|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
(riješeno) Ne mogu naći drivere za Acer Aspire 7730z
Ej pozz ljudi evo vratio sam xp umjesto windows 7 i sad imam problema sa jednim driverom, ovako nemogu da nađem driver network controller za laptop acer 7730z, nit znam naziv tog drivera kucao sam na google svašta ![]() http://i49.tinypic.com/24zyv0g.jpg može netko pomoći? Evo slika možda je to taj driver upravo za wireless neznam ![]() hvala .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako si već imao XP zašto nisi negdje spremio drajvere? Tebi fali drv. za više stvari, ne samo za network controller. Otvori grupu Network adapters i vidi šta je prepoznato pa ćeš po tome vidit šta fali. Također za ovaj ne prepoznati iskopiraj ovdje Device ID pa se po tome može saznat o ćemu se radi i odgovarajući drv. Inaće, neće se sami naći na support stranici, s tim da valjda znaš koja je wireless kartica u lapu jer ima 6 mogućih opcija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
I to je to, a brate neznam koja je wireless kartica u laptopu kako mogu to znati? btw evo preko everesta koja mi je sve mreža http://i47.tinypic.com/28c0hfc.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Spusti se dole na "other devices" pa vidi za mreznu...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
skino sam taj driver, ali ništ promjena ![]() zamrzne mi se slika na destkopu i nikakvih promjena pa mi ništ nije jasno ... može još neko pomoći, ili da mi kaže kakvo riješenje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Prepiši ovdje Device ID od te neprepoznate bežične (vjerojatno je pod Other devices). Pogledaj onu temu za e725. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://i50.tinypic.com/2e3soiq.jpg evo ovako, lakše je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
probaj sa ovim: http://www.atheros.cz/download.php?a...R5B91&system=1
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Burko - vo rješenje bi trebalo radit, sad sam gledao ovaj 7.7.0.329 paket i ima opis, (Device ID=PCI\VEN_168C&DEV_002A&SUBSYS_E006105B&REV_01) za tu wireless karticu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Osobni opis - pitaj me
|
desni klik, update drivers, odaberes da imas lokaciju, odvedes tamo negdje di si odzipao/odrarao fileove i puknes next. javis jesi uspio stogod.........
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Osobni opis - pitaj me
|
nemas beda, nema na cemu. inace nekako najbolje ispada upravo preko DeviceID-a instalirati drivere koje nije lako naci, recimo tako sam nasao tvoje. ganjaj notepad fileove, za tvoj konkretno je ovo: klikniMe. idi na save, ne na opet, i potrazi pci\ven_168c&dev_002a&subsys_e006105b&rev_01 (jer ti je ovo DeviceID koji se nije instalirao, jel'). u ovom notepadu ces naci: Name: Atheros AR5B91-Drahtlosnetzwerkadapter #2 Device ID: PCI\VEN_168C&DEV_002A&SUBSYS_E006105B&REV_01\4&E8D5694&0&00E1 Driver: n/a i tu si nasao koji je to tocno vrag neinstaliran (Atheros AR5B91-Drahtlosnetzwerkadapter #2), sibnes to u Google, i dobijes ovo (nakon drugacijeg prijedloga, zapravo istog jer Adapter ide odvojeno): KliK. dalje si vidio sto dobijes, drivere, koji u debeloj vecini slucajeva sljakaju 5/5 jer su nekome prije (iz onog notepada) vec radili ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|