Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2010., 23:56   #541
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
aj' da se i ja ispovjedim..

Tu sam se javno pravdao chudoredjem i fakultetom, i na sve moguce nacine eskivirao moj susret sa ovim demom, unatoch nekim (Hammer ) diabolicima koji su me htjeli nagnati na blud drazima svojih beta acc'ova. Ali bi' snazan!

I onda je doslo ovo sranje na 'feces'booku, pa sam rek'o; aj' da vidim jel' funkcionira - i dobio key Onda si rekoh; aj' da vidim onda bar kako izgleda sucelje, opcije itd., pa sam ushao u igru.. Pa onda rek'o; aj' da vidim bar kakva je grafika i kako dela na nekom praznom serveru I ode ja na server.. malo se napucav'o sam sa sobom, pa mi nestalo municije, pa si mislim, a aj' bar jednu da probam nekog upucat, cisto da vidim kakav je feeling i moralne reperkusije i ode ja na neki server sa 1 tipom, koji je valjda bio u fazi (negiranja) - prethodnoj od moje trenutne, pa sam ga upucao iz pristojne daljine sa assault rifle'om sa nekog krova Dok sam se okrenuo na server je navrvilo josh 10+ ljudi i sve se pretvorilo u totalni kaos

Ugl. jedno 8h gameplaye kasnije mogu reci da sam odusevljen.
Da se razumijemo, bio sam na nekom HC serveru tako da je cijela ona prica o naivnom damage systemu bila pod ledom, ali je sve ostalo bilo tamo i na mjestu ! Destruction 2.0 nije bas moram priznat as advertised, iako mislim da ce to pod DX11 i u full izdanju biti jos uvjerljivije. Balistika je doslovno uskrsnuce nakon mnogih godina CoD-a, i ostavlja ogroman manevarski prostor skillu Oni koji ne budu mogli 'skillat' netje morat' plakat k'o u CoD-u vec ce se fino vozit u Tenku M24 rastura, ali je isto tako samim gameplayem odlicno izbalansiran, jer sam jednom tako pokusavajuci zakempati zginuo bar 10 puta za redom, jer je u obliznjoj sumici bio protivnicki snajperski slet. s druge strane taj slet je opet urodio nasom pobjedom, odnosno njihovim porazom, jer su ih moji assaulteri i medicinari potamanili k'o zeceve u istoj toj sumici. Ugl. iako 75 % vremena nisam imao pojma sta radim i gdje idem, zabavio sam se k'o na swingerskom partiju

Za kraj jedna anegdota..

Valjda je sudbina tako htjela, pa sam i svoj 'one in a million shot' napravio bas tijekom svog' vatrenog krstenja ! Ugl. zadnji neprijateljski brdski strongpoint, moji 'attackeri' napadaju k'oda je kraj svijeta, te neki defenderi (tocnije njih 3oje) sjedose u onaj transportni Heli i krenu sijat smrt sa onim bijesnim minigunovima. Ja sam se naravno bio negdje izgubio tako da sam malo kasnio pred kriticno brdo, i vidim vec 3-4 minute taj Heli tuce po mojima k'o Maxim po diviziji :/ I dok se sunovratio s brda da se okrene za sljedeci 'strafing run', uvatim ja svoj nerabljeni M24, i u nekom divljem hipu reflexa uz prelude kompenzacije potrefim pilota u glavu sa nekih 150-200m Heli je za 2 sekunde
zajedno sa ona dva zbunjena Schwarzeneggera na minigun'ovima zavrsio nabijen u industrijski dimnjak ... Sljedecih 5 min je zavladalo primirje, jer su svi u chudu raspravljali sto se zapravo dogodilo
Eto, htio sam podjeliti sa vama s obzirom da ulazi u moj osobni Hall of Fame
Staro 12.02.2010., 00:02   #542
molossus
Registered User

molossus's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
Za kraj jedna anegdota..

Valjda je sudbina tako htjela, pa sam i svoj 'one in a million shot' napravio bas tijekom svog' vatrenog krstenja ! Ugl. zadnji neprijateljski brdski strongpoint, moji 'attackeri' napadaju k'oda je kraj svijeta, te neki defenderi (tocnije njih 3oje) sjedose u onaj transportni Heli i krenu sijat smrt sa onim bijesnim minigunovima. Ja sam se naravno bio negdje izgubio tako da sam malo kasnio pred kriticno brdo, i vidim vec 3-4 minute taj Heli tuce po mojima k'o Maxim po diviziji :/ I dok se sunovratio s brda da se okrene za sljedeci 'strafing run', uvatim ja svoj nerabljeni M24, i u nekom divljem hipu reflexa uz prelude kompenzacije potrefim pilota u glavu sa nekih 150-200m Heli je za 2 sekunde
zajedno sa ona dva zbunjena Schwarzeneggera na minigun'ovima zavrsio nabijen u industrijski dimnjak ... Sljedecih 5 min je zavladalo primirje, jer su svi u chudu raspravljali sto se zapravo dogodilo

Staro 12.02.2010., 00:06   #543
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
lol
Pise negdje da se heli moze skinut ako se pogodi pilot sa 50 cal snajpom.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 00:08   #544
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:

Tu sam se javno pravdao chudoredjem i fakultetom, i na sve moguce nacine eskivirao moj susret sa ovim demom, unatoch nekim (Hammer ) diabolicima koji su me htjeli nagnati na blud drazima svojih beta acc'ova. Ali bi' snazan!

I onda je doslo ovo sranje na 'feces'booku, pa sam rek'o; aj' da vidim jel' funkcionira - i dobio key Onda si rekoh; aj' da vidim onda bar kako izgleda sucelje, opcije itd., pa sam ushao u igru.. Pa onda rek'o; aj' da vidim bar kakva je grafika i kako dela na nekom praznom serveru I ode ja na server.. malo se napucav'o sam sa sobom, pa mi nestalo municije, pa si mislim, a aj' bar jednu da probam nekog upucat, cisto da vidim kakav je feeling i moralne reperkusije i ode ja na neki server sa 1 tipom, koji je valjda bio u fazi (negiranja) - prethodnoj od moje trenutne, pa sam ga upucao iz pristojne daljine sa assault rifle'om sa nekog krova Dok sam se okrenuo na server je navrvilo josh 10+ ljudi i sve se pretvorilo u totalni kaos

Ugl. jedno 8h gameplaye kasnije mogu reci da sam odusevljen.
Da se razumijemo, bio sam na nekom HC serveru tako da je cijela ona prica o naivnom damage systemu bila pod ledom, ali je sve ostalo bilo tamo i na mjestu ! Destruction 2.0 nije bas moram priznat as advertised, iako mislim da ce to pod DX11 i u full izdanju biti jos uvjerljivije. Balistika je doslovno uskrsnuce nakon mnogih godina CoD-a, i ostavlja ogroman manevarski prostor skillu Oni koji ne budu mogli 'skillat' netje morat' plakat k'o u CoD-u vec ce se fino vozit u Tenku M24 rastura, ali je isto tako samim gameplayem odlicno izbalansiran, jer sam jednom tako pokusavajuci zakempati zginuo bar 10 puta za redom, jer je u obliznjoj sumici bio protivnicki snajperski slet. s druge strane taj slet je opet urodio nasom pobjedom, odnosno njihovim porazom, jer su ih moji assaulteri i medicinari potamanili k'o zeceve u istoj toj sumici. Ugl. iako 75 % vremena nisam imao pojma sta radim i gdje idem, zabavio sam se k'o na swingerskom partiju

Za kraj jedna anegdota..

ahhhh, pokleknuo si

Nego, majke mi, tvoji su mi postovi nešto daleko najbolje što se na ovim prostorima da pročitati

Stari moj, ti si yebeni moderni Tolkien

Citiraj:

: Ugl. iako 75 % vremena nisam imao pojma sta radim i gdje idem, zabavio sam se k'o na swingerskom partiju
epic!

Što se tiće sijanja smrti bijesnim minigunovima sa transportnog helića, bar na HC-u, totalna zabluda.

Jedva pogodiš tenka a kamoli pješadiju.
Ja sam jednom bio sjeo za taj minigun, majko mila, kako na HC-u nema nišana, a ni ADS-a, fulao sam sve što sam mogao, niko nije umro pod mojom šakom
Staro 12.02.2010., 00:09   #545
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Danas sam i sam skinuo pilota u Blackhawku sa M24......samo što se taman umirio da gunneri mogu lakše rejpat moj tim...sa nekih 100m!

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 00:17   #546
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
LOL @ Visitor
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 00:19   #547
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ja sam jednom bio sjeo za taj minigun...fulao sam sve što sam mogao, niko nije umro pod mojom šakom
Drž' se ti snajpera!

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 00:49   #548
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Danas sam i sam skinuo pilota u Blackhawku sa M24......samo što se taman umirio da gunneri mogu lakše rejpat moj tim...sa nekih 100m!

heh i ja sam jednom imao taj totalni krumpir! Gađam onak bzvz jer mi se neda trčat sa snajperom 3 km do ekipe i napucavam helić. U poćetku mi bilo malo čudno kad ono ja pogodio pilota, a druga ekipa trči van iz helija.

BTW ljepo je i padobrance skidat.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 04:19   #549
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
lol
Pise negdje da se heli moze skinut ako se pogodi pilot sa 50 cal snajpom.
Na HC-u i sa M24 - Atested by V. Q

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
ahhhh, pokleknuo si
nisam, nisam, to sam ja igrao osmosatni maraton za pomoch gladnima na Haitiju

btw hvala na komplimentu, iako vise ciljam na modernog Fitzgeralda, ova moja basna sa M24 i 'ticom je definitivno bila vilenjacke provenijencije

Sto se tice minigunova, mislim da je stvar navike, a puno toga ovisi i o pilotu.. u svakom slucaju, ovi trojca su potamanili cijeli tim ruskih mazuretkinja prije nego ih je moj 7.62 zemlja-zrak projektil preusmjerio u industrijsku zonu

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
ja sam u dva dana srusio vec 2 Apache'a i tog' famoznog Blackhawk'a Apachei su bili relativno mirni i nisko, pa nije bila neka umjetnost, ali ovo.. to k'oda sam iz guzice ispucao, koliko je bilo nadrealno ..i to jos na jedva nekih 30ak FPS-a, kad dodje novi radeon cu rushit 'elikoptere telekinezom

btw Kad smo vec krenuli vadit ravnala, prilazem svoju kandidaturu za najdalji registrirani 'PCEx' sniperkill

Evo tamo je tip bio gdje je onaj rozi simbolich Imam uzasno los osjecaj za udaljenost, ali mislim da je 500+

Staro 12.02.2010., 08:14   #550
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ajd bar neka korist od facebooka, sad nemoram vise zicarat okolo za acc
Bit ce ovo buran vikend
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 08:18   #551
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Mislite da će dogtagovi (kad ubite nekog nožem) biti u full verziji pod achievements il?
Viperus je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 09:07   #552
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
pa ja nemogu vjerovati skinuo betu idem kreirati ea account i krene on spajati(connecting) i na kraju ea account already in use....WTF?!bilo koju e-mail adresu da probam ne radi...

jeli ima koja dobra duša da sa mnom podijeli samo da probam zaigrati bbc2 na sat-dva danas
aj molim vas ko boga
Staro 12.02.2010., 10:43   #553
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Koju optiku koristite na snajpu? Ja samo onu x4 jer jedina nije "mutna", a ove ostale mi ne valjaju...

@Visitor Q
na ovom screenu di si ti otprilike je bio jedan Blackhawk, neprijatelj se nekak uspio prosvercati i drpio helica, a kak smo mi branili onaj radio tower na brdu nitko nije skuzio i sad pocne on po nama sipati kisu metaka te na svu srecu mene malo zahvati jer nisam uopce skuzio ko nas ubija (bila je velika guzva), okrenem se skinem gunera i nakon njega pilota
veve je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 10:58   #554
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Koju optiku koristite na snajpu? Ja samo onu x4 jer jedina nije "mutna", a ove ostale mi ne valjaju...

@Visitor Q
na ovom screenu di si ti otprilike je bio jedan Blackhawk, neprijatelj se nekak uspio prosvercati i drpio helica, a kak smo mi branili onaj radio tower na brdu nitko nije skuzio i sad pocne on po nama sipati kisu metaka te na svu srecu mene malo zahvati jer nisam uopce skuzio ko nas ubija (bila je velika guzva), okrenem se skinem gunera i nakon njega pilota
x12 na M24, s tim radim HS kao od sale
Staro 12.02.2010., 13:22   #555
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Pa x4 je za assult i slične puške, to je manji zoom od defaultnog na sniperu
Kad igram Recon klasu koristim M24 + x12.
Demon Hunter je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 13:40   #556
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
acc je opet slobodan, pa tko hoće nek se javi

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 18:04   #557
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
probao i ja igru, i same pohvale, jedino mi ide na zivce sto se nemoze strafe-ati dok se sprinta
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 18:35   #558
Blaster32
Premium

Blaster32's Avatar

Citiraj:
Autor B3mt1 Pregled postova
probao i ja igru, i same pohvale, jedino mi ide na zivce sto se nemoze strafe-ati dok se sprinta
istina
al kad sprintaš, samo držiš shift, ne moraš one strelice za smjer i onda okrečeš miš

Blaster32 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 20:32   #559
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
znam al navika iz coda

ono sto stoji pod weapons, gadgets i specialization jel to to ili ce biti jos toga u full releasu ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 20:38   #560
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
to je to,i ima vise nego dosta toga,naravno,nemozes sve otkljucat u beti.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 20:56   #561
morozinho
aka orozinho

morozinho's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
pozz. samo da vam javim da mozete dobiti key koji funcionira za betu...kako? preko facebook-a...ne znam dali znate i nije mi se dalo traziti.
bc2 key
Staro 12.02.2010., 21:19   #562
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
@visitor - kad skinesh tako ekipu u apache-u javi se
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 22:32   #563
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
@visitor - kad skinesh tako ekipu u apache-u javi se
tekucino, koji dio od ovog nisi shvatio ?

"ja sam u dva dana srusio vec 2 Apache'a i tog' famoznog Blackhawk'a"
Staro 12.02.2010., 23:06   #564
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Evo da potvrdim da je moguće - i ja sam maloprije prvi put skinuo, ali kopilota u Apacheu
Staro 12.02.2010., 23:26   #565
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Citiraj:
tekucino, koji dio od ovog nisi shvatio ?

"ja sam u dva dana srusio vec 2 Apache'a i tog' famoznog Blackhawk'a"
Koji ti je nick u igri i vama sto redovito peglate da se nademo na serveru?
Moj je El Pavio
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 23:58   #566
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Evo da potvrdim da je moguće - i ja sam maloprije prvi put skinuo, ali kopilota u Apacheu
c c c, sad ce jos postat trend, svi ce nosat snajpere i samo pikirat jadne poletarce

Da ne ispadne sve 'milk n' honey' mene su na tih 3 x sto sam srusio heli, bar 10-15 puta naguzili isti sa svojim raketiranjima, ili onim machinegunom koopilotskim

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Koji ti je nick u igri i vama sto redovito peglate da se nademo na serveru?
Moj je El Pavio
El Pavio ? zvuci k'o nick za zvijezdu latino XXX filmova

Ja sam 'Visitor Q' iako zavjetovao sam se Svetom Iliji gromovniku da netju vise igrat dok ne padnem ispit, a onda bi se fakat mogli organizirat u neki sexy kvaziklan, jer imam osjecaj da ce u ovoj igri dobro organizirana ekipa od 8-10 ljudi stvarat pravi lom ! Jucer smo jedan tip i ja samo sa jednim tenkom preorali cijelu mapu i posijali ju sa mrtvim neprijateljima. E sad da smo imali jos takvu dvojcu u zraku i squad kompetentne pjesadije - di bi nam bio kraj
Staro 12.02.2010., 23:59   #567
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Moj je istoimeni, a prepoznat ćete me vjerovatno kada primite headshot odnekud
@VisitorQ - koji si ti kralj, umirem
on-topic, tako sam danas ja kampirao tamo na standardnom mjestu kada si attacker na početku, i izginem, i oživi me neki lik iza mene, pa tako jedno 20-ak puta. Lik je stalno stajao tu i dizao me iz mrtvih, tj. mene i još 2-3 što su bili tu još je napisao "you just keep sniping and i'll keep reviving" . Dobra shema, uz njegovu pomoć smo skinuli mnooooogo mnogo neprijatelja, kako sniperom (M24+x12) tako i mortarom
Staro 13.02.2010., 00:04   #568
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
-moj, JadrankaKosor

Uglavnom, još uvijek sam loš, danas tek uspio 18killova sa m24, a ispucal sam 50 metaka

Na kojim serverima igrate?
tech je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2010., 00:20   #569
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
"you just keep sniping and i'll keep reviving" . Dobra shema, uz njegovu pomoć smo skinuli mnooooogo mnogo neprijatelja, kako sniperom (M24+x12) tako i mortarom
Da, krvavi su ti medicinari, najpozrtvovnija klasa! Ja ne mogu reci da sam uskrsnuo puno puta, jer bas svatko leti na svoju stranu i vlada totalni kaos, ali ako netko kraj mene rokne Medica, sigurno cu pokusati pokupit njegov kit i ozivit ga !

Kakav je taj X12 scope ? Koliki je uopce ovaj regularni ? Kako se ponasa na srednjim udaljenostima, jel' ne smeta veci zoom ?

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
-moj, JadrankaKosor

Uglavnom, još uvijek sam loš, danas tek uspio 18killova sa m24, a ispucal sam 50 metaka

Na kojim serverima igrate?
18 od 50 nije uopce lose za pocetak !

ja ova dva puta samo na ovih par Eliot Ness HC, sto je Hammer naveo.
Staro 13.02.2010., 00:29   #570
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

x12 je za prilično velike udaljenosti, tako da će ti smetati na medium udaljenostima. Recimo meni je pogodan za prvu fazu mape (prva baza, početak partije), za drugu već nije (ona baza u sredini mape, nekako je sve tijesno i blizu), i pogodan je još za treću fazu (možeš na miru snipat ove koji dolaze od gore, ili ako si napadač onda staneš ispod ona dva cjevovoda i možeš ih dosta skinut u bazi dolje). Za zadnju mi fazu također nije pogodan jer je ona baza na brdu, i akcija je odmah tu, a nikada nisam dovoljno izdržao na onom krovu da bih one dolje skidao, i nekako je nepregledno...
Ne znam kako da ti drugačije opišem, vidjet ćeš kada ga dobiješ...
i mene zanima na kojim se serverima igra, ili da se dogovorimo i nađemo na nekom sa dobrim pingom?
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na