Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.02.2010., 20:06   #1
ScorpionBB
Premium
Moj komp

ScorpionBB's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
CISS i Epson

Imam jedan problem na Epson sx205 printeru.Ugrađen je CISS i kako sada dati do znanja printeru da je tinta stalno puna.
Ima netko kakav program jer inače moram stalno vaditi van tintu kako bi je opet prepoznao da je puna
ScorpionBB je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2010., 07:54   #2
Krumpirko
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
Ako si kupio gotovi ciss sa pripadajućim cartridge-ima, morali bi biti samoresetirajući chipovi gore, tj. kad padne ispod nekog postotka (20,15, ne manje od 10%), moralo bi se samo vratiti na 100% nakon gašenja printera, ili ima negdje gumb za reset na cartridge-ima.
Krumpirko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.02.2010., 17:21   #3
ScorpionBB
Premium
Moj komp

ScorpionBB's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Nisam naručivao kod Adriatixa nego je naručeno sa ebaya
Točno ovaj:
http://cgi.ebay.co.uk/CISS-for-S20-S...item53dc73533f

problem je u tome kaj kod mene nema toga da se sam resetira kada padne tinta,nego treba imati nekakav program koji će to napraviti
ScorpionBB je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2010., 20:25   #4
Adriatix
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor ScorpionBB Pregled postova
Nisam naručivao kod Adriatixa nego je naručeno sa ebaya
Točno ovaj:
http://cgi.ebay.co.uk/CISS-for-S20-S...item53dc73533f

problem je u tome kaj kod mene nema toga da se sam resetira kada padne tinta,nego treba imati nekakav program koji će to napraviti
A zašto lijepo to ne pitaš onoga što ti je uzeo novce za tu stvar. Taj bi trebao biti zainteresiran da ti kod njega uzmeš kasnije i novo sljedovanje tinte.

Naravno ukoliko nije za to zainteresirann, znači da ni ne očekuje kupnju nakon kupnje. Fučka mu se za tebe kao potrošača. U takvom slučaju si mogao dobiti i ciglu umjesto cissa. Ista stvar samo drugoo pakiranje.

I sad tko zna što je tu bilo upakirano i kako to radi i koja je to kvaliteta.

Ili u prijevodu : Kad nešto uzmeš preko ebay a u to nije uključen suport nakon prodaje. Zašto? Zato jer onaj što prodaje preko ebaya nema pojma što prodaje. Bitno je samo nešto prodati a tebi kasnije kako bog da.

Ili u prijevodu II za HP Office Jet K Pro 550 Adriatix ima u ponudi i Kineski i HR ciss sistem. Prije nekih 8 mjeseci jedan profesionalac dobio tu HR verziju. Bio toliko zadovoljan da traži još jednu instalaciju. Čisto iz estetskih razloga uzeo Kinesku verziju. Međutim za mjesec dana se tuži da mu je kineska verzija sredila 2 glave u printeru, makar i za jedanu i za drugu instalaciju koristi istu Premium tintu. Traži da mu umjesto ove Kineske damo onu staru HR verziju. Evo prošla dva mjeseca i sve je OK. Inače čovjek štampa knige na CISSu

Zaključak: CISS nije nešto što se može samo uštekati i naljevati. Netko to mora ispitati i biti zainteresiran da korisnik buder kontinuiran potrošač. A to ima svoju cijenu. Kad uzmete nešto preko E baya kupujete nešto što je netko dobio da frkne. Sutra će imati za frknuti nešto posve deseto.
Adriatix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno