|
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
dajte vi meni recite kako vi to igrate.. ja nemogu nikog ubit. pucam po njemu nablizinu nece da umre , kakva je to igra ? sve mi je na lowest jer inace usporeno. kakva je ovo igra boze, sta trebam imat komp od 20 000 kn da bi je igro , i 200 metaka da ubijem nekoga ? nerazumijem ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() "> I ako tebi sa tom konfom trza i neradi kak treba "then you are doing it wrong".....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Palim sad u pola jedanaest opet. Danas je bilo mega zabavno. ![]() Ja u suicidalnim misijama sa Gjurovskim na mitraljezu/topu.Skor mi nie nešto specijalan,eventualno tisuću i nešto maksimalno,ali zato raz*ebem trećinu mape sa granatama i tenkićima. ![]() I da,dogurao sam do sedmog ranka,fali mi još tisuću bodova i prelazim na osmi :P Koliko sam vidio,ti imaš zadnji mogući rank,11-i,Gjurovski? |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, nema vise od 11 levela, ima ali neznam tko moze biti toliko lud da skupi koliko ono milju za sljedeci rank ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 20.02.2010. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
kako mjerite fps-e??? ja bi isto vidio al neznam kako ![]()
![]() |
#758 |
Premium
|
ok. izmjerio. nekad mi mrvu ispod 60 pada. inace 60. al mi se svedno ne cine pokreti glatki ful. e btw sta je ono yaw i pitch kod mousea?
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ako netko ima viska kljuc moze slobodno da mi PM, ovdje ( http://www.fileplay.net/keys ) pise da vise nema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
A jednom nije dugooo :P Ali ono nije me briga ako cijela bude radila kako treba. Osto sam pomalo ugodno šokiran kad sam vidio kako izgledaju neki drugi leveli na trailerima koji nisu samo snijeg.
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jel se budu killovi i score prebacivali u finalnu igru,imam vise od 2k killova i bude mi zao ako to sve propadne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#766 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
inače, uglavnom sam među zadnjima ![]() mučim se, prelazak s višegodišnjeg COD-a je gadan, al sviđa mi se igra i definitivno ima potencijala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Upravo odigrao malo, bio sam u 3 napada - 2 quada natrpana sa c4 jer sve sto mi je potrebno za srusit ona prva dva stationa ![]() Inace, ugasio sam aa i af i mogu reci da se igra ponasa totalno drukcije, nekako fluidnije radi, tocnije itd., pa eto preporuka Evo jedan screen task managera nakon izlaska iz igre, zanimljivo (maknuo +full proc i stavljen zadnji patch): ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#770 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Jel ima koja dobra duša do posudi key ili (nekim čudom) ima key viška? Prošao sam nekolko stranica koje su davale ključeve no kasno Marko na Kosovo stiže. ![]()
![]() |
#771 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Inače,kada dodate nekog za frenda,stisnite 3-4 puta da pošalje request. I da,ne znam zašto se ne daje skor za trubljenje na motoriću ![]() Prejako je,idem i trubim ekipi,hahahah =) I da,onaj pištolj za popravak tenkića i ostalih prijevoznih sredstava zvuči kao fen xD Sinoć je bilo zanimljivo isto,malo smo Blue_Fatal1ty i ja radili nered u suicidalnim misijama ![]() Uštekat ću se večeras oko devet,pa ako bude nekog od vas...da malo napucavamo strance =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam se evo navukao na dotičnu igru. Nisam se tak prikeljio za stolac još od coda 4. Trebalo je malo ufuravanja, al pošto sam i prije igrao bf, prvi dio i ekspanzije, lakše mi je bilo polovit neke stvari. Ozbiljno razmišljam o kupnji barem cd keya ![]() Zamijetio sam da se više nemože pregazit protivnika :/ Šteta ![]() za one koji još nisu; dodajte me: carpediem90
![]() |
#775 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo i ja igram sa ekipom,odlicno je,vec sam si nasao sto cu biti kada izadje original:medic... assault ne volim,recon tako tako,a ovo mi se najvise svidja ides okolo ozivljavas ekipu,i malo gdje ubijes neprijatelja... sa carpediem90 imao sam par suicidalnih misija,recimo vozimo se na buggyju i paf raketa ravno u nas ![]() EDIT ![]() Marko008 Zadnje izmijenjeno od: blava. 21.02.2010. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
malo si fulo, hello !!!! ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
|
jel vama ide ovo fluidno?! mislim ne da kači nego ko da se nekako previse vuce dok se okrecem. neznam kako tocno da to objasnim ![]()
![]() |
|
|