|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
treba mi savjet
Na poslu su me trazili da sastavim okvirnu konf. za novo racunalo Inace radim u tiskari DTP Ovo sam ja sastavio na brzaka da oni prosljijede u neku firmu da nam da ponudu Molio bih vas za komentare i prijedloge Hvala P.S. ne kuzim se u napajanja i ove nove gluposti Athlon 64 3700+ Socket 754, Zalman CPU cooler for socket 478/462 /A64 processors DDR PC4000, 500 MHz, CL2.5 DDR PC4000, 500 MHz, CL2.5 DFI LanParty UT nForce3 250Gb ili asusovu sa istim ili boljim karakterisikama Plextor DVD±R/RW Writer, ATAPI, Retail 6800LE od Leadteka Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 PS2/USB COMFORT, bežična tipkovnica (crno-srebrna)+ bežični optički miš, retail 72 GB Caviar 74GB, WD740GD, SERIAL ATA, 8MB cache, 10000rpm RAPTOR, 5 godina garancija 72 GB Caviar 74GB, WD740GD, SERIAL ATA, 8MB cache, 10000rpm RAPTOR, 5 godina garancija jos jedan od 160GB ili slicno FLAT IIYAMA VM-513 22" kuciste mora biti 400w i treba imati dodatno hlađenje bilo bi dobro da se ugrade i dodatna hladjenja na HD- kove i memoriju i doda jos 512MB rama a idealno bi bilo da se to slozi sve isto samo sa Socket 939 plocom i procesorom bilo bi dobro kad bi nam poslali neki cjenik sa komponentama da si mi mozemo sastaviti kompljuter sa komponentama s kojima vi raspolazete |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao prvo ... kučište je komad pleha, te nema Watte ![]() Daklem .... kučište: bilo koje, Codegen briza je relativno dobro, a malko će proljepšati ured. Chieftech su svakako kvalitetniji, kao vlasnik 3 komada ih preporučam. Za ljepotu uz visoku cijenu i odličnu kvalitetu - Cooler MAster ![]() Napajanje ( oni watti u kučištu ![]() ![]() DVD prža - Pioneer. Radi odlično. Plextor je bacanje novaca. Nema toliko bolji zapis, a niti kvalitetu od Pioneera da može obrazložiti 50% veću cijenu ![]() Memorija: Sumnjam baš da ćete comp overclockat u firmi ![]() ![]() HDD: Seagate 200 Gb SATA Dodatni hldanjaci za HDD - Links. Cijenik ne šaljem jerbo nisam firma. Slobodno sufrni po: www.links.hr www.ve-mil.hr www.hgspot.hr www.nobilis-informatika.hr Osobna preporuka - Links. Cijene jesu nešto veće, ali ima je zato briga o kupcu bez premca. Što se ne može reći za ostale ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Nisi nam rekao dali imas novcani limit za sastavljanje konfiguracije? Za HDD možes uzeti recimo CM Cooldrive da ti hladi diskove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|