislim... šta reći... ![]()
![]() |
#1466 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
vjerujem da treba pricekati par dana da se sve dovede u red , interes za igru je ogroman i sto se tice igraca i sto se tice server providera, ako cemo o besmislenosti igranja jer nitko neigra timski i tu ce trebati par tjedana da ljudi skuze malo igru, ja sam na beti u 90% slucajeva igrao u dobrim ekipama koje su bez ikakvih dogovora putem chata/voica igrale timski, sama te igra prisiljava da igras ulogu koju izaberes inace protivnicka ekipa ne pregazi samo tvoje teammate vec i tebe, naravno nekad naletis na izgubljene slucajeve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 | |
|
Citiraj:
Šta se onda žališ na MW2, em ti boosta ego, em je igra super ![]() Ja rijetko nailazim na cheatere, ali Bože moj kad naiđem još je lakše otići ![]() bek on topik, server browser je užasan, to smo apsolvirali, nema HC filtera, search ne radi, i što je najgore, HC servera zasad ima 0.1%, ozbiljno se nadam da će ovo u najskorije vrijeme popraviti, da ja i Visitor Q možemo u ratno dejstovanje po HC standardima ![]() Nadam se da su i ostali PCE članovi dovoljno hrabri da igraju sa nama, a ne na lejm softcore-isprazni-2-šaržera-da-bi-se-protivnik-okrenuo-i-ubio mene-modu ![]()
![]() |
![]() |
#1470 |
Premium
|
@hammer_of_thor,polako,igra je tek JUCER izasla u europi,naravno da ima tone njubova,tako je u svakoj mp igri na pocetku,ni ja nisam znao sta bi za zastavom prvi put kad sam zaigrao conquest.A ovi bugovi ce se ispravit kroz par tjedana. HC servera ima dovoljno,uvijek naiđem na hrpu njih,uostalom mozes jednostavno u server browser upisat HARDCORE i naci ce sve moguce. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|