|
![]() |
#421 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Meni su ovi blizu i sve 5 za sad. http://www.nabava.net/out.php?artikl=6933178 Što se tiče samog monitora kad prođe kalibraciju onda napišem još nešto. lp, Hrvoje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() I to za tako malu cijenu od 1630 kuna. Ja sam 2209wa u Kodeksa platio 1990+pdv i smatram da je sve do 3000kn jako povoljno za kvalitetan ne-TN monitor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
taj LG je H-IPS i ima stvarno super sliku u što sam se i sam uvjerio....a "za šaku dukata"...jedino što je postolje kvalitetnije i stabilnije kod Della 2209WA....a i decentni dell-ov dizajn je meni ljepši....ja čekam neki povoljni 24" IPS.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Registered User
|
Mene to čini sretnim, koliko % modela H-IPS U2410 i LP2475W imaju problema sa zeleno rozim tonom? Ako to ide uz H-IPS pod normalno onda hvala ne. E-IPS je na Flatronu super. Ima samo jednu izgleda serijsku grešku, gornji rub nije sasvim ravan i tamo di je spušten najviše tamo "curi" tamno-žuti ton 2-3mm. No kad je prekriven nekom bojom ne kolorira pa se podnosi lako. Hrvoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
machine that goes ping!
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
JA bas razmislajm preci sa svog 22" tn na ovog della, pa me zanim di bi mi najbolje bilo otici i vidjeti, odnosno usporediti neki 22" tn i ovaj 2209wa? Cisto da vidim koja je tocno razlika i jel mi se isplati prelazit? hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
50g / 1.7 oz
Datum registracije: Feb 2009
|
Hmm, mislim da u kodeksa mozes otici i to provjeriti, i to mislim da cak mozes ponjeti svoj laptop pa spojiti da vidis jeli sve ok, kupiti i nositi. Tako sam barem cuo, nazovi raspitaj se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
50g / 1.7 oz
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
machine that goes ping!
Datum registracije: Jul 2007
|
nisu dobili ništa na test. imaju 2220WP u bazi panela i tamo piše ovo: LG W2220P 5ms G2G 22"WS LG.Display H-IPS to je sve. pisalo je i na plotu ![]() s druge strane, piše ovako: Dell 2209WA 6ms G2G 22"WS LG.Display e-IPS (LM220WE4) pretpostavlja se da je u 2220WP apdejtani panel, LM220WE5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
|
vrijeme je da se i ja rastanem od 17" CRT-a i sada razmišljam o nekom LCD-u i nikako da se odlučim.. max. budžet mi je oko 2000kn, s time da ako uzmem neki jeftiniji imat ću više za hardware. ozbiljno sam razmišljao o tom Dellu 2209WA ali nakon čitanja ovih komentara više stvarno ne znam. smatrate li da je Dell 2209WA best buy u tom cijenovnom rangu ili će za mene kao prosječnog korisnika (za igranje igara i gledanje filmova) biti dovoljan neki jeftiniji monitor sa TN matricom (Samsung, LG)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Registered User
|
ovaj put ne izmišljaš gluposti...osobno sam provjerio...stvarno je e-IPS unutra....monitor je solidnog dizajna a postolje standardno nekvalitetno i premalo/prenestabilno. Ipak, za tu lovu nema bolje.....moje preporuke. PS: ovaj put si u pravu ali u nekim prijašnjim raspravama si otišao predaleko (kolorimetri i slične stvari totalno nebitne prosjećnom kupcu monitora). Ova runda je tvoja. Idemo dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() btw, kakav tn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sada samo odlučiti koji uzet od ta 2.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
zgubidan
Datum registracije: Dec 2008
|
nesto me zanima... ![]() automatski mi se prikaze da je spojen analogno (auto detect: analog), kad probam staviti digitalno kaze da ne nalazi DVI-D kabel ![]() kabel je onaj jedini kojeg sam dobio sa monitorom, jel trebam kupit novi kabel za digitalno ili? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ovo nista ne znaci. I da ubaci taj profil od della u LG-a isto mu dodje kao onome ko ima dell-a. Sam sam se uvjerio kada sam kupio kalibrator da postavke na mom hp lp2475w nemaju veze sa onim postavkama sa tft central. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|