|
![]() |
#2821 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
kveščn : Logitech MX 1100) kupljen za pretprošlu novu godinu u Ljinksa. imam mišonju, reciever, upute i cd i račun i garanciju (miš očuvan ko da je danas kupljen) nemam kutiju hoće li mi priznati garanciju u ljinksu i/ili microlineu (pretpostavljam da je microline uvoznik) ![]() Što je otišlo : middle click više neklikće...radi normalno ali je valjda ili tipka pukla ili se opruga izvukla pa se nečuje više "klik" tj kao da ga ta oprugica nevraća nazad engo stoji na jedvite jade nepretisnut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
@veve meni je to sve jos u zraku zvao sam ih i sad cekam njihov odgovor, poslao mail zaposlenici u t-comu su također zvali, poslali faksom i svim mogućim moj problem pa sad još uvjek čekam odgovor, jer zaposlenik u t-comu mi je rekao da ako se uređaj ošteti u transportu da m san mijenja uređaj drugim na svoju štetu, a u m sanu i neznaju za t-comovu ponudu, pa neznam kako ce to na kraju sve ispasti. Nadam se da ce ispasti dobro za mene, ali očekujem najgore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Nego, nadam se da nece "stara" G11 osvanuti na trznici za par dana, jer koliko vidim, poplava je istih, skupa sa G500 misevima, uz dobro poznatu "garancija 3 godine preko Logitecha". Kul. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
Premium
|
Čitao sam zadnjih 10-tak stranica i nisam našao iskustva s M san-om. Imam matičnu koja je stara 3 dana i ne radi, kupljena kod njih. koliko im treba da to riješe'
![]() |
#2829 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Stari mi nisu uzeli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2830 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2831 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Da se maknem iz threada o Protisu Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Trebali bi rijesiti odamah, tj dati ti novu jer je proslo manje od 7 dana.Inace sa M sanom nema problema oko garancija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 | ||||
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
@dwarf: nitko nikad inace ne treba ici direktno na carinu po svoj proizvod ako je placen prijevoz do tvog doma. To moze biti samo tvoja opcija tako da ne znam o cemu pricas. Ako mogu iz Nizomske dostavit u Hrvatsku zasto bi bio problem paket dofurat do tvoje kuce?? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
btw dopeljaju ti ga do kuće da nebi bilo zabune |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
eto moram pohvaliti Creative-ovog uvoznika Omnia d.o.o. : ukratko otišla mi pri kabelu lijeva slušalicanakon 3 mj( malo ima malo nema kontakt).javio se mailom njima pa su mi rekli da donesem. Jutros došao u servis/dućan rekao da sam im se javio u sklopu slušalica, čovjek zavikao skladištaru da donese jedne sluške , uzeo moje dao mi nove i pitao a što je s ovima da znam što da napišem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2838 |
Premium
|
Da, inače. Evo mi javili da je na matičnoj fizičko oštećenje. Naravno, nikakvog oštećenja nije moglo biti jer sam ja stavi i skinuo komponente. Ako se ne varam, oni fizičko oštećenje moraju utvrditi kod primanja robe jel? Ima li netko slična iskustva?
![]() |
#2839 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Tako je, ako su zaprimili komponentu na servis onda su oni odgovorni za bilo kakva fizička oštećenja koja naknadno budu otkrivena jer oštećene komponente ne bi smjeli uopće slati na servis, tj. sva eventualna fizička oštećenja moraju biti evidentirana u servisnoj primki koju si dobio kad si im predao ploču.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 23.02.2010. u 15:29. Razlog: čišćenje tipfelera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Premium
|
Fino, kod rubrike oštećenja stoji minus u servisnoj primki. Znači dođem tamo do njih, kažem im da su trebali evidentirati oštećenje kod primitka i odbijem preuzeti matičnu. Koja je daljnja procedura ako odbiju servis i inzistiraju na svom objašnjenju?
![]() |
#2841 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ako imaš primku *da nema oštecenja - onda je to tako. Sljedeci korak bi bio pisanje dopisa da dobijes to njihovo obrazlozenje pismeno. Obvezno napomenes primku i to da nema ostecenja navedenih. Ako ni to neide: Sljedeci korak ti je skenirati svu dokumentaciju - racun i primku i dopis ako ga imas i da (citiram DI) "prijavu poslati on-line putem internet stranica www.inspektorat.hr ( "prijavi povredu propisa on line")."
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link... Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link... Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link... Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link... Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 23.02.2010. u 15:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neka ti daju napismeno zašto odbijaju servis, pa onda to skupa sa servisnom primkom zvizni u DI.
![]() |
#2843 |
Premium
|
Super, puno hvala. Inače studiram pravo pa su mi jako bliski ti pojmovi, želio sam i iz prakse nešto saznati. Sutra idem do njih oboružan člancima zakona, obazcima i slično, ako tko vidi neki vatromet iznad Novog Zagreba, to sam ja u MR Servisu.... E da, još nešto, što s matičnom? Ostavljam njima ili podižem?
![]() |
#2846 |
Registered User
|
Bez svadje i podizanje tona..sve lijepo i na kulturan nacin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2848 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
bio prošli tjedan u Ve-mil-u (U(a)nusmedia d.o.o.) kažu da su ugovorom preuzeli sve garancije oko kojih se vodio spor ( sa radosnim kupcima) istina ili laž? eto čovjek mi na informacijama dao taj podatak |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|