|
![]() |
#1351 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bas zavrsio SP i mogu rec da je OK. Igro sam na hard pa mi je mozda malo duze trebalo posto sam neke dijelove moro po par puta ponavljat. Igrao sam na dx10, sve na high, 1280x1024, AA 2x, AF 4x, iskljucen vsync i hbao i normalno je isla, nije bilo nikakvog stekanja, texture nisu pucale, nisam mjerio prosjek sa Frapsom, al otprilike je bilo od 18 pa na vise fps-a ja zadovoljan. Sada jedino moram cekat da mi posalju igru jer mi jos uvijek stoji da je 03/03/2010Your order has been dispatched. Kak pise vama koji ste isto narucili prek game-a? EDIT: Meni je bilo normalno prozirno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#1354 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
ma nije u kompu problem nebi trebao.......dosad su sve igre isle bez problema cod mw2...sve na naj jace.............a vamo sam i na low probao i opet isti problem ................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Addicted to music.
|
Inače,čini se da iamo i MW/BC2 film :P Green Zone - Podsjeća me :P Kent wejt da to pogledam. ![]() Bacite oko na trailer.
![]() |
![]() |
#1358 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1362 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jel itko od vas kupio pre order na x-fire-u??? ja eto kupio prije mj dana, skinuo si betu i igrao i sve super... no nigdje vise nisam dobio nikakav mail, link, novi key ni slicno... kaj mi je ciniti? žaliti se na xfire ili?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Addicted to music.
|
Inače,stavio sam novi apdejt i dobio dosta fps-a gore,sad mie totalni igrivije nego prije. ![]()
![]() |
![]() |
#1367 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
ako imas jack sparrow verziju (citaj, reloaded), onda moras bolje procitati read me i sve ti pise jer ta verzija ima problema s kontrolama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Inače, jesam ja jedini kojem je fps znatno pao u odnosu na betu? Čak počinjem sumnjati da to ima veze sa pingom, pošto mi single player glatko ide i na višim rezama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto jucer napokon na steamu se otkljucala igra pa zaigro. Patch je isto doso i mogu rec da sad sve na max, aax2, afx16, bez hbao i na xd11, sa frapsomvim benchom nije bilo ispod 65fpsa a max je bio i po 250fpsa ![]() Odsevljen sam ![]() Sto se tice same grafike osto sam puf. Crysis moze zabit glavu u pijesak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
super user
|
hebo vas taj vas fraps ...kaj nemate xfire ko sav posten narod ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
super user
|
al je podržavao betu(cak nemora nista podržavati od strane bfa ,sve se moze napravit ako imate malo znanja kako xf funkcionira) i to se je dalo forsirati tako da xf prepozanje bc2 full(tj singleplayer) kao betu ..i tako ste mogli imati fps,chat i sve ostale mogucnosti xfire-a u igri.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
u iscekivanju igre iz UK nasao sam zanimljiv clanak Poštanske pošiljke koje se podnose carinarnici Posebno se naglašava da sve pošiljke robe, koje dolaze iz inozemstva od pravnih osoba, kao i sve pošiljke koje su predmetom kupoprodaje (dakle koje se plaćaju), podliježu obvezatnom obračunu carine i PDV-a, neovisno što prispjela roba služi osobnim potrebama primatelja i što je vrijednost robe ponekad manja od 300 kuna. Za sve koji pitaju kak to sve ide tu se nalazi cijeli clanak postupka carinjenja pošiljaka http://www.carina.hr/Putnici/Postupak.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Guest
|
ajde sta ste se stisli oko carine, nes ti vrijednosti posiljke. uostalom, to je nekomercijalna roba, a i mogli ste pri narucivanju stavit osobnu poruku i automatski maknu cijenu. |
![]() |
![]() |
#1379 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
eto napokon mi stigla igra sa xfirea. Naravno nisu poslali kad su trebali pa sam kontaktirao support i onda su poslali sve. Sad instaliram,a ujedno cu pri pokretanju igre testirat novi 5.1 setup zvucnika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
kakva je situacija sa kupnjom samo cd keya recimo odavdje ? http://www.cdkey-game.com/battlefiel...b876045035a225 Da li bi moglo biti problema sa time da ti igra trazi dvd svaki puta kad novi patch izadje i slicno :? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|