|
![]() |
#2491 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ps3: NAT type 2 a u cod mw2 strict
dobio sam novi router od speedtouc-a tg 782i i evo problema. dakle kada idem na internet connection test mi pokaze NAT type 2 a kada upalim call of duty modern warfare 2 mi pokaze strict a treba biti open. u cemu je problem ako netko zna?
![]() |
#2492 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
aha, jednom rijecju đubrad ![]() btw danas sam uletio na hakirani server, ali hvala bogu nije me diglo na 70 lvl, nego kad ubijes jednog dode oko 1900xp-a, a i nije kao onaj na youtube-u sa beskonacno municije i skakanjem po mapi, nego ovdje nisi ni mogo skocit -.-
![]() |
#2493 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
... izgleda da je dosao novi manje "agresivan" level hack ... ja sam cuo od jednog tipa da ga je diglo cini mi se sa lvl 47 na lvl 58 nakon jedne runde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Premium
|
![]() |
#2495 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() Evo ga i ja prvi puta nakon 3 mjeseca igranja igre dobio tactical nuke ![]() M16 sa silencerom, Harrier Strike + Chopper Gunner + Nuke I to ovako nakon cijelog dana na poslu umoran k'o pas ![]() A da, da nije bilo Hardline-a nebi dobio Nuke, stotinku sekunde nakon što sam pokupio 24-ti kill pogodi me njihov airstrike, ali već sam dobio nuke ![]()
![]() |
#2496 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ljudi, mene je prvi dan kad sam nabavio key bacilo na level70, jer sam pogodio na hackirani server.. slao sam poruku supportu na steam, i njihov odgovor je: Thank you for contacting Steam Support. A new update to Modern Warfare 2 was released that has resolved this issue. Unfortunately, any experience or rank gained from joining a modified match cannot be reverted. NOTE: Joining a modified match will not result in a VAC ban. tako da ne morate se bojati za svoje accounte... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Dobio bi da me nisu skinuli taman kad sam choppera dobio. Ali sam ih svejedno nakon toga s chopperom pokorio.
![]() |
#2498 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nuke uopce nije tesko dobit, doduse morate ganjat nuke na nekim mapama, ne mozete na svim, jer naprimjer na Skidrow budite sigurni da su vam sanse bar 10x manje nego na highriseu. Isto tako, ima par stvari koje treba imat na umu. hardline je uzalud potrosen perk, jer ako ne mozete dobit 1 kill vise, ni ne zasluzujete nuke ![]()
![]() |
#2499 |
Premium
|
opet sam uletio na hakirani server, iso sam igrat hc tdm i slucajno kliknem ono 3rd person 1v1, kad ono umjesto nas 2 bude nas 10-15 i kad skocim baci me 20m u zrak ![]() ![]()
![]() |
#2500 |
Bazinga
|
Ček, a kak je uopće moguće upast na krekani server? Kad ideš na 1v1?
![]() |
#2501 |
Premium
|
![]() |
#2502 |
Bazinga
|
Aha, ja mislio da se može naletit ovak. Sad sam malo gledo po netu o tome, vidim da se oni spajaju "preko" 1v1 moda.
![]() |
#2503 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
ne može vas više ni banati a ni dignuti na level70 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Bazinga
|
![]() |
#2505 |
Lika u mom srcu
|
igra te sama stavi... normlano ideš na Find game, i to je to... meni se to desilo doslovno kad sam drugi put upalio igru... i bilo mi cudno kako su svi na serveru Level70, uključujući mene... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jučer me izbacilo iz lobby- a i pisalo da je došao neki playlist update. Kakav je to update bio, nisam ništa novo primjetio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Premium
|
count me in ![]()
![]() |
#2513 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
novi patch
steam napravio update na 1.0.182 i ja se ne mogu nigdje spojit da igram sranje pravo kaže patch mp.ff is different from the server ma nije moguće da ni jedan server tj. host nije update napravio a probao sam najmanje 100 servera od jutros pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2515 | |
Premium
|
Citiraj:
danas, 04.02., steam ce radite servis na serverima i MW2 nece radit od 15-18h...tak sam bar nacuo ![]() EDIT:....izgleda da se moze igrat...svasta danas ljudi pisu na internet!....XD Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 04.02.2010. u 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Premium
|
Je li to samo meni ili... Kada stisnem Play- piše Connecting to IW.net i tako stoji ne znam koliko. Također tek danas updateao na 1.0.182 (ujutro je normalno radilo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#2519 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
nikom ne radi badave probavanje, mislim da treba opet steam update ![]() edit: evo novi update
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
evo ovako http://www.megaupload.com/?d=FNLN0FEF tu ima za skinuti patch koji zamjenite sa onim u Zone/english .... velik je nekih 160kb i sve radi ...problem je sa "ruskim" kljucevima i igri na engleskom pa update radi u folderu russian a mi pokrecemo iz english isti file na rapidshareu http://rapidshare.com/files/345894896/patch_mp.ff BTW ...... activision brise linkove (njihova je politika da kupite box pakiranje igre u lokalnom ducanu po 60€ pa necete imati problema) pa postoji mogucnost da vise ne bude na ovom linku |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|