|
![]() |
#4921 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
2012 uf....... sta god da se moglo potrgat/eksplodirat/puknut/zapalit/slomit/potonut/razbit/unistiti u bilo kojem pogledu - to je to. sve osim onoga sto cusack koristi, to radi tocno do trenutka unistenja minus jedna sekunda. totalno, ali skroz blockbuster, uzduz i poprijeko. ude na jedno uho, i izade ultra brzo na drugo. no, efekti su zaista na nivou. ne sjecam se kad sam toliko svega vidio u jednom filmu....... za izvedbu efekata cistih 10/10. film je nategnutih 4/10.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4923 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Gledo Hurt Locker ("Narednik James"). 'Em ti ma' koji film, boli me dupe od sjedenja na rubu stolice svih 125 minuta. ![]() Bome nije lagan za probavit, al' mi je napokon jasno zakaj ganja tolko oscara kolko ganja.
![]() |
#4924 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam ga pogleda 3 puta i svaki put me je oduševija. Napet za popizdit, ima i dosta drame, na sreću ništa sladunjavo. Pošto sam ja uživljenik u WW2 i COD2, ocjenjujem ga sa 9/10. Meni je među TOP10 filmova koje sam ikad pogleda. Svakako mislim da će se većini svidit. TRAILER ---> http://www.youtube.com/watch?v=dUVqSCH8Fho Evo vam jedna preporuka.
Sutra navečer pribacite na RTL u 22:10 i pogledajte Enemy at the gates. Kratki sadržaj: Ja sam ga pogleda 3 puta i svaki put me je oduševija. Napet za popizdit, ima i dosta drame, na sreću ništa sladunjavo. Pošto sam ja uživljenik u WW2 i COD2, ocjenjujem ga sa 9/10. Meni je među TOP10 filmova koje sam ikad pogleda. Svakako mislim da će se većini svidit. TRAILER ---> http://www.youtube.com/watch?v=dUVqSCH8Fho |
![]() |
![]() |
![]() |
#4925 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Hvala na preporuci, nadam se da necu zaboraviti krenuti na RTL u pravo vrijeme.
![]() |
#4926 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam ga pogleda 3 puta i svaki put me je oduševija. Napet za popizdit, ima i dosta drame, na sreću ništa sladunjavo. Pošto sam ja uživljenik u WW2 i COD2, ocjenjujem ga sa 9/10. Meni je među TOP10 filmova koje sam ikad pogleda. Svakako mislim da će se većini svidit. TRAILER ---> http://www.youtube.com/watch?v=dUVqSCH8Fho |
Evo vam jedna preporuka.
Sutra navečer pribacite na RTL u 22:10 i pogledajte Enemy at the gates. Kratki sadržaj: Ja sam ga pogleda 3 puta i svaki put me je oduševija. Napet za popizdit, ima i dosta drame, na sreću ništa sladunjavo. Pošto sam ja uživljenik u WW2 i COD2, ocjenjujem ga sa 9/10. Meni je među TOP10 filmova koje sam ikad pogleda. Svakako mislim da će se većini svidit. TRAILER ---> http://www.youtube.com/watch?v=dUVqSCH8Fho |
![]() |
#4928 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#4929 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4931 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4932 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4933 |
Guest
|
dvd/bluray izdanja izlaze u trenutku kada mogu najviše para zaradit. Avatar još igra u kinima (zarađuje) i samo bi biser izdao bluray sad. |
![]() |
![]() |
#4934 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Transformersi su 4 mjeseca pauzirali dok nisu došli u HD... Neće skoro Avatar. Inače, Enemy At the Gates, meni u top 10 filmova ikad, nešto predobro. Konig sa Kar98 a Zaicev sa Mosin-Nagantom, bolesno dobar film.
![]() |
#4936 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa i nije toliko nemoguće ![]() HS-ovi pod okriljem bombardiranja ![]() Nego, gledam Malcoma danas, i vidjeh rekalmu za Transformere, sljedeće subote na RTL-u ![]() Neće se ići van, već će ekipa doći kod mene ![]() Makar imam oba filma na HD-u, nekak mi je više fora pogledat to sa TV programa, neznam zašto...
![]() |
#4938 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
the killing fields http://www.imdb.com/title/tt0087553/ odličan uradak. rat u kambodži i dolazak crvenih kmera na vlast... preporuka
![]() |
#4939 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hotel Rwanda filmcina i pol, gledao ga vec dvaput prije na TVu. nikakvih efekata, nebuloza (osim iskrivljenih, ljudskih), ljubavih-romanticnih-americkih izljeva........ nakon mase filmova odgledanih u posljednjih par mjeseci, ovaj mi je u top 5.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4940 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Gledao jučer Wolf Man-a,odličan film ![]()
![]() |
#4942 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo riješili se neki ispiti pa se nešto odgledalo: Avatar (2009) Smeće od filma. Razlozi. Priča je jednostavno preglupa, neinovativna. Specijalni efekti. Tu se nema šta za reći, ali bilo bi i sramota da u 21. stoljeću nema takvih efekata. Gluma. Tipičan primjer kako se od svakog idiota (samo našeg ne ![]() American Gangster (2007) To je filmičina, kako jak film nemogu vjerovat, najbolja scena prikaza ikad vjerovatno na filmskom platnu dio je ovog remek djela. Denzel, to je talent za glumu i to je to nema se šta drugo za reći. Four Brothers (2005) Super film, Akcić koji ima mozak. The Man from Earth (2007) Vrlo interesantan film. Originalna ideja. 21 Grams (2003) Zaljubio sam se u Naomi Watts. Odličan soundtrack. Orphan (2009) Već dugo nisam gledao tako dobar hororac. Preporuka. The Road (2009) Nisam baš nešto oduševljen filmom, nemogu reći da nije dobar, ali ono nit miriše nit smrdi, odnosi među glumaca za pohvaliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4943 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Adventureland [2009] Ljetni posao u svrhu financiranja studiranja u NY, zvuči zbavno ali nije. James Brennan je osuđen da radi u zabavnom parku Adventureland da bi mogao financirati školovanje jer je otac dobio lošiji posao. Na poslu su debili, geekovi i sl, osim 2 cure. On počima svoju "avanturu" koja ga vodi u zavidnu situaciju. Uglavnom ok gluma, radnja isto solidna, filmek ok za pogledat. Ocjena 6/10 ___________________________________________________________ Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4944 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Večeras, 22.55 HRT 1 prvi Alien iz 1979-e ![]() Sutra u isto vrijeme dvojka.
![]() |
#4945 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4947 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4948 |
Osobni opis - pitaj me
|
Zombieland a ok film, bolji od vecine suti-i-gledaj. iako nisam siguran koji je to zanr. komedija jest, cak i malo kakti horora, neka drama uz to? neka podvrsta trasha, novovalnog? uglavnom, dobar film za pogledati kad vam se gleda nesto bez previse mozganja. ima svojih par trenutaka, 6/10.
![]() |
![]() |
![]() |
#4949 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |