Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.03.2010., 15:52   #2911
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Iz oglasa za prodaju navedene meme mislim da se radi o Protisu
Staro 02.03.2010., 20:33   #2912
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Iz oglasa za prodaju navedene meme mislim da se radi o Protisu

Nista cudno za njih. Bahatost do daske.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2010., 23:38   #2913
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
moguce, neki gospodin je bio da vrati memoriju koju je KRIVO NARUCIO pa je skuzio da mu ne odgovara za laptop

stavite se u nas polozaj, sta cemo mi sa tom memorijom koju smo narucili za njega, vjerovatno ju nece nikada nitko vise traziti, neke stvari mijenjamo ali samo ukoliko postoji mogucnost da se proda, recimo da je bila ddr2 ili dd3 memorija koja se svaki dan prodaje na desetke komada, nemamo mi marzu 25% kao hg spot i neke trgovine pa su prodali 20 takvih memorija i sad im ta jedna nije bitna, mi ih moramo prodati 200
sad mi ispadamo lopovi i supci a to sta je on narucio krivu memoriju nije bitno... svaka medalja ima dvije strane i bas me zanima da li bi ju vi zamjenili da imate trgovinu i da novci za tu memoriju idu iz vaseg dzepa

u vecini slucajeva ne odobravamo povrat krivo narucene robe osim ukoliko se radi o kupnji na daljinu tada se uz pisani zahtjev moze vratiti u roku 7 dana od preuzimanja paketa i vrijede sva prava iz ZOZP, kod povrata ispravne robe ukoliko se dogovorimo da se moze vratiti zaracunavamo proviziju za troskove manipulacije a to se odnosi na vrijeme servisera da pregleda da li je artikl ispravan i da je sve ok i da umanjimo cijenu za ta taj iznos jer ne mozemo nekome prodati graficku koja je vec otvorena za iste novce jer ju nitko ne zeli kupiti
Protis je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 00:25   #2914
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova
moguce, neki gospodin je bio da vrati memoriju koju je KRIVO NARUCIO pa je skuzio da mu ne odgovara za laptop

stavite se u nas polozaj, sta cemo mi sa tom memorijom koju smo narucili za njega, vjerovatno ju nece nikada nitko vise traziti, neke stvari mijenjamo ali samo ukoliko postoji mogucnost da se proda, recimo da je bila ddr2 ili dd3 memorija koja se svaki dan prodaje na desetke komada, nemamo mi marzu 25% kao hg spot i neke trgovine pa su prodali 20 takvih memorija i sad im ta jedna nije bitna, mi ih moramo prodati 200
sad mi ispadamo lopovi i supci a to sta je on narucio krivu memoriju nije bitno... svaka medalja ima dvije strane i bas me zanima da li bi ju vi zamjenili da imate trgovinu i da novci za tu memoriju idu iz vaseg dzepa

u vecini slucajeva ne odobravamo povrat krivo narucene robe osim ukoliko se radi o kupnji na daljinu tada se uz pisani zahtjev moze vratiti u roku 7 dana od preuzimanja paketa i vrijede sva prava iz ZOZP, kod povrata ispravne robe ukoliko se dogovorimo da se moze vratiti zaracunavamo proviziju za troskove manipulacije a to se odnosi na vrijeme servisera da pregleda da li je artikl ispravan i da je sve ok i da umanjimo cijenu za ta taj iznos jer ne mozemo nekome prodati graficku koja je vec otvorena za iste novce jer ju nitko ne zeli kupiti
Pff, ne bih ja dao da moju tvrtku na ovakvom forumu zastupa netko tko ni pravopis ne zna. Znak "točka" se nalazi odmah pored zareza
A ni rječnik ne bi škodio...

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 01:06   #2915
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
...
Kad već pričamo o nadoknadama:

Kako bi se vi osjećali da vam recimo ja zaračunam troškove za izgubljeno vrijeme zbog vaše pogreške? Hoćete li nadoknaditi slanja dopisa zbog te vaše pogreške i negiranje iste i ignoriranja zakona? A troškove vraćanje proizvoda da je do toga došlo? (hint cors 750 HX). Naravno, ne govorim samo o tome, nego kad smo već počeli o nekim izmišljenim troškovnicima i pravima na iste. Kad vi pogriješite da li onda preuzmete poštarinu i sve troškove na svoje ime? Ne, naravno, i onda je to obveza kupca (i još se poziva na zakon), a kad kupac vraća svojom krivicom naručeno onda još i ekstra troškove koje nema u zakonu naplatite. I još tražite da vas razumijemo?

Uglavnom, znam da ni vama ne cvijetaju ruže, ali ne možete se hvatati toga kao pijani plota i rizike vašeg posla prebacivati na kupce. Zakon je tu s razlogom i da se poštuje. Postoje rizici posla, i troškove morate uračunati u cijene. Po vašoj logici dok sjedim na kavi u kafiću srušim čašu vode i konobar mi treba zaračunati razbijenu čašu i još mi naplatiti troškove metenja.

Nažalost, ovakvim postupcima si ne radite dobru reklamu, a loš glas se čuje dalje od dobrog.

Nego, kako prodajete te artikle vraćene i otvorene artikle po nižoj cijeni? Znači nitko nije od vas dobio otvoreni artikl po redovnoj cijeni?
Jako pohvalno - ako je istina.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 17.03.2010. u 01:33.
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 01:30   #2916
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Nego, kako prodajete te artikle vraćene i otvorene artikle po nižoj cijeni? Znači nitko nije od vas dobio otvoreni artikl od vas po redovnoj cijeni?
Jako pohvalno - ako je istina.
Sigurno nisu niti jednog jedinog ubacili u neku konfu koju je trebalo sklopiti... Ma joook.
maX je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 08:41   #2917
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ja ne kužim kakav je to zakon. ako u zakonu piše da ti trgovci MORAJU vratiti lovu BEZ OBJAŠNJENJA na neki item koji je kupljen na daljinu, unutar 7 dana, kako onda pobogu se trgovci mogu izjasniti "ne, mi ne primamo robu natrag, tak je vemil propo..." i slične nebuloze. kako je to moguće, nije mi jasno.

znači, mene pandur zaustavi zbog prebrze vožnje i ja kažem: "ne ne, ja ne primam speeding tickets, jer su tako neki u bajbukani završili..."

pa ko je ovdje lud?
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 09:26   #2918
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Greške se događaju, isto ko što se i vama događa greška, da u zadnjih godinu dana, kad god sam pričao s nekim tko je naručivao u Protisu, nikad nitko nije dobio ono što je naručio bez problema ili bez dodatnog čekanja. Evo baš sam se čuo prije par dana s čovjekom koji mi je reko da je naručio neki HW po cijenama s weba, a na mail mu dođe ponuda s totalno drugim cijenama jer vi ne updateate web redovito i valjda želite biti najjeftiniji na nabava.net. Memoriju naravno niste imali i rekli ste da se isto mora čekat. Koji bog stavljate na lager ako nemate? Znam još jednog čovjeka koji je na naručenu robu od preko 4k kn čekao više od tjedan dana.

Citiraj:
sad mi ispadamo lopovi i supci a to sta je on narucio krivu memoriju nije bitno...
Vidite, da vi želite biti normalna trgovina, sad bi molili tog čovjeka da mu date novu memoriju, ispričavali bi ste se na forumima i sl. Pogledajte malo strane forume i odnos prema kupcima. Malo korigirajte rječnik, ako ste vi službena osoba koja predstavlja Protis onda je ovo strašno. Ako je čovjek uvidio svoju pogrešku unutar 7 dana, vi jednostavno niste normalni ako mu ne želite vratiti novce ili dati novi proizvod. Ta memorija što je on naručio košta vas vjerojatno 200-300 i nije vam nikakva šteta da mu vratite proizvod i nakon tog roka, imali bi bar dobru reklamu. Zašto bi nas kao kupce bilo briga koliku vi ili hgspot imate maržu, ko vam je kriv što se reklamirate kao najjeftinije cijene na zemlji. Nama je bitno da se držite zakona, a onda ćemo mi odabrati kod koga ćemo kupovati i to komentirati kako nas je volja na forumu.
Citiraj:
svaka medalja ima dvije strane i bas me zanima da li bi ju vi zamjenili da imate trgovinu i da novci za tu memoriju idu iz vaseg dzepa
Pa zato ja i ostatak foruma i nemamo trgovinu jer se ne znamo / ne možemo nosit s tržištem, ovakvim situacijama i sl. Ako ne možete ni vi nemojte imati trgovinu i problem riješen.

Citiraj:
Čekaj malo, znači ako otvorene proizvode (npr: grafičke kartice) ne možete nikome prodati, što onda radite s njima? Bacate ih na smeće, vraćate uvozniku koji ih neće primiti ili prodajete na forumu? Ili ne, možda (gle čuda) ih ipak prodajete u gotovim konfiguracijama kao nove, zapakirane i s cijenom u skladu s tim.

Ja ne vjerujem da mogu pročitat ovakav post negdje na forumu. Pa ovo da negdje vani napišeš ta trgovina ne bi imala više ni jednog kupca, thread bi se pretvorio u masovno ismijavanje trgovine. Ali eto izgleda da nije tako i ipak vrijedi ono što su mi rekli u jednom servisu: nismo vam mi Amerika, pa da rješavamo reklamacije u roku 20 dana.
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 09:50   #2919
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Vidite, da vi želite biti normalna trgovina, sad bi molili tog čovjeka da mu date novu memoriju, ispričavali bi ste se na forumima i sl. Pogledajte malo strane forume i odnos prema kupcima. Malo korigirajte rječnik, ako ste vi službena osoba koja predstavlja Protis onda je ovo strašno. Ako je čovjek uvidio svoju pogrešku unutar 7 dana, vi jednostavno niste normalni ako mu ne želite vratiti novce ili dati novi proizvod. Ta memorija što je on naručio košta vas vjerojatno 200-300 i nije vam nikakva šteta da mu vratite proizvod i nakon tog roka, imali bi bar dobru reklamu. Zašto bi nas kao kupce bilo briga koliku vi ili hgspot imate maržu, ko vam je kriv što se reklamirate kao najjeftinije cijene na zemlji. Nama je bitno da se držite zakona, a onda ćemo mi odabrati kod koga ćemo kupovati i to komentirati kako nas je volja na forumu.
Pa drže se Zakona u ovoj situaciji. Ovdje kupac nije imao pravo na povrat i nije ga ni dobio. Da su oni normalna trgovina koja moli kupca da mu zamijeni kupljeni proizvod, vjerojatno više ne bi niti bili trgovina. Da, sad opet ispadam crna ovca jer neću srati po trgovini bez obzira na to tko je u pravu u određenoj situaciji. Hebeno ste sebični. Ako kupac ima pravo na povrat i trgovina neda, onda ćete ocrniti trgovinu, a ako kupac nema pravo, opet je trgovac kriv jer mu ne želi izaći u susret na svoju štetu.
redscro je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 10:00   #2920
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Hvala Bogu pa HGspot nije propao i još uvijek postoji barem jedna normalna trgovina u kojoj volim kupovati. Pa makar bili i 100-200kn skuplji od konkurencije, rađe ću kupit kod njih nego kod nekih wannabe dućana koji će me kasnije prcat na svakom mogućem koraku.
Staro 17.03.2010., 10:06   #2921
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
A ti nisi 3god kupio nista novo u trgovini

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je online   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 10:59   #2922
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Zapravo čak i jesam...
Staro 17.03.2010., 11:03   #2923
timmy
Premium

timmy's Avatar

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
Hvala Bogu pa HGspot nije propao i još uvijek postoji barem jedna normalna trgovina u kojoj volim kupovati. Pa makar bili i 100-200kn skuplji od konkurencije, rađe ću kupit kod njih nego kod nekih wannabe dućana koji će me kasnije prcat na svakom mogućem koraku.
također
Staro 17.03.2010., 14:19   #2924
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
ruzno, ali istinito
RAUL je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 14:52   #2925
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Hear hear, još samo da imaju ponudu u rangu sa Stinksom... Ovako su ljudi često jednostavno prisiljeni tamo kupovati jer nigdje drugdje nema toga što traže ili ako se i da naći onda se ne žele zezati s naručivanjem na ''slijepo'' jer se komponenta koju traže može kupiti samo u nekom zagrebačkom shopu i ako ne živiš u metropoli onda si jednostavno fucked po tom pitanju.

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 15:05   #2926
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
Da se maknem iz threada o Protisu

Evo prosli petak mi je stigla mailom obavjest da je predmet zakljucen ali bez ikakvog objasnjenja. U prvom slucaju mi je ubrzo jos doslo detaljno obrazlozenje obicnom postom, od ovoga nista a vec je proslo tjedan dana. Sada nisam siguran koliko je prvi put kasnilo rjesenje postom, ali mislim da nije preko tjedan dana, a za razliku od ovog puta cak je bio i neki opis u online statusu.

Na kraju DI-ica mislila da sam slucajno ponovi zalbu jer je slicna staroj.
Nego ona kaze da nemam pravo traziti HGspot i da ljudi krivo krivo citaju zakon o zastiti potrosaca jer ne znaju citati zakon o obaveznim odnosima... ili cemu vec.
Uglavnom kako ona kaze u mom slucaju "trgovac" iz zakona o zastiti potrosaca nije maloprodajni trgovac (HGspot u mom slucaju) nego uvoznik, Acrod.

Sada opept sve zive servise kontaktirati i natezat se s njima, ovo, ono... mislim da cu odustat od svega - ta zrnca prasine se iz normalne daljine ne vide a kad budem prodavao monitor srusit ce mi cijenu 100, 200kn. Za to mi se ne isplati Bog ce ga znati koliko jos puta voziti monitor u Zagreb
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 15:16   #2927
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
hm... u hg spotu sam kupio svoju bivsu DFI plocu jer su u to doba jedino oni drzali DFI, ostalo sam sve uzeo u ADM-u i sad ovu novu konfiguraciju koju imam i komponente za nekoliko kompova koje sam sastavljao za frendove i sa ADM-om stvarno nikad nikakvih problema a i među jeftinijima su (definitivno jeftiniji od linksa i hg spota), ponuda im je također jako dobra
bio sam u hg spotu prosli tjedan u utrinama malo prozujati i onak nista novo i nista posebno samo manji prostor i maknuli su kucanske aparate ponuda u ducanu kao i na webu dosta oskudna

Zadnje izmijenjeno od: Thommy. 17.03.2010. u 17:00.
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2010., 23:25   #2928
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Zamjena diska dobivenog sa reklamacije

Nedavno sam U Linksu reklamirao WD Black zbog čudnih zvukova. Dobio sma drugi Black, ali ipak bih radije Green jer je tiši i hladniji.
Ovaj sam otvorio, ali imam vrećicu, primku sa servisa i račun (trenutno izgubljen, ali imat ću ga).
Postoji li šansa da mi ga zamijene bez nekog posebnog natezanja?
Ili, mogu li dobiti disk po izboru ako ovaj rikne?

Staro 17.03.2010., 23:40   #2929
dUG1
Premium
Moj komp

dUG1's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Nedavno sam U Linksu reklamirao WD Black zbog čudnih zvukova. Dobio sma drugi Black, ali ipak bih radije Green jer je tiši i hladniji.
Ovaj sam otvorio, ali imam vrećicu, primku sa servisa i račun (trenutno izgubljen, ali imat ću ga).
Postoji li šansa da mi ga zamijene bez nekog posebnog natezanja?
Ili, mogu li dobiti disk po izboru ako ovaj rikne?
Oprosti, ali mislis li ti da je to ok?
Ono, iskreno.
dUG1 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 00:05   #2930
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Citiraj:
Autor dUG1 Pregled postova
Oprosti, ali mislis li ti da je to ok?
Ono, iskreno.
Pa ako ga mogu dobiti na taj način, zašto ne?
Koa da su dućani "ok" prema kupcima općenito, neće propasti radi zamjene. Ionako će ga vratiti uvozniku, neće ga baciti...

Staro 18.03.2010., 00:20   #2931
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Pa ako ga mogu dobiti na taj način, zašto ne?
Koa da su dućani "ok" prema kupcima općenito, neće propasti radi zamjene. Ionako će ga vratiti uvozniku, neće ga baciti...
Da, vratit će ga samo tako. Još će i ćevape dobit' u to.
Staro 18.03.2010., 00:22   #2932
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Nakon 2 beskorisna komentara, može sad neki konkretan odgovor?

Staro 18.03.2010., 00:25   #2933
dUG1
Premium
Moj komp

dUG1's Avatar

dUG1 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 00:28   #2934
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Nakon 2 beskorisna komentara, može sad neki konkretan odgovor?
Konkretan si i dobio.
Sve ostalo je na (potencijalnoj) dobroj volji prodavača.
Staro 18.03.2010., 00:31   #2935
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Po mom isksutvu i iskustvu ljudi koje znam, Ljinks je čisto ok, sto se tice tih zamjena, samo trebas imat dobar izgovor, a ti ga u tvom slučaju nemas

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 00:52   #2936
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Po mom isksutvu i iskustvu ljudi koje znam, Ljinks je čisto ok, sto se tice tih zamjena, samo trebas imat dobar izgovor, a ti ga u tvom slučaju nemas
A koji bi bio "dobar izgovorr"?
Zar nije dovoljno što hoću tiši disk?
Kaj sad, da čekam dok ne rikne?

Staro 18.03.2010., 01:37   #2937
CyCl0p$
Guest

prvo, zasto bi riknuo?
drugo, ako nisi zadovoljan proizvodom, ima zakonski u rok u kojem ga mozes vratit ili zamijenit. to je ocito proslo, i sad bi ti drugi disk jer je ovaj bucan. drugi put se informiraj sta kupujes.
  Reply With Quote
Staro 18.03.2010., 09:29   #2938
timmy
Premium

timmy's Avatar

Slao grafičku za kolegu u Microline na servis. Grafička poslana s full bundleom, kutijom, preslikom računa, opsiom kvara, garantnim listom, u besprijekornom stanju, skoro bez prašine. Grafička je Sapphire 4870X2.

Nakon par dana dolazi mi natrag ista takva grafička (ne ta doslovno ista), bez ikakvog bundla, bez kutije, s prašinom u ventilatoru. Grafiča ima iskirivljen PCB. Uživo je još više nego na slikama.
http://www.pohrani.com/f/29/Us/3Okn2HnR/img4633.jpg
http://www.pohrani.com/f/3U/Yn/jgIYnKP/img4634.jpg
http://www.pohrani.com/f/e/wN/49lfg00X/img4636.jpg

Također onaj limić koji se zašarafi na kućište je iskrivljen, grafička se ne može uopće zašarafiti na kućište bez da se to ispravi čekićem ili nečim drugim. Vrlo vjerojatno je da je grafička negdje ispala jer tako izgleda kao da je od udarca iskrivljen PCB i taj limić otraga. Pokušao sam poslikati mobitelom ovo jer mi fotoaparat više nije ovdje, ne znam koliko se vidi, ali tko se razumije skužit će.
http://www.pohrani.com/f/3p/Qp/A8FT19C/img0126.jpg

Idemo dalje, serijski broj je kao da ga je netko ogulio nožem i ponovno zaljepio. Vide se tragovi da je netko operirao po grafi.

Eto, to je više manje to. Imam kopije svih papira, slike kakvu sam ja grafičku poslao njima i kakvu sam dobio. Ja grafičku ne žeim ni probati, jer ako ne radi ne želim biti odgovoran za to i ne želim grafičku sa iskrivljenim PCB-om i koja se ne može zašarafiti na kućište. Sad sam u iščekivanju njihovog maila.

Molim neke savjete kako se postaviti.
Staro 18.03.2010., 09:35   #2939
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
A koji bi bio "dobar izgovorr"?
Zar nije dovoljno što hoću tiši disk?
Kaj sad, da čekam dok ne rikne?
Za zamjenu, posebno nakon nekog vremena, moraš imati ili neki nedostatak na proizvodu ili dobru volju prodavača.
Ako je disk bučniji od specifikacije proizvođača, što bi pak trebalo izmjeriti, može se mijenjati. No zamjenu za drugi model ne možeš očekivati samo tako.
Staro 18.03.2010., 10:35   #2940
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

@Timmy, telefon u ruke i probaj se ljudski dogovoriti. Oni imaju pravo vratiti ti rabljenu karticu, ali nekako mislim da ti ipak moraju dati neoštećenu karticu u zamjenu.

Bundle se ne šalje na reklamacije.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno