|
![]() |
#331 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Z-5500 sam kupio za 1600kn. Pospajaš spliterima, ili ako imaš 7.1 zvucnu onda mozes jedne roknut i kao side speakers. @micek: Dosta mi je da ti vidim sig i odmah znam kaj ti je na umu. Ne trebam preporuke haj faj mena i jako dobro znam kaj imam u sobi. A moja je stvar jel bude to na kraju 5.1 ili 23:10....ok??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
decko ajde ohladi.odjednom preko siga mozes citati moj mozak? ![]() Haj faj mena? ![]() ![]() Znam i ja.Imas tri dum-dum treskalice i 9 zvucnika velicine jajeta u plasticnoj kutiji i najbitnije je da je na kutiji pisalo 500w i ti si odmah zadovoljan ![]() Bas me interesira kako ces postaviti tih 9 zvucnika da bude,ovdje citiram tebe: "Preporod za filmove" ![]() ![]() Da,tvoja je stvar. Ali ako si stavio to na forum da se malo preseravas,onda imaju i drugi pravo pohvaliti/kritizirati isto,jer ako si zaboravio,forum nije tvoje vlasništvo. I ovo je tema o slikama Home Theatre-a a ne kako staviti 39 subwoofera i 876 satelita u sobu velicine 12m2.ok??? Ajd sad vozdra i dok naucis normalnoj komunikaciji onda se javi. ![]()
![]() |
#333 |
Banned
|
Kao prvo ovaj topic nije osmišljen za preseravanje kao što to ti misliš Kao drugo ovaj topic ima naslov SLIKE VASEG HOME THEATRA a NE VASIH HI-FI SUSTAVA Nitko nije tražio mišljenje nikoga, pogotovo ne ja, samo sam stavio slike svog teatra Moj je problem zašto ne zelim imati u sobi HI-FI i opet ponavljam moja je stvar dal ce to biti sve spojeno. I da s obzirom prelaska sa z-2300 na z-5500 preporod u filmovima i je ocit A sto se tice tutnjave, probaj naucit da se tonovi mogu regulirati, ili ti doma nemaš potenciometar na svojem uber cool hi-fi uređaju??? A rijeci "decko" i slicno si pricaj svojem vrsnjaku ili nekome mladem, barem dok ne znas koliko ti sugovornik ima godina. I molim te nemoj o bahacenju jer ako se netko bahati to si onda ti koji pocinjes po 1000x sa ja imam hi-fi ti imas kina made pc plastiku i ti ne valjas spike. Također ja znam vrlo dobro komunicirati ali ti se neam za kaj javljati jer te nisam niti trebal niti sam te kaj pital. Fala Lijepa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
@micek_kc: cini mi se da malo kritiziras z5500,pa valjda se onda kontaš u te stvari.Jel valjaju što ti zvučnici ovako za mjuzu i filmiće? Ili se može nešto sastaviti za 2500 kn u što čisto sumnjam.Ja bih na ljeto vjerojatno kupovao ovaj sistem pa me samo zanima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Banned
|
Citiraj:
Zvučnici su za filmove/igranje i mjuzu super, samo ukoliko ih platiš manje od 1600kn jer ne vrijede više. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ostavi si te jedne z5500 i ove z2300 prodaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Banned
|
Citiraj:
Ja ne znam jel su ovdje svi mutavi ili koji vrag.... Da vec su na prodaju oba 2.1 sustava i to možeš vidjeti na tržnici. Spojil sam ih sve samo da cujem kak to zvuci i to je to. Inace jedan z-5500 i jedan z-2300 su vrlo lijepa kombinacija no odlucil sam si ostavit samo z-5500 jer mi ni jace ne treba. Decki ne trebate se vi brinuti kaj bude meni u sobi a kaj ne bude, ak meni pukne idem po jos jedne z-5500...ništ cudno...testiram na sat dva i ide u prodaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Hi-Fi je nešto drugo i nešto dosta skuplje pa nema smisla uspoređivati sa PC zvučnicima.
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |||
fanATIčni AMDovac
|
Citiraj:
![]() Koliko ti je velika soba? Koji ti je omjer gledanje filmova/slusanje muzike/igranje? Da li si spreman kupovati Second hand komponente(zato jer se moze puuuuno ustediti)? Citiraj:
I nisi mi odgovorio kako si poslozio tri subwoofera da ne ulaze u +6dB... I znam zasto nisi.zato jer ne znas. btw ja nemam visak para i nemoj vrijeđati audiofile samo zato jer se to tebi ne sviđa. I nemoj ih mjesati sa tehnofilima koji slusaju kako se cuje njihov sistem a ne muziku da svi smo mutavi,samo ti nisi ![]() A sad odjednom vise ne znas tako jako dobro sto si kupio? ![]() Citiraj:
![]() Javi se za 10godina dok skupis koji gram pameti ![]() Potpis na ovo.On je prvi poceo sa "dok ti vidim sig sve mi je jasno,ti haj faj men" stilom razgovora pa sam ga posjeo gdje mu je mjesto.
Zadnje izmijenjeno od: micek_kc. 01.02.2010. u 19:45. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
®
|
Soba je cca 24 (6x4) kvadrata.Ima oblik pravokutnika.Najviše slusam glazbu (nikakvo rokanje,laganini uz surf,office itd.),filmove tu i tamo pogledam.Igranje gotovo nikad na računalu.O čemu je riječ ovo zadnje XD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
fanATIčni AMDovac
|
Citiraj:
Na kompu se uopce ne igras. To sve govori da ti ne trebaju pc zvucnici. ovo zadnje ti govori o kupovini rabljene audio opreme sa npr http://www.audiopuls.hr/oglasi.html ili sa http://www.audiofil.net/oglasnik/default.asp Zasto rabljeno? Zato jer mozes naci stvari dosta jeftinije nego u ducanu.Ja bi na tvojem mjestu skupio 3000kn i uzeo neki kvalitetni amp i par floorstandera iliti kako ljudi to znaju reci tornjeva ![]()
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
®
|
Citiraj:
![]() Vjerujem da se moze naci,ali me malo strah trpati se u te vode kada iskreno nemam pojma ništ o toj hifi opremi. Hvala ti puno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
fanATIčni AMDovac
|
Citiraj:
![]() Ja sam ti rekao sto mislim.Nisam te natjerao da kupis jedno ili drugo.Ja sam imao par pc zvucnika doma na kratko i nije mi se bas previse dopalo. evo npr jedan ok zvucnik za 1000kn http://www.njuskalo.hr/zvucnici/foca...0-oglas-922798 Dodas 1500kn za neko pojacalo i rjesio si stvar.
![]() |
![]() |
#346 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
@ micek.. vidim da forsiras focal, imam u autu 2 focal utopia sistema ali doma me njihova niti jedna serija nije odusevila, narucio sam si kef zvucnike pa napisem sto mislim kad dojdu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Momcino svaka cast, odlicno uparene komponente, uredno sve poslozeno, istemaj zid za rear kablove i 10/10!
![]() |
#348 | |
Premium
|
Ostarili su, ali još se ne daju. Na kraju sviraju Seek& Destroy, imao sam feeling da pokušavaju srušit amfiteatar ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: theobromine. 02.02.2010. u 12:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Jedno kratko pitanje, ovi stalci za stražnje zvučnike su baš za te zvučnike ili neki univerzalni? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
|
To su univerzalni Vogel's stalci. Mislim da im je maks. nosivost preko 20 kg, začudio sam se kad sam kupovao. Ono što mi se svidjelo kod njih je podešavanje po nagibu i širini zvučnika što olakšava setup HT-a, a mogu se i "reciklirati" za veće zvučnike. Edit: http://www.av4home.co.uk/acatalog/Vo...all-Mount.html Zadnje izmijenjeno od: theobromine. 02.02.2010. u 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#353 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja se opet malo ponovio. Nakon Denona 1910 stigli zvučnici, fronte i centralni. Za sada samo web sličice, kad ulovim vremena bit će i "real life" slika. Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. 06.02.2010. u 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
fanATIčni AMDovac
|
![]() |
#359 | ||
aka Edo, aka Syncros
|
670 kuna, Gramat, 200x140 ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
A da nebi ![]() Imam još slike i iznutra, mogu samo reći da su fakat škrti bili. Nema dampinga samo ona siva spužva posvuda. automatski smanji volumen a kutija zvoni. Vidim da bu neka ovćica naježila zbog ovog ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |||
fanATIčni AMDovac
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ovako izgleda kod mene(sub) ![]() Citiraj:
Ma nije da forsiram nego preporucujem ono sto sam cuo i sto znam da je ok.Ne preporucujem preko review-a s neta ![]() Pa u hifi vodama dosta dugo jer znam dosta ljudi koji se bave time ali aktivno oko 3god.
![]() |
![]() |
|
|