|
![]() |
#1321 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
čuo sam da je ljudima sa QuietPC-a roba stizala u roku 7-10 dana obično, kontaktiro sam tu ženu preko maila sa quite-a i reko sam joj da ako ne dode do 1.3. da će onda ona poduzet nešto,? piše na stranicama da je rok isporuke 5-21 days, jel se to računaju samo radni dani ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
kolika je poštarina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
kupovo sam par put sa QuietPC-a... uvijek sve ok... treba 2-3 tjedna.... bezveze dizes paniku... stic ce ti paket za dan-dva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
cim kupujes tj. placas preko PayPala... oni imaju SVE tvoje podatke... tj imaju "PayPal shipping address".... LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Može li mi netko pojasniti čemu točno služi confirmation nuber kod USPS-a? Usput, prekjučer mi je stigla druga pošiljka u ovom mjesecu, poslana 5. februara u dosta debeloj zračnoj koverti kao gift, bez ikakvih natezanja sa carinom premda je unutra bio račun na $ 62.95...
![]() |
#1330 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Usput rečeno, sa zadnjom pošiljkom mi nije radija tracking number. Poslana 10.02. iz New Yorka, stigla danas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#1332 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Status: Electronic Shipping Info Received A pošiljka se nalazi kod mene... Ako to pošiljatelju služi kao neki dokaz o isporuci, onda je to očito vrlo nepouzdano...
![]() |
![]() |
#1333 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
prije je radio tracking kod usps-a, sad im nesto steka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
sto da napisem ?!
|
to i meni smrdi u zadnje vrijeme. narucivao sam nesto iz seattlea, uskoro 10 dana, uvijek na trackingu stoji isto. kao express posiljka sa osiguranjem itd. pa ni traga ni glasa. prije mi je klasicna export posiljka iz Ohio-a stizala za 10 dana na vrata. a, hvale se svabe itd. kako im za 3 dana stize doma paket ![]() ![]() ehhhh te direktne linije. kad uzmem paket me strah pogledat po naljepnicama gdje je sve bio ![]() ![]() od svedske, pa dolje emirata itd. nekako dosao u RH ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Registered User
|
Zotac iz njemacke slao bios, doslo za 3 dana :O ali jos uvijek presporo, stvar je bila alternativno rijesena nakon dan i pol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Premium
|
do danas nije došlo, prek vikenda ne vjerujem da bude,u naruđbi koju su poslali di piše gdje će dostavit piše samo ime bez prezimena, adresa,moj broj moba,e mail...znači oni su tak poslali, nisu dodali moje prezime koje su uzeli od podataka iz pay pala.Čekam još ponedjeljak pa kontaktiram njihovu prodaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Registered User
|
Ma nemas beda, sigurno su ovako nesto napisali na paket. http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos..._3136702_n.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Registered User
|
Dupli post , molim brisanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
awsome ![]() vukasine, znam da zajebavam, ali zasto im nisi dao prezime ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
molio bih necije (strucno ![]() http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=170396436097 koliko ih se isplati uzimat, tj. kolka je sansa da me nes sje seller ili da se skrse u posti? a ako mi puknu carinu i porez (a bude jelda?) to racunam ($105 * 1,05) * 1,23 = ~$135 ? jer opet me izade dost jeftinije nego kod nas...opcenito, koje su lose strane ove kupovine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1345 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Također, stavljanje relativno visoke cijene i kvalitetne kopije lako prolaze za originale - neće nitko kupit te cvike da koštaju 30$ jer je onda očito da je fake, ali ovako... ![]() Stvar ti je u tome što je prodavač iz HK-a, što ne znači automatski da je to kopija, ali naočale nisu neka visoka tehnologija i kinezi ih uspješno kopiraju (pogotovo bolje kopije) i to je roba koja se kupuje radi branda i imena i kupci se pretjerano ne brinu jesu li dobili original ili ne jer je to statusni simbol i glavno da izgledaju identično i da piše marka na njima. Koliko znam Ray Ban se proizvodi u Italiji, a sad da ide u HK i onda se od tamo prodaje... ono... ![]()
![]() |
![]() |
#1347 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
original je to . pravo je pitanje ... zasto kupiti te ruzne naocale ![]() meni je ovo sad negdje u avionu iznad ... rusije . javim ak je original ![]() bio sam po nasim optikama , kazu tete da je osim raybana sve to danas plastika . pa bumo vidli. doduse , imam doma original police naocale staklo je bas unutra , ali je MY 2008. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Premium
|
ma ocale su jebene, jedine koje mi stoje zapravo...a sad ni sam neznam jesu origigi ili ne, kolko god guglam i sve nikak da nadem cvrsti dokaz da nisu...jebemu misa. a tam se lik kune da su authentic ili money back bla bla...a i nije vlajda da bas svi kupci misle da je origigi a zapravo nisu? hm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Premium
|
Može se skužiti. Gravura na staklu Gravura ispod bridgea RB logo na staklu http://www.dasego.com/spot-fake-ray-bans.html http://reviews.ebay.com/Identifying-...00000001827218 http://www.sherdog.net/forums/f48/ra...eeded-1045493/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|