|
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Mene danas zvali za produženje ugovora i nude mi hd i thompsona 780 i taman kad sam se odlučio da uzmem taj router čitam tu da baš i nije nešto.Mislim da ću još malo pričekati sa produženjem ugovora |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Da se "pohvalim" svojim iskustvom oko produljenja. u 11. mjesecu 2008. (tada izvan ugovorne obveze) smo se odlučili potpisati ugovor na 18mj. kako bi dobili wlan modem. taj ugovor bi trebao biti gotov ove godine, za 2-3 mjeseca. No na moj upit t-scumu do kad traje ugovor, dobio sam odgovor: do 27.4.2011. Datumi mi se nekako nisu poklapali, pa sam vratio mail sa upitom kako su oni to izračunali. Par min kasnije nazvala me žena iz SZK kako bi mi objasnila u čemu je stvar. prošle godine sam prijavio kvar na modemu (pregrijavao se i resetirao vezu 10 puta dnevno), došao serviser, zamijenio i riješena stvar. Ono što mi nisu rekli je, da ta zamjena modema za sobom povlači i produljenje ugovora za godinu dana, bez ikakvog pristamka, upozorenja, najave, potpisa ničega ![]() ![]() ![]() Ženska mi je rekla neka se žalim na racun@t-com.hr, što ću i napraviti. Eto, da znate što se sve događa, ja i dalje ne vjerujem, ovo sam saznao prije 10ak minuta.
![]() |
#398 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja sam isto tak nazvao, rekao da houc disk i dobio ga. na koji nacin je to produljenje vazece. nema pismenog traga niti potpisa. u mom slucaju je primitak diska potpisao susjed, tak da ne vidim nacin na koji me mogu teretiti za produljenje ugovora. isto ova fora sa zamjenom modema i produlje ti ugovor. gdje je pismeni trag itd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Pa to je vec poznata stvar, barem vecini, ako ti router nije pod garancijom tj. ti nisi pod ugovorom vec, prijavis kvar, ako je stvar u routeru, tehnicar ti donese novi i rijesi stvar, a ti automatski potpises na 12 mjeseci. Mislim, pa zar ti nije bilo cudno sto si dobio router dzabe? Od T-Coma? ![]() ![]() Druga stvar je ako je router bio u garanciji, onda digni frku i deri po njima, u tom slucaju nebi morao dobit produzenje ugovora nego besplatnu zamjenu. ![]()
![]() |
#400 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Nema pismenog traga. žena iz SZK mi kaže da je to automatski... Ako dobijem negativan odgovor, šaljem mail Potrošačkom kodu, Inspektoratu i sl. ![]() @zwer : U tome i je problem, u trenutku prijave kvara, Ugovor je trajao 6-7 mjeseci, znači toliko je modem bio star. Zato sam ljut ko pas! Logika za pet, potpišem ugovor na 18mj i dobijem gratis modem, on rikne za 6 mjeseci, a ja ako hoću drugi, produlje mi ugovor za godinu dana ![]()
![]() |
#401 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sa bojim da isto tako bude samnom. imao sam kvar na modemu,zapravo mozda i nije bilo do modema nego je net zajebavao,dosao je lik iz t coma i naravno odam promijenio modem,bas me zanima jel mi i produzen ugovor tada zato sto znam da nista nisam potpisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
nešta mi se ne sviđa šta čitam u zadnje vrijeme. dvogodišnji ugovor mi traje još nekih 5-6 mjeseci, a za to vrijeme su mi promjenili router dva puta. poslao sam upit do kada mi traje ugovor isada čekam odgovor. što se tiče tcoma ništa me više ne može iznenaditi, ali mi nikako nije jasno kako oni mogu produljiti ugovor bez ikakvog potpisa i još važnije, bez ikakve obavijesti korisniku.
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji se hard nalazi u tom Transcendovom kućištu? Znam da je Verbatim dolazio sa Samsunzima.
![]() |
#406 |
Premium
|
mislio sad je tak nesto, ali sve mi je to prilicno nategnuto. a i nisam ja potpisao, nego susjed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
|
a kak znaju da se nisam predstavio kao netko drugi i hocu nekog zeznuti. zvao sam s posla, znaci broj telefona nije taj, zenska me pitala broj telefona i ime i prezime na kog glasi, to mogu saznati bilo gdje, ak zelim nekog zeznuti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
To ne znam. Meni je, nakon 5 minuta razgovora, službenim i ozbiljnim tonom postavila pitanje da li želim produžit ugovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zbog svih takvih shema i jesam dionicar HT-a jer znaju oni svoj posao ![]() Osigurao sam se da ako me i zajebu, da ce mi se dio vratiti kroz dividende ![]() Evo danas "potpisao" ugovor na 12mj. za telefon buduci da sam ionako vezan jos 18mj. zbog adsla, i sutra dobivam bezicni panasonicov telefon koji u svijetu medija dodje 190kn. Decki evo nove prilike za sve po kunu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
|
Pa to je navodno novo, danas sam usmenom predajom dosao do toga. Buduci da ja do sada nisam znao za to pretpostljao sam da i druga hrpa ljudi ne zna za to pa da podijelim... Mozes dobiti i ako imas predodabir operatera jer se gleda samo jesi pretplatnik ili ne, ne hebe ih ako imas za impulse i net nekog drugog. http://www.t-com.hr/privatni/telefon...pogodnosti.asp Da nisam uzeo telefon to bi bio samo "oportunitetni trosak" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Premium
|
Sada kada ih se nadje masu na trznici ![]() Za poslovnjake sa foruma ima jos mozda i bolja vijest: http://www.t-com.hr/poslovni/telefon...pogodnosti.asp Taj vec dodje nes ispod 500kn i izgleda jako dobro, ali 24mj. je ohoho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja isto sad naručio ovaj panasonic i onda vidim da ima i siemens , sad mi žao kaj nisam uzeo na dvije godine da ga upiknem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
|
[QUOTE=Los Sam;1579176]Nisam siguran da si dobro skuzio, samo poslovni korisnici mogu dobiti siemensa, a za privatne je panasonic.[/QUOTE aha, odma mi lakše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|