|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
windowsi se neće instalirati
pozdrav ljudi imam problem ne mogu istalirati niti jedne windowse (xp , vista . 7-ica) bili oni 32-bitni ili 64-bitni imam dva harda (seagate baracuda jedan je sata a drugi ata) u biosu ih očitava normalno ali kada želim instalirati windowse (vista , 7-ica) prilikom instalacije prepozna oba harda i kada obavim formatiranje i želim izabrati particiju gdje da snimim windowse dođe mi ova poruka "setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition" a ako želim instalirati xp dođe mi samo poruka "da niti jedna particija nije kompatibilna sa xp windowsima" oba hada su spojena na ovu matičnu http://www.asrock.com/mb/overview.as...N570SLI-eSATA2 čitao sam nešto da to ima veze sa nekim bazičnim i dinamičnim particijama i da treba dinamičnu pretvoriti u bazičnu..........neznam ako je to moj problem ili je do nečega drugoga.........ako je netko imao sličan problem molim za pomoč hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako imaš još jedan komp ili nekog frenda u blizini, otiđi do njega i napravi full format u NTFS formatu. Nakon toga mora raditi.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|