|
![]() |
#511 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
1.Odaberi columnsui (u preferences >> display) 2.Restartaj foobar 3.Importaj .fcl Tim redosljedom bi moralo raditi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() EDIT: Jel bi ta moja konfiguracija radila na najnovijoj verziji(1.0)? Ova sad radi na 0.9.6.8. I kako da dobijem fading? Znači kad stisnem play, da mi onako fadein 3-4 sec, isto tako kad stisnem stop da napravi fadeout od 3-4 sec? Nasao sam nesto u DSP manageru, crossfader, ali to bas i ne radi onako kako zelim, tj taj cross fader radi samo kad on sam prelazi s jedne pjesme na drugu. Zadnje izmijenjeno od: srale7. 20.02.2010. u 16:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#514 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ako ima vidi pod tim šta je podešeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |||
*
|
Citiraj:
Baci oko ovdje, nadji neki koji je namijenjen za verziju 1.0 i odvoji malo vremena za instalaciju. Citiraj:
Nisam siguran hoce li raditi, instaliraj 1.0 kao odvojenu instalaciju, pa probaj importati .fcl. DSP-ove ne koristim pa ti tu ne mogu pomoci, koliko znam oni niti nemaju smisla kod bit perfect playbacka. Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
ja koristim ovog sad, i meni sve pet XD http://tedgo.deviantart.com/art/DarkOne-v1-6-140453945 ev i slika, malo sam ga izmodificirao kak meni paše... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vrga. 20.02.2010. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Lalalallalaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Lalalallalaaaaaa
|
sehr gut ![]() nego, jes možda šta konfiguriro ovaj gore "visualizer"? ja ga imam na refreshu od 10 ms al mi trokira malčice nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Lalalallalaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
|
mali OT ![]() Jedno pitanje. Mislim da negdje grijesim glede playlista ?! Kako to da su playliste toliko osjetljive, tj. kad listam glazbu albumi imaju tendenciju, kod 2klika i klika, da se prikazuju u playlisti i zgaze mi sve prije sto sam slozio. Ili kad slazem, nedo bog da napravim jedan klik vise ili shift/ctrl greska ... ode sve u k**** Da li postoji mogucnost da recimo imam 2 playliste pa na desnom kliku na fajl dobijem izbor za importe u predefinirane playliste Moze kakav tip glede toga ![]() @ Vrga Kako da osposobim lyrics u desnom panelu DarkOne-a?
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 23.02.2010. u 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
![]() |
#528 | |
*
|
Citiraj:
Uglavnom nemam sad pri ruci Darkone, ali desni klik na taj AL panel pa settings i tamo mozes namjestiti postavke (ili odes u preferences >> media library >> album list panel). Iskljucis auto send to playlist, kao middle button si stavis "add to playlist" i sad ces samo srednjim klikom dodavati albume na postojecu playlistu. Isto tako u tom srednjem panelu (ELplaylisti) mozes sacuvati playlistu - desni klik >> main menu >> file >> save playlist. Ako ces to cesce raditi odredis hotkey da ti bude lakse. Ili to sve mozes napraviti preko playlist managera (mislim da se aktivira klikom na ono PL dolje desno pokraj AL), desnim klikom na njegov panel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Zna li itko jel se može slušat online radio koji je u .swf formatu kak preko Foobara ? Konkretno s stranice http://www.piratestation.info/ Ima dolje audio swf player kojeg mogu slušat samo ako sam na stranici pa da ju minimiziram i radim normalno, ali ja bi htio to u foobaru imat, probao sam googlat ali nije pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
|
jel netko znade kako instalirati ovu temu, radio sam kako pise ali 0 bodova, ![]() http://heroshade.deviantart.com/art/...-1-5-155915281 hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
*
|
Citiraj:
![]() A lyrics panel lako dodas u FooBook. Preferences >> Display >> ColumnsUI >> Layout >> desni klik na Tab Stack >> Insert Panel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |