|
![]() |
#1262 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1263 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
V10 u akciji: http://www.imagesforme.com/show.php/981401_DSC00391.JPG Temperature su,pa,identicne Trulji s nanoxiom,ovaj samo lijepo zgleda. ![]() Al da vrijedi 1100kn,nikad,ovih 500kn sto sam ga uzo se cine privlacnijim.Sad,pasta je AC Ceramique,tako da ima lufta jos,sve u svemu,kuler je cisto solidan,ali cijena mu je barem 2X prevelika,600kn novi da dode,zlatna sredina.Ak nekog kaj zanima,nek pita. ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
peltier se tek pali kada ti temp proca prode 62 stupnja otprilike.. probaj pod loadom ga drzat par sati pa reci razliku, trebala bi se osjetit i to dost |
|
![]() |
![]() |
#1266 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Užasno izgleda. ![]() MegaShadow je zato ![]() Malo Prolimatech sam sebi upada u usta, hvali se kak Megahalems ima ravno postavljene cijevi kroz kuler da zraku ništa ne smeta dok prolazi kroz kuler, a ovdje uzimaju ipak TRUE koncept heatpipeova koji su "rašireni" po kuleru. Citiraj:
Ovaj pak, jako lijepo izgleda, pravi TRUE knock-off, što nikako nije loše ![]()
![]() |
#1268 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1269 |
Premium
|
potpis... @domagoj, e moj domagoje crni domagoje, nakon tolko tvojih postova i rezultata u 3d benchmarcima i ostalim benchovima mislis da ti neko vjeruje kako si ih stavio tj kupio da ih probas da li rade?? ista fora ko kada si mastio o svojem i7 na hwgu blamaza kakve nema.. bez obzira sta te onako znam i sta smo dobro trgovali od mene nemas vise respect ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Premium
|
Citiraj:
takve price mozes prodavat maloj djeci.. kupio si 4 x 4890 da bi dvije odmah prodo po jeftinijoj cijeni nego si ih kupio? |
|
![]() |
![]() |
#1272 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
nije uopće bitno po kojoj cijeni sam ih ja nabavio... i fkt mi se neda ovdje o tome raspravljat jer ovaj topic nema veze s time i samo idemo nepotrebno u off i samo mi fali još 10 bodova da dobim bann Ne hvala...ako te zanima baš pitaj me na PM |
![]() |
![]() |
#1273 | |
Premium
|
Citiraj:
nabaci ovdje lijepo slikicu da imas 4 komada i javno cu ti se ispricat.. takoder posto su to sve nove grafe neka budu i kutije, i neka bude na svakoj kutiji papiric sa brojem 5 cisto za validaciju |
|
![]() |
![]() |
#1274 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Ma ja sam stekao kompletan dojam o našem Domagoj kad sam vidio onaj fail s "This is i7 but it has 2 cores + HT" rezom na Hwbotu ![]()
![]() |
#1275 |
Banned
|
Kako serete,to nije normalno. Pa da ih covijek ima 1000 komada,koga briga,njegov problem. Pogledajte naslov teme,oko cega se prepirete uopce? Ugl V10 je dobar,al nemrem full loadat ni 10s posto jedna jezgra skoci na 95c,onak fail,dok ne dode novi proc i pasta,uopce se necu zajebavat,ali recimo,idile je odlican,40c,a voltazica je na nekih 1.41. BTW,koja je najbolja pasta na trzistu? Da li je dosla AC-ova MX3 mozda? |
![]() |
![]() |
#1276 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Taj V10 je KRŠ NAD KRŠEVIMA uzevši u obzir cijenu za koju se prodaje kod nas. |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Premium
|
Citiraj:
mx3 imam ja u linksu kosta 76kn.. |
|
![]() |
![]() |
#1278 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1282 | |
Extrema Thule
|
@hammer tanks. Citiraj:
što očekuješ od paste? svaka ima svoju namjenu. AC Ceramic je odlična za cijenu i preformanse. kod najbolje paste ne očekuj više od 2-4 stupnja. AC MX3 je već odavno na tržištu. Možda nisi dobro podmazao, postavio kako treba, zaštopan hladnjak od prašine... V10 je promašaj po mojem mišljenju.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1284 | |
Premium
|
Citiraj:
ako ga usporedimo sa true 120 nesto sitno 2-3 stupnja je bolji i da ne vrijedi 1000kn ali ne slazem se da je promasaj.. isto tako neki ljudi bas gledam kupuju onaj e8700 po cca 1500kn jel zato promasaj? i takoder po meni ako ti se nesto svidi i ako je to dobro bez obzira na cijenu nemoze biti promasaj.. di god pogledas dobio je visokoe ocijene mislim na cm v10 |
|
![]() |
![]() |
#1285 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() .. Zašto bi hladnjak bio promašaj, među najboljima, ako ne i najbolji zracni hladnjak. Koliko ljudi ulupaju para u razno-razna vodena hlađenja koja nisu ništa bolja od ovoga. Svaka roba ima kupca, tako i ovaj hladnjak. Ima na tržnici onaj AVG samurai, 150 kn, a također se nađe TRUE bez venta za 2.5x veću cijenu... a razlike su 5°C... i tko je tu onda lud? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1286 | ||
Extrema Thule
|
Citiraj:
otvori dučan pa prodaj po 600kn. Citiraj:
![]() ja uopće ne gledam pobjednika sa 2-3 stupnja nego sa 10 stupnja.... stoga ovo ti ne drži vodu kako treba. ![]() kako možeš uspoređivati s TRUE kad V10 ima više venta?? mjerenja temp nisu mjerodavna, mora se koristiti isti vent... stoga svi silni reviewi ne koriste.. recimo da stave na TRUE Ultra Kaze 3000rpm i hoće li biti bolji od V10??? ipak hoće. ![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
#1287 | |
Premium
|
Citiraj:
kako da ne? cooler ima i peltier tako da to nije samo cooler tako da mozes stavit na ultru koji god os cooler opet ce cm biti boji.. onih 2-3 stupnja je bilo receno onak bezveze ali cim veci oc tim veca razlika kod i7 920 na 3.6ghz razlika cak u 10 stupnjeva http://www.legitreviews.com/article/926/4/ znaci cim vise soka das procu tim on vise dolazi do izrajza takoder na cmv10 moze se ugradit i puno jaci peltier pa njegova snaga dolazi jos vise do izrazaja takode moze se na njemu nariktat da palis manualno peltier i tako to no da ne pricam puno to bi ti sve trebo znati.. ugl cooler je odlican ali ipak preskup ali zato nije promasaj kako god okrenes edit: cisto da ti pokazem ti mislis da se na cm v10 neda ugradi jos pokoji brzi vent?? http://www.techpowerup.com/img/09-02-03/19c.jpg evo ti slikica Zadnje izmijenjeno od: m&n. 20.02.2010. u 14:20. |
|
![]() |
![]() |
#1288 |
Banned
|
Ma rekoh da ne vrijedi 1000kn,to je sve,ovih 500 su cisto ok,a izgleda 3x mocnije. Razlika izmedu Silvera i MX3 je sigurno 3c a izmedu Ceramiqe i Silvera barem jos tolko,eto,7c je sigurno razlike. @Dottore-koj je tebi vrag,sto si tolko ofenzivan? Ne,procesor je i vise nego dobar,no ciljam na B batch,uz prakticki nikakvu nadoplatu. I da,V10 je odlican hladnjak,no sigurno ne vrijedi 1000kn. Over and out. |
![]() |
![]() |
#1289 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|