|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Problem s ACER-om
Imam problem s Acer 5101 awlmi. Dešava se to da sve svakih nekoliko vremena ugasi sam od sebe i to radim li nešto na lap-u ili ne... Hvala unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pregrijava se.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Dobro a mislim kako da riješim to.. Malo je glupo pitanje, ali neam ideja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako je pod garancijom ajde na servis sa pricom da se gasi sam od sebe pa ce oni usput ocistit dok budu gledali ostale stvari (za koje isto postoji sansa da su problem). Ako nije googlaj neki (video) tutorial kako rastavit laptop (moze i service manual) i kako doc do ventilatora i ispuhat njega, one otvore za hladjenje i opcenito dobro ispusi unutrasnjost laptopa.
Najgore se sekirat!!! ![]() Acer TimelineX 5830G Zadnje izmijenjeno od: [Psyho]Cox. 09.02.2010. u 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Izgleda da je to bio problem, kada sam ga rastavio vidio sam da su i ventilator i otvori doslovce "nabijeni" prašinom.. Ugl hvala na odgovorima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|