|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
molim pomoć sa .SHS fajlovima!!!
pozz ljudovi... ovak, treba mi pomoć...velika...hitna...bitna...kako hoćete... Radi se o slijedećem...mojoj staroj su se "shebali" word dokumenti (office 2003, OS: W7) i to na način da su joj SVI promjenili nastavak u .shs. Pri pokušaju otvaranja istih u wordu, uvijek doživim neuspjeh budući da mi uvijek word izbaci onaj prozor za kodiranje teksta, a od pravog teksta (koji bi trebao biti) ni T. E sad, budući da mi je stara, šta se kompova tiče, stručna koliko i ja u pilotiranje sa Boeingom....vrlo je izgledno da je ona nešt zezznula i te dokumente nekako i na neki način prebacila u .SHS. Microsoft kaže slijedeće: A scrap is a file that is created when you drag part of a document to the desktop. In Microsoft Word and Microsoft Excel, you can drag and drop selected document text, drawing objects, and graphics to the Windows desktop. A desktop icon is created for the scrap file, along with a file located in the Windows\Desktop subfolder with an .shs extension. This file is a native program document that contains the information that was selected and dragged onto the Windows desktop. If you select and delete the desktop icon, the corresponding .shs file is also deleted. You can select and drag a scrap file on the desktop into another document. NOTE: The scrap file is a special OLE object and is not a readable file. You cannot open an .shs file nor can you insert it into another document (for example, you cannot insert an .shs file by using the File command on the Insert menu in Word). To place a scrap into a document or workbook, you must drag it to the document. However; you can rename the scrap object or move it from one directory to another just as you can rename or move an ordinary file. The Word for Windows scrap file document contains margin settings of 0 (zero) inches. When you drag the scrap document into another Word document, the scrap file conforms to the page setup of the existing Word document; thus, only the contents of the scrap file are transferred into the Word document. Pokušavao sam dokumente ubaciti nazad u word...bez uspjeha, otvarati sa adobe readerom...bez uspjeha. Čak i sa IE pa mi izbacuje "download file" window...pokušao sam također naći neki koverter ili način kako da vratim sve dokumente u doc ili da jednostavno tekst koji je unutra opet povratim u prvobitno stanje. Probao sam taj dokument ubaciti u word i u njemu ga "otkriti" pa neide... Gospodo draga, u pitanju su strašno bitni dokumenti o kojima staroj ovisi posao koji trenutno radi....i zato vas MOLIM DA MI NEKAKO POMOGNETE SA OVIM. Mora do petka predati sve i do tada ja taj tekst moram izvući...vremena da se novi tipka nema jer su u pitanju podaci koji su duže vremena skupljani, mjereni, istraživani.... nadam se da će netko znati....unaprijed Vam svima hvala Ako Vam još bilo kakva informacija treba, recite, pitajte, šaljite emajlo... email je: iweyrer@yahoo.com FB profil: Ivan Weyrer ili ako netko zna nešto, nek mi pošalje broj mobba pa ću ga nazvati....prebitno i prehitno je...a neznam šta ću... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Znači kad probaš scrap dragat u word neda? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
jok...neda... draggam scrap u word i u dokumentu mi bude ikona...fajl... i onda ja opletem right-clickom po njemu i biram "packager shell object objekt --> activate contents".... nakon toga opet ista spika, izbaci mi prozor za kodiranje teksta...isto ko da sam fajl pokrenio dabl-klikom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi provjerio da nema virusa? |
![]() |
![]() |
|
|