|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Thunderbird 2 ili 3?
naslov kratko govori, koristimo na poslu 2-ojku, ima li smisla prijelaza na 3-ojku, znam da ima tabove za mailove što mi se super sviđa, no koje su još stavke vrijedne spomena? dnevno pošaljemo/primimo ok0 500-700 e-mailova... i jedna druga stvar, da li postoji nešto za mailove da mi prikaz komunikacije s mailovima sa jednom osobom bude prikazan kao news-i, onako da se mailovi nadovezuju, a ne da je svaki mail uvijek zasebno generalno u inboxu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Imaš Thunderbird 3 portable verziju i IMHO to je najbolji način da isprobaš da li ti se isplati prelazak sa starije verzije, a da ne syebeš već postojeću instalaciju, kontakte, mailove i sve ostalo kaj ti je bitno. Ili moreš čekati da pol foruma nadrobi masu gluposti, sa ja imam, ja koristim, frendu ne radi, susjed se bacil kroz prozor prizemlja radi izgubljenog inboxa i tome slične pizdarije kakvima se iz dana u dane pune teme kad se traži mišljenje. Kaj se tiče ovog prikaza ko news grupe, vrlo vjerojatno postoji add-on, ako se već to ne nudi u opcijama samog Thunderbirda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pa ako ti radi dvojka super, probaj prvo malo kod kuce ili onak sastrane trojku. Mozes sve poruke u jednu svrstati (u SS-u zaokruzeno ti je opcija koja grupira, kad nekliknes da ti "expanda" vec jednostavno kliknes na cijelu grupu prikaze datume i poruke sta pise unutar njih) http://www.imagesforme.com/show.php/...anShot0046.jpg EDIT: McG moze citat newse i po meni je Thunder jako dobar, u par minuta ga se da iskonfigurirati (ja imam npr. da mi sve poruke starije od 2-5 dana s news-a briše, jer ionako ljudi stavljaju oglase svaki dan tak da nevidim potrebu za cuvanjem poruka po 30 dana) ![]() ![]() RSS je isto dobra stvarcica u Thunderu jer mu mozes zadati samo skidanje slike i osnovni teksta (najvaznije), ili kompletnu stranicu. ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 05.03.2010. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni su bitni mailovi, nikakvo čitanje news-a ili rss., ili nešto treće... znači, kako si olakšati posao rada sa par 100-mailova koji dolaze dnevno.... kako ih sortirati, lakše pregledati i pronaći što tražim... plus, 2-ojka se zna smrznut... ne reagirati, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Vredu, ali on traži da mu Thunderbird na taj način prikazuje mailove. Zato velim da ziher ima add-on, ako to već nije ugrađeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Po defaultu nema, ali ima preko dodatka: Lightning Add-on. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |