|
![]() |
#2551 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kakvi crni chrashevi? Brijem da to još nije spomenuto u kontekstu ove igre, da se ikom chrashala? Čiteri... Isuse Bože, svaka ih igra ima, problem sa CODom je da je toliko igran pa da ga yebeš mora u istom postotku biti cheatera nego na COD4 npr. A i ti što se žale na čitere su stvarno žalosni, pa ak uletiš na host sa čiterom izađi van i traži drugu... mislim, TBH, smješni ste mi... čiteri, ako toliko bitch-aš o njima onda i zaslužuješ igrati sa dotičnima ![]() Ja sam zadovoljan, pogledaj koliko desetaka tisuća igrača je isto zadovoljni i ne whinea zato što im je ping za 30ms veći nego na ded. serveru (koji mi je BTW, redovito više lag-ao nego MW2 matchmaking ![]()
![]() |
#2552 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Hehe, ja sam kupio steam key za 150 kuna i evo prvi mi je dan igranja, i nakon 3 Team deathmatch partije, samo riječi hvale... naravno, sve se moze promijeniti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
iskreno ja nemam bas nekih problema sa lagom ni sa konektanjem... osim ako nas je 3 ili vise... igra mi pruza odredjenu vrstu zabave...ja zadovoljan... da su je mogli bolje rijesiti jesu.... zbog dedi servera i inih gluposti sam danas malo probao battlefield 2 BC i nisam odusevljen... tako da i dalje ostajem vjeran cod-u makar i malo sje... ak nis uvijek je tu cod4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
800kn za igru nebi nikad dao. S obzirom da trenutni standard u našoj državi 800kn je pola nečije plaće...
![]() |
#2556 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nemam problema sa igrom, ali lag je dosta cesta pojava, sto nije bilo na dedi serverima. Druga stvar sta je ogroman problem su cheateri. Na COD 4 ih je bilo, jedan dnevno, i odma pobere ban, ali sta je ovo ovde, to je uzas i sramota... Doslovno su legalizirali cheatere...
![]() |
#2559 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]()
![]() |
#2562 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
nevjerojatno, idem igrat, napravi mi host migration i svi ostanu zamrznuti osim mene ![]() edit: izgleda da nista od videa, nesto me net zeza, budem sutra probao
Zadnje izmijenjeno od: jan994. 10.02.2010. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Možemo!!! Dali netko zna kako isključiti muziku u igri: smeta me kod S&D, kad je vrijeme pri kraju, i opali muziku, a lik mi je negdje u blizini... Čuo sam da treba promijeniti ime neke datoteke ili šta? Zadnje izmijenjeno od: turista. 11.02.2010. u 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ne kužim, od kud baš 800kn? PA MW2 u standardnoj verziji dođe nešto manje od 400 kn, vjerojatno je cijena od kad sam zadnji put gledao dodatno i pala pa se sada radi o kojih 320-350 kn. A ako se ide na onu skuplju, special edition verziju ili kako se već zove (ona sa pravim pravcatim night googlesima) onda cijena raste do nekih 1000 kn. Dakle ili 350-400 kn za normalnu verziju igre ili 950-1000 kn za posebnu verziju. 800 kn ne kužim od kuda ste izvukli ![]() I opet, ljudi koji kupuju tu special edition verziju mahom se bave airsoftom ili nečim sličnim pa im ti night googlesi stvarno dobro dođu, a uz to dobiju i igru ( i to u ultra-finom pakiranju ![]()
![]() |
#2567 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Metafora ![]() BlackDwarf- sad je već vjerojatno malo kasno ali meni radi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
|
![]() Šta se svi drže tih 800 kn ko pijani plota? ![]() ![]() Aludirao sam na to da bi dao i duplo koliko je igra koštala za ovaj razmjer zabave i gameplaya koji igra nudi.
![]() |
#2569 |
Bazinga
|
Meni je bila zabavna sve dok me svako malo nije bacalo van usred partije ili iz lobija sekundu prije nek je trebala runda počet. @ weaponx Pa to sam i reko...par postova iznad tvog.
![]() |
#2571 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2572 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2575 |
|
![]() |
#2576 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
mene muci jedino odabir hosta .... cini mi se da je algoritam za odabir "najboljeg" hosta u banani pa u nekim rundama je lag prevelik za igranje ... ...dogodi mi se da uletim u prostoriju, tip mi je ledjima okrenut, zamahnem nozem ....i padnem mrtav ...... gledam killcam i tip stoji na drugom kraju prostorije i ja upadam i masem nozem u praznom kutu prostorije .... on se zaleti i capne mene ..... lag je cca 2 sekunde od onog sto sam ja vidio i stvarne situacije no ostalo mi je OK i igram svaki dan po sat-dva ... jedina igra zbog koje sam se skinuo sa America's Army |
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
|
Ja baš nikad nisam imao takav problem. Dogodi mi se da zađem iza ugla a netko ko je pucao u mene sa strane dok sam ja već otišao iza tog ugla i padnem mrtav, isto tako i ja kad pucam po drugima, znaju i oni pisati "wth i went behind the corner" itd... jedino to. Drugo je sve spot-on, lag-o-metar mi je miran, baš miran i nizak u doslovnom smislu te riječi
![]() |
#2578 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Naime izbaci me iz lobija i onda 10 poruka zaredom "could not connect host" (barem mislim da tak ide). Ja ne vajnam i bičam jer mi je u početku bilo sve odlično. Rijetkost je bila da dođem na neki laggy host, a ako se i to dogodilo odmah sam tražio novog(isto i u slučaju čitera). Novu rundu mi je našlo u roku odmah. A nakon .172 ili .175 patcha sve je krenulo nizbrdo. Match mi traži ko da imam krekanu verziju, pa kad nađe izbaci me nekoliko puta. Tak da mi treba dobre dvije minute da uspijem nać neki match. Te dvije minute i nisu tako puno, ali nakon dvije mape, pomalo već i dojadi. Nadam se da kužiš o čem pričam ![]()
![]() |
![]() |
#2580 |
Bazinga
|
![]() |
|
|