|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
i to se da sredit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
e vidis i prije su me ljudi pitali di sam ga kupio. mislim da je lesnina, moram pitat buraza jer ja nisam 100% siguran, siguran sam kojih 99% ![]() malo sale, u lesnini je kupljn i placen ravno 700kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Drift king
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Mogu priznati jedino da sam pospremio stol ali ne za ovu fotku. Jedva sam cekao da napravim kučište da mogu uredit stol, automatski i sobu ![]() Kučište je rađeno po mjerama, od poda do stola (ladice) imam 63cm a ja sam kučište napravio od 62cm s kotačićima. Uglavnom nije nista naknap nego je kak bi se reklo taman kak treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
farbanje
De mi molim te reci s čime si farbao plastiku tu prednju od kučišta? S kakvom bojom? edit: a s čime si lim farbao,kakvom bojom jel? Dali se prelazio kasnije s nekim lakom ili*? Zadnje izmijenjeno od: Champ. 23.11.2009. u 23:36. Razlog: pitanje vezano za lim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
A farbao sam samo s običnim sprejem... mat crni. EDIT: Evo par slikica kak trenutno izgleda ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Jesu, spužva je malo ubila buku te nema više hd 4850, sad je komp stvarno tih. Razmišljao sam o novom projektu pošto bi napravio jedno desktop kučište pa bi se ovog riješavao ![]() a mozda bi ostalo negdje spremljeno pa poslužilo kao storage komp pošto stane 6 hardova a ima dobro hlađenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|