Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.02.2010., 18:05   #1141
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
sve je to crysis imao i bez dx11...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 18:40   #1142
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
znam, na dx10, pogotovo ako ronis negdje, onda se fino vide zrake od sunca kako probijaju kroz vodu... super mi je to bilo

btw, na jednoj misiji se vozite na quadovima, i sad ko fol se utrkuju, tek ce jedan: 'if this wuz a snowmobile, i'd take u down!', a sarge ce na to: 'it's not a snowmobile, snowmobiles are for sissies!'!!. Kakav lol.
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 18:51   #1143
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
sve je to crysis imao i bez dx11...

da sigurno!

http://www.imagesforme.com/show.php/997941_bhg.jpg
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 18:52   #1144
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Ma o kojoj grafici pricamo? Dobra/odlicna grafika je ona grafika koja za manje para daje bolje rezultate, a tu MW2 pere BC2! Mislim, da sa istom konfom (koja nije losa uopce) imam 2-3x bolje rezultate na MW2 sa 1920*1200 nego na BC2 1440*900, e onda nemamo o cemu razgovarat.
Jer ionako igram MP da druge koljem, a ne da se divim snijegu ili sjenama vojnika ili tenkova.

aircanada je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 18:57   #1145
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor aircanada Pregled postova
Ma o kojoj grafici pricamo? Dobra/odlicna grafika je ona grafika koja za manje para daje bolje rezultate, a tu MW2 pere BC2! Mislim, da sa istom konfom (koja nije losa uopce) imam 2-3x bolje rezultate na MW2 sa 1920*1200 nego na BC2 1440*900, e onda nemamo o cemu razgovarat.
Jer ionako igram MP da druge koljem, a ne da se divim snijegu ili sjenama vojnika ili tenkova.
Pa MW2 ti leti kad je to ustvari ušminkani CoD 4,isti engine.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 19:03   #1146
aircanada
Premium

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Pa MW2 ti leti kad je to ustvari ušminkani CoD 4,isti engine.
I poanta je? Nes ti sta je na BC2 toliko lipsa grafika... Ali ionako se uglavnom radi o mamlazima koji ce radi BC2 kupit cili novi komp ( vecina ce ionako trosit pare roditelja pa ih nije briga), i koja samo radi grafike dizu igru u nebesa.. Doduse, to i je glravni razlog zasto igre uspjevaju

Staro 28.02.2010., 19:09   #1147
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
normalno ,kad je bc2 za dva koplja ispred,što se grafike tiče . Ne možeš očekivat da če ti isto ili bolje. Btw. kod mene s aa bc2 ide bolje nego mw2 i još mogu razvaljivat kuče,ograde ,drveća itd.
Zašto bi neko bio mamlaz jer ima para,ili mu starci imaju para pa si može priuštiti neke stvari.Vidio bi tebe ,da si u toj poziciji, kakvu bi konfu imao i govorio da si mamlaz.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 19:10   #1148
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
MW2 se nema sto uspoređivat s BC2 ..... ionako je jasno kao dan da je novi MW2 samo jedan veliki fail kojemu je bila namjera zaradit samo pare , ne kazem da to nije i cilj BC2 ali opet uradili su puno bolji posao nego ovi stoga BC2 10/10 od mene
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 19:27   #1149
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Citiraj:
I poanta je? Nes ti sta je na BC2 toliko lipsa grafika... Ali ionako se uglavnom radi o mamlazima koji ce radi BC2 kupit cili novi komp ( vecina ce ionako trosit pare roditelja pa ih nije briga), i koja samo radi grafike dizu igru u nebesa.. Doduse, to i je glravni razlog zasto igre uspjevaju
Pa poanta je da se CoD 6 vrti na enginu od prije 2-3god a BC 2 na nečem novom.
Ne vidim zašto je netko mamlaz ako kupi nešto zbog igre,njegov novac-njegova stvar.
Staro 28.02.2010., 19:42   #1150
Strider
Nuclear Experiment
Moj komp

Strider's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Jeli moguce s "ovom verzijom" igrat preko neta?
Strider je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 19:43   #1151
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
me,kupi igru.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 19:50   #1152
aircanada
Premium

Kao sta rekoh, vecina njih ce trosit novac roditelja, ali i bez toga jos uvik je mamlaz da zbog jedne igre trosi puste pare.. Razumin da se nakon 2-3 godine upgradea komp zbog toga jer je ostarilo, ali ovo.. lol...

Staro 28.02.2010., 20:08   #1153
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Kao sta rekoh, vecina njih ce trosit novac roditelja, ali i bez toga jos uvik je mamlaz da zbog jedne igre trosi puste pare.. Razumin da se nakon 2-3 godine upgradea komp zbog toga jer je ostarilo, ali ovo.. lol...
a šta ne razumiješ da ima ljudi koji jednostavno imaju viška novaca pa komp upgrade-aju kako izlaze nove stvari a ne cekaju da njihovo ostari...

meni osobno je gušt imati super komp sa aktualnim komponentama i guštat se kak sve leti itd i kad dode nova igra da ju bez nadrkavanja jednostavno samo pokrenem na full i da radi...

nije da imam love kolko bi htio, ali da imam bez obzira kaj mi na ovom kompu sve radi, naravno da bi ga upgradeao...
Staro 28.02.2010., 20:08   #1154
Markos
Premium
Moj komp

Markos's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
OFF Topic:Pa mora se bit u toku,imaš pravo normalno da se ne isplati nešt kupovat radi jedne il dvije igre,al ljudi ne mjenjaju komponente zbog jedne il dvije igre neg mjenjaju jel im njihove dojade(bar je tak meni)

Kad izlazi mp za bf?
Markos je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 20:09   #1155
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
pa možda baš netko upgrade-a komp i ova igru je još presudila u tu korist, a uostalom što te briga ko kako troši pare! T garant sve zapiješ u birtiji.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 20:09   #1156
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
BC2 <3

Headshot +10 će biti svakome tko kaže nešto krivo za igru :P

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 20:32   #1157
CyCl0p$
Guest

Citiraj:

pod 1. ti si puka. bc2 ima bolju grafiku od mw2. jedino sto mw2 ima su pretjerani shaderi pa ti sve izgleda kjut.

pod 2. bc2 ima daleko vece mape i mogucnost destrukcije svega.

pod 3. tocno ej da igras mp da druge koljes, i tu je bc2 vec bolji od one okrljastene prevare.
  Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 20:34   #1158
aircanada
Premium

Dosta ljudi ce samo zbog ove igre kupit nove komponente samo da ju mogu igrat. Ne svi! A to da me nije briga ko kako trosi pare, pogotovo u doba recesije (nisu svi bogati), je istina, i nije me briga Ali svejedno ne umanjuje cinjenicu da mamlaz, jel tako ?

Staro 28.02.2010., 20:37   #1159
aircanada
Premium

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
pod 1. ti si puka. bc2 ima bolju grafiku od mw2. jedino sto mw2 ima su pretjerani shaderi pa ti sve izgleda kjut.

pod 2. bc2 ima daleko vece mape i mogucnost destrukcije svega.

pod 3. tocno ej da igras mp da druge koljes, i tu je bc2 vec bolji od one okrljastene prevare.
ja san doveo samo dao primjer;
1. ima bolju grafiku, ali da bi ima jednak fps moras imat sve ultra low, pa i ne kuzis da DI JE TA grafika
2. to sta ima vece mape ne odgovara svima
3. za koljacinu, COD je jaci! BC je vise timski i treba ti 10ak metaka vise za ubit nekog

Staro 28.02.2010., 21:41   #1160
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Sad sam tek krenuo igrat singleplayer. Hebo te pa to leti za razliku od bete!!!! Kakva nova grafa ne treba ništa!! Optimizirano je dosta! Svaka čast fakat su se potrudili! Igrat ću sad po malo da imam šta igrat do 5.3
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 22:04   #1161
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Citiraj:
Dosta ljudi ce samo zbog ove igre kupit nove komponente samo da ju mogu igrat. Ne svi! A to da me nije briga ko kako trosi pare, pogotovo u doba recesije (nisu svi bogati), je istina, i nije me briga Ali svejedno ne umanjuje cinjenicu da mamlaz, jel tako ?
Da,svi smo mamlazi.
Sad odi igrat MW 2 i pownaj ih sve s nukom samo nemoj ovdje više trollat.
Staro 28.02.2010., 22:05   #1162
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Staro 28.02.2010., 22:13   #1163
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

@aircanada - jako si subjektivan i pretjerujes.

I nije u redu da nekoga zoves mamlazom iz razloga jer ti nemas para ili ih ne zelis trositi na komp..

Sto se tice samog engine-a i rada igre, treba biti sretan sto se konstantno događa evolucija igara (Cryengine2, Cryengine 3, zadnji i buduci Frostbite 2.0 su upravo to), a ne kukati kako je sve zahtjevno.

MW2
Citiraj:
Game engine

The game utilizes the in-house IW 4.0 game engine, which is claimed to be a generation beyond the capabilities of the engine used in Call of Duty 4.Although proprietary, it is based on an unspecified id Tech engine, and can accommodate larger worlds, enhanced graphic detail, and more efficient rendering.
Sto ce reci 'pile of bullshit', jer je potvrđeno da je nađena hrpa sadrzaja iz cod4 itd, itd, i da su glavna distinkcija same teksture. Znaci nista revolucionarno.

BC2 - koristi Frostbite 1.5 >> Bad Company 2 PC Graphics Details

i jos neki linkovi

http://en.wikipedia.org/wiki/Battlef..._2#Development

http://www.pcgameshardware.com/aid,6...-Shading/News/

http://publications.dice.se/

http://kotaku.com/5190403/battlefiel...he-destruction

http://blogs.battlefield.ea.com/batt...d-vehicle.aspx

Daleko od toga da MW2 ne izgleda odlicno, dotjerali su ga super, ali ovo je nesto sasvim drugo. IW-ov fail je bio taj sto su ocito mislili da nigdje na svijetu nema pametnijih ljudi od njihovog razvojnog tima...

Btw, taman pređoh SP. Prvi utisak - također prekratko kao i MW2. Iako, meni osobno puno bolje, prvenstveno iz razloga jer sam puno vise uzivao igrajuci ovo, i sto cu vjerojatno opet krenuti odigrati na hard, za razliku od kampanje u MW2, gdje sam se u gotovoj cijeloj drugoj polovici igre tjerao da izguram do kraja.

I ovdje ima propusta u prici (dosta mi je spasavajja amera od rusa, ne zelim to vise raditi u doglednoj buducnosti ) , propusta u ponasanju AI itd. (cak sam jednom uspio zapeii na nekom zidicu između kuca pa sam pocinio suicid), ali meni najbitnije - nema onog silovanja 'go go go, hide hide hide, shoot shoot shoot, come get some' itd.

Sve u svemu, odlicna atmosfera, odlicni leveli, odlicna oruzja (drago mi je sto nema uzija, scorpiona-a i ostalih derivacija)...puno opustenije, puno bolje.

Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 28.02.2010. u 22:33.
Staro 28.02.2010., 22:20   #1164
hobitxxx
Premium
Moj komp

hobitxxx's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
ja odigrao single tj nisam cijeli jos malo grafika za 10 ne steka nimalo i imam ok fps samo me zanima jel vama radi xfire u igri meni ne radi a stalno neko nekaj treba PLS help...
hobitxxx je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 22:24   #1165
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

naravno da ne radi kad igra jos nije ni izasla.
Staro 28.02.2010., 22:25   #1166
hobitxxx
Premium
Moj komp

hobitxxx's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
aha ok onda..... fala
hobitxxx je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 22:30   #1167
aircanada
Premium

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Da,svi smo mamlazi.
Sad odi igrat MW 2 i pownaj ih sve s nukom samo nemoj ovdje više trollat.
Ti malo cesto posezes za tim izrazom, i pitanje je da li uopce znas sta to znaci. To sta se ja ne slazem sa tvojim misljenjem, ne znaci da sam troll, a ti ne moras nazivat trollom svakog tko ne dijeli tvoje misljenje. Jel ti jasno?
Sa druge strane, tema je BC2, a ne SAMO POZITIVNO o BC2. Izjasnjavam svoj stav, bio on negativan bio on pozitivan.
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
@aircanada - jako si subjektivan i pretjerujes.

I nije u redu da nekoga zoves mamlazom iz razloga jer ti nemas para ili ih ne zelis trositi na komp..

Sto se tice samog engine-a i rada igre, trebas biti sretan sto se konstantno događa evolucija igara (zadnji i buduci Frostbite 2.0 je upravo to), a ne kukati kako je sve zahtjevno.
Dakle, opet, da li ja imam para ili ih ne zelim koristit za komp nije stvar. Stvar je da je cinjenica da je ipak glupo trosit pare na komp zbog jedne igre. Da smo na nekoj drugoj temi, na temi koju ne dizete u nebesa, djelili bi isto misljenje Htio ti to priznat ili ne.

BC2 je dosta dobra igra, drukcijeg tipa od COD2, iako je zanr isti. COD mi ostavlja dojam da je vise dinamican, brzi... Dok je BC2 timski, na vecim mapama, vise takticki. I takav stil igre mi i je drazi. I to ne osporavam (da je igra dobra), ali nuspojave su ipak tu...

Staro 28.02.2010., 23:05   #1168
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Činjenica je, i treba se priznat, da je igra pomakla standarde kod FPS-ova. Da sada idem igrati npr. COD () i sakrijem se u neku kuću, bojao bih se da je netko ne skine RPG-om, da ne ostanem bez zida ispred sebe ili krova nad glavom
Prej.....
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2010., 23:10   #1169
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

istina
odkad sam poceo igrat igre maštao sam o tome da cu jednom moc raznjet zid rpg-om i proc kroz njega,crysis to nije omogucio,no bc2 je.
Staro 28.02.2010., 23:25   #1170
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

kad smo kod unistavanja:

pogledajte ovu teksturu, sljunak dolje

ovo je neka zajebancija bila ocito

Odgovori