|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
aj' da se i ja ispovjedim.. Tu sam se javno pravdao chudoredjem i fakultetom, i na sve moguce nacine eskivirao moj susret sa ovim demom, unatoch nekim (Hammer ![]() I onda je doslo ovo sranje na 'feces'booku, pa sam rek'o; aj' da vidim jel' funkcionira - i dobio key ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ugl. jedno 8h gameplaye kasnije mogu reci da sam odusevljen. Da se razumijemo, bio sam na nekom HC serveru tako da je cijela ona prica o naivnom damage systemu bila pod ledom, ali je sve ostalo bilo tamo i na mjestu ! Destruction 2.0 nije bas moram priznat as advertised, iako mislim da ce to pod DX11 i u full izdanju biti jos uvjerljivije. Balistika je doslovno uskrsnuce nakon mnogih godina CoD-a, i ostavlja ogroman manevarski prostor skillu ![]() ![]() ![]() ![]() Za kraj jedna anegdota.. Valjda je sudbina tako htjela, pa sam i svoj 'one in a million shot' napravio bas tijekom svog' vatrenog krstenja ! Ugl. zadnji neprijateljski brdski strongpoint, moji 'attackeri' napadaju k'oda je kraj svijeta, te neki defenderi (tocnije njih 3oje) sjedose u onaj transportni Heli i krenu sijat smrt sa onim bijesnim minigunovima. Ja sam se naravno bio negdje izgubio tako da sam malo kasnio pred kriticno brdo, i vidim vec 3-4 minute taj Heli tuce po mojima k'o Maxim po diviziji :/ I dok se sunovratio s brda da se okrene za sljedeci 'strafing run', uvatim ja svoj nerabljeni M24, i u nekom divljem hipu reflexa uz prelude kompenzacije potrefim pilota u glavu sa nekih 150-200m ![]() ![]() zajedno sa ona dva zbunjena Schwarzeneggera na minigun'ovima zavrsio nabijen u industrijski dimnjak ... ![]() ![]() Eto, htio sam podjeliti sa vama s obzirom da ulazi u moj osobni Hall of Fame ![]()
![]() |
#542 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
lol Pise negdje da se heli moze skinut ako se pogodi pilot sa 50 cal snajpom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
ahhhh, pokleknuo si ![]() ![]() Nego, majke mi, tvoji su mi postovi nešto daleko najbolje što se na ovim prostorima da pročitati ![]() ![]() Stari moj, ti si yebeni moderni Tolkien ![]() Citiraj:
![]() Što se tiće sijanja smrti bijesnim minigunovima sa transportnog helića, bar na HC-u, totalna zabluda. Jedva pogodiš tenka a kamoli pješadiju. Ja sam jednom bio sjeo za taj minigun, majko mila, kako na HC-u nema nišana, a ni ADS-a, fulao sam sve što sam mogao, niko nije umro pod mojom šakom ![]()
![]() |
![]() |
#548 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
heh i ja sam jednom imao taj totalni krumpir! Gađam onak bzvz jer mi se neda trčat sa snajperom 3 km do ekipe i napucavam helić. U poćetku mi bilo malo čudno kad ono ja pogodio pilota, a druga ekipa trči van iz helija. ![]() BTW ljepo je i padobrance skidat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() btw hvala na komplimentu, iako vise ciljam na modernog Fitzgeralda, ova moja basna sa M24 i 'ticom je definitivno bila vilenjacke provenijencije ![]() Sto se tice minigunova, mislim da je stvar navike, a puno toga ovisi i o pilotu.. u svakom slucaju, ovi trojca su potamanili cijeli tim ruskih mazuretkinja prije nego ih je moj 7.62 zemlja-zrak projektil preusmjerio u industrijsku zonu ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() btw Kad smo vec krenuli vadit ravnala, prilazem svoju kandidaturu za najdalji registrirani 'PCEx' sniperkill ![]() ![]() Evo tamo je tip bio gdje je onaj rozi simbolich ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#550 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ajd bar neka korist od facebooka, sad nemoram vise zicarat okolo za acc ![]() Bit ce ovo buran vikend ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
pa ja nemogu vjerovati skinuo betu idem kreirati ea account i krene on spajati(connecting) i na kraju ea account already in use....WTF?!bilo koju e-mail adresu da probam ne radi... jeli ima koja dobra duša da sa mnom podijeli samo da probam zaigrati bbc2 na sat-dva danas aj molim vas ko boga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Koju optiku koristite na snajpu? Ja samo onu x4 jer jedina nije "mutna", a ove ostale mi ne valjaju... @Visitor Q na ovom screenu di si ti otprilike je bio jedan Blackhawk, neprijatelj se nekak uspio prosvercati i drpio helica, a kak smo mi branili onaj radio tower na brdu nitko nije skuzio i sad pocne on po nama sipati kisu metaka te na svu srecu mene malo zahvati jer nisam uopce skuzio ko nas ubija (bila je velika guzva), okrenem se skinem gunera i nakon njega pilota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa x4 je za assult i slične puške, to je manji zoom od defaultnog na sniperu ![]() Kad igram Recon klasu koristim M24 + x12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
probao i ja igru, i same pohvale, jedino mi ide na zivce sto se nemoze strafe-ati dok se sprinta
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
|
![]() |
#559 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
znam ![]() ono sto stoji pod weapons, gadgets i specialization jel to to ili ce biti jos toga u full releasu ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
to je to,i ima vise nego dosta toga,naravno,nemozes sve otkljucat u beti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
pozz. samo da vam javim da mozete dobiti key koji funcionira za betu...kako? preko facebook-a...ne znam dali znate i nije mi se dalo traziti. bc2 key
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
|
![]() |
#565 |
P.E.B.K.A.C.
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Da ne ispadne sve 'milk n' honey' mene su na tih 3 x sto sam srusio heli, bar 10-15 puta naguzili isti sa svojim raketiranjima, ili onim machinegunom koopilotskim ![]() Citiraj:
![]() ![]() Ja sam 'Visitor Q' ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#567 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Moj je istoimeni, a prepoznat ćete me vjerovatno kada primite headshot odnekud ![]() @VisitorQ - koji si ti kralj, umirem ![]() ![]() on-topic, tako sam danas ja kampirao tamo na standardnom mjestu kada si attacker na početku, i izginem, i oživi me neki lik iza mene, pa tako jedno 20-ak puta. Lik je stalno stajao tu i dizao me iz mrtvih, tj. mene i još 2-3 što su bili tu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Kakav je taj X12 scope ? Koliki je uopce ovaj regularni ? Kako se ponasa na srednjim udaljenostima, jel' ne smeta veci zoom ? Citiraj:
ja ova dva puta samo na ovih par Eliot Ness HC, sto je Hammer naveo. ![]()
![]() |
![]() |
#570 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
x12 je za prilično velike udaljenosti, tako da će ti smetati na medium udaljenostima. Recimo meni je pogodan za prvu fazu mape (prva baza, početak partije), za drugu već nije (ona baza u sredini mape, nekako je sve tijesno i blizu), i pogodan je još za treću fazu (možeš na miru snipat ove koji dolaze od gore, ili ako si napadač onda staneš ispod ona dva cjevovoda i možeš ih dosta skinut u bazi dolje). Za zadnju mi fazu također nije pogodan jer je ona baza na brdu, i akcija je odmah tu, a nikada nisam dovoljno izdržao na onom krovu da bih one dolje skidao, i nekako je nepregledno... Ne znam kako da ti drugačije opišem, vidjet ćeš kada ga dobiješ... i mene zanima na kojim se serverima igra, ili da se dogovorimo i nađemo na nekom sa dobrim pingom? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|