|
![]() |
#391 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Nevjerojatno, od prije tjedan dana to je počelo i na mom kompu, koji je dosada bio rock stable. Ovdje piše da se zna pojavljivat i sa ostalim karticama. http://www.tomshardware.com/news/ATI...rash,9529.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jezikpregrizo, kod mene je još sve ok ![]()
![]() |
#393 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Pa, Jeltz je prevario ekipu u jednom dućanu u Maximiru i odnio im grafu za 1300 kuna. Pica. ![]()
![]() |
![]() |
#394 |
Super Moderators
|
Ništa je nisam prevario, čak sam je naručio telefonom i više puta pitao da li je to ta cijena ![]() I nije bilo 1300 nego 1408 kuna ![]()
![]() |
#395 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#396 |
Super Moderators
|
Pa, možeš slobodno uštekat i jedan i drugi ak imaš molexa. A i zgodno je kaj je jedan "muški" a drugi "ženski" pa možeš birat...
![]() |
#397 |
Why so serious
|
Jel mi može netko reć kak napravit BIOS flash HD5850. Znači trebam neki tool za BIOS edit i onda tool za flash(po mogućnosti da je iz windowsa) Pitam tu jer tražim najjednostavniji put, a da je isproban i da radi. THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Why so serious
|
Ne radim to ja za sebe, meni je i ovak overkill. Al me zanima i treba mi taj postupak...pa reci kak ide, ti si mijenjal BIOS i stavljal od MSI i slično zar ne? Znam još dok sam imal 3870 da sam sve mogel iz windowsa, pa vjerojatno se može i sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
imam problema sad neznam točno šta je krivo,driveri od grafe,matične,win 7...? imam problema sa videom(film) 720.p blue rayx264,naime kad stavim minimize filma, cijeli ekran je prožet bijelim debelim trakama koje stoje ukoso pravilno,na trenutke nestanu ali se opet pojavei film isto nije savršen ali to je možda posljedica šta nemam fullHD monitor osim tog problema,windowsi se ruše(ekran se samo pogubi) kad stavim full screen npr. od hd videa na youtube-u,te debeli miš koji se isto pojavljuje osim toga ni monitor mi se više ne želi ugasit, kad stavim u power options postavku da mi se ugasi nakon 2minute(monitor samo priguši svijetlo,npr. ko crni screensaver) koristim najnovije drivere 10.1,jedino šta je dobro radilo sa starim driverima je monitor koji se normalno gasio kad bi računalo ostavio da radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Why so serious
|
Imam isti monitor, imam istu grafičku, imam iste W7 x64...a sve radi savršeno, čak imam i iste drivere. Zbilja neznam kaj se to događa i kakvi su to problemi kod tih kartica. Da nekom rade problem a nekom ne...si gledal jučer film "ja robot" eh možda ti komp dobil dušu ![]() ![]() Za debeli miš imaš hotfix 10.2, imaš temu za to...a za ostalo neznam kad da radiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Banned
|
Citiraj:
jesi stavljao bios novi na matičnu il imaš stari? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Why so serious
|
E sad si me urekel, stavil sam neki dan 10.1 drivere, i sad sam i ja skužil da mi monitor ne pada u sleep mod nek radi al crni ekran WTF. A sa starim 9.12 verzijom je sve radilo ko podmazano, očito idem na stare drivere, probaj i ti pa javim, niš te ne košta. A kad komp bacim u sleep mod onda se uredno i monitor ugasi, ma driveri zezaju ziher, nema kaj drugo biti bez brige, pa to je ipak naš stari ATI. BIOS od matične mi je predzadnji...točnije F6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Davno sam priupitao i zaboravio pronaci odgovor. Razumljivo zbog DX-a da najveci broj operira sa Vistom i Sedmicom. Ali rade li 5x kartice u punoj ljepoti funkcionalnosti, ako su recimo u vodama XP-a? Jel netko od trenutnih vlasnika koristi XP? Postoji li nesto napismeno ili obznanjeno za sto je sve uskracen (osim DX-a) vlasnik karte koji ne misli napustiti .../XP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Banned
|
Citiraj:
sve obične radnje brže rješavaš,a šteta je kad imaš 5* kartice ne radit u win 7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imam dual boot (Xp/Vista), Ati 5850, nemam prigovora na oba sustava za ono sto meni i zeni koristi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Malo sam se razocarao u zadnje vrijeme sa pasivnim 5x novinama koje izlaze. Nit dolaze sa kolicinom izlaza kojima sam se nadao nit mi se svidja kao su izvedeni izlazi. Zato gledam barem dal to sljaka u WS2003/XP svijetu. Koja je uopce glavna tema sa sve generalne rasprave na PCE-u za 5x seriju? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Premium
|
evo jos jedna poslastica: Sapphire Radeon HD 5850 Toxic OC Edition Review Citiraj:
![]() ![]() Izvor: overclockersclub.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bog te mazo, taj cooler ima bazu površine stola za ping pong. I onda kaže da dobro hladi. Ma ko bi to rek'o ![]()
![]() |
|
|