|
![]() |
#632 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
ahahahahahahah.. ovaj mi je uljepšal dan... ![]() ![]() ![]() Odlucio Bill Gates da organizuje konkurs za izbor novog predsjednika evropskog ogranka "Microsoft"-a. U ogromnoj sportskoj dvorani skupilo se 5.000 kandidata, medju kojima je i Mujo. Gates se prvo zahvalio svim kandidatima sto su se prijavili, ali odmah zamoli sve one koji ne poznaju program Java 8000 da napusteispit. 2.000 kandidata ustaje i izlazi iz dvorane. Mujo razmislja: "Pa ne znam bas taj program, ali sta mogu da izgubim ako ostanem - nista! Sto da ne pokusam?!" I ostaje u sali. Bill Gates zatim zamoli da svi koji nikada nisu rukovodili timom od najmanje 100 ljudi ustanu i izadju. Jos 2.000 kandidata ustaje i izlazi. Mujo opet razmislja: "Ja nikad nisam bio sef nikom osim sebi, ali sta mogu da izgubim ako ostanem? Sta moze da bude?". I opet ostane. Tada Bill Gates zamoli sve koji na fakultetu nisu imali prosjek od bar 9.80 da napuste ispit. 500 ljudi izlazi, ali Mujo sapuce sam sebi: "Ja sam imao jedva dovoljan uspjeh u srednjoj, a fakultet nisam ni upisivao, ali sta mogu da izgubim ako ostanem?". I opet ostane u dvorani. Bill Gates na kraju zamoli da svi kandidati koji ne govore retoromanski ustanu i napuste ispit. Jos 498 ljudi odlazi. Mujo razmislja: "Ne znam ni gdje se govori taj retard-romanski, ali bas necu da idem. Sta sad mogu da izgubim ako ostanem?"I ostane na svom mjestu. U sali pored Muje je jos samo jedan kandidat. Svi ostali su otisli. Bill Gates im prilazi i kaze: "Cestitam, Vi, ocigledno, jedini govorite retoromanski. Mogu li da vas cujem kako razgovarate na tom jeziku?" Mujo se mrtav hladan okrece prema drugom kandidatu i pita ga: "Kako si, drkadzijo?" Drugi kandidat mu mirno odgovara: "Jedi govna, seljacino, pi*ka ti materina!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Dobarrr. Al ne ide to tako samo u MSu... ![]() Jedan stari... Pita baka unuka: - Sinko, kako se zove onaj Svabo sto mi skriva stvari po kuci? A unuk ce: - Alzheimer, bako, Alzheimer.
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Senzacija! Znanstvenici otkrili vodu na Marsu. Nakon glasina koje su se proširile akademskom zajednicom, NASA je danas priznala da su njeni stručnjaci uz pomoć napredne tehnologije uspjeli otkriti vodu na Marsu.
![]() |
#635 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Za vrijeme bivse Jugoslavije uciteljica pita Pericu: Perice, ko je najveci ratnik za koga si ikada cuo? Perica odgovori: Josip Broz Tito! Uciteljica: Sjedi, pet!, Perica sjedne i krisom izvuce ispod klupe jednu sliku, pogleda je i sapne: Izvini, Rambo, ali karijera je karijera! |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Dragi djeda Mraze, * u ovoj godini si uzeo mog najmilijeg pjevaca Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Farrah Fawcett. Pisem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdrazi politicar Dr. Ivo Sanader. * Hvala!
![]() |
#638 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Radila Fata kao policajka i dobije menstruaciju u po posla. Pošto nije smjela napustiti radno mjesto nazove u stanicu i zatraži zamjenu. Tek nakon tri sata stiže kolega da je zamjeni, ali mrtav pijan. - "Pa čovječe kakav si to došao, zašto si pijan???" - "Joj šuti bona, kad si ti javila da si dobila menstruaciju prvo je šef zvao rundu, pa zamjenik šefa, pa načelnik, pa sekretar, pa Mensur, pa Suljo, pa Hamzo..."
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Kako znamo da Bog voli budale? A) Zato što ih pravi tako mnogo B) Zato što ih spašava iz ovakvih situacija C) Sve gore na vedeno
![]() |
#641 |
Registered User
|
staro ali... Once I was to America. I go to restaurant and get the table. I ask waitress to bring me two pieces of bread. She comes back and brings me one piece of bread. I say: - I want a piece. I want a piece on the table. - Sorry, but can not piss on the table. - You don't understand me. I want a piece on the table. - You can not piss on the table, you sonofabitch! Go to the bathroom! I don't even know this lady and she calls me son of a bitch... Then I go to motel. I get the room. I am going to go to bed. But there is no sheet on the bed! I call keeper. - I want a sheet on the bed. - Sorry but you can not shit on the bed. Go to the bathroom. - You don't understand me. I want a sheet on the bed! - You can not shit on the bed, you sonofabitch! I don't even know this lady and she calls me son of a bitch... Then I go to restaurant. I get the table. I have a spoon, a knife. But there is no fork! I call the waitress: - I want a fork. - Everyone want to fuck ![]() - You don't understand me. I want a fork on the table. - You can not fuck on the table, you sonofabitch! I don't even know this lady and she calls me son of a bitch... Then I leave the restaurant. I leave the motel. And officer says: - Goodbye. Peace on you. I am very disappointed: - No, PISS ON YOU! Then I go back to Italia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#644 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo jednog starog, al vidim da ga jos nije nitko "metnija" ![]() Vraca se Mujo s arbajta iz "Svabije", nakon duzeg vrimena. Fata cila napaljena baca robu i skace u krevet. Svo 10-oro dice vec u krevetu. Iako se Mujo nakresa dobro po "Vrankfurtskim" javnim kucama, te ispuca cilo brdo kondoma, odluci razveselit Fatu. Uvuce se u krevet, neprimjetno navuce kondom i skoci na nju. Nakon sexa, a nije nikad ni cula za kondom, niti ga vidila, Fata sva sritna upita: "Mujo kako cemo nazvat malog ako bude musko?" Mujo sa smjeskom odgovora: "Ako se iz ovoga uspije izvuc, dat cu malom ime DAVID COPPERFIELD!"
![]() |
#645 |
Guest
|
People who think Apple is great and Steve Jobs is the prophet are just following the iSlam religion. :P |
![]() |
![]() |
#646 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Izgubi Bandic na pre'sjednickim izborima ali ponosan na dobit u di'aspori 90% ..... pocinje m' se ljuljat i mandat grdonacelnika u metropoli ali ima potporu di'aspore.... propadne i to pa se sretan vrati u 'ercegovinu -evo me 'judi moji ja doma da sa vama mojim vijernim biracima nastavim pobijede za vas i nas vjernih 'rvata... -ma koji ti kurac .. glasali mi zate da ostanes sto dalje od nas i nasijeh.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Atmosfera je pred usijanjem. Prigušena muzika u off dovodi dramu do granica izdržljivosti, baš kao u horor filmu. Krupni grašci samrtnog znoja vlaže lica preostalih natjecatelja, kamera zumira jednog za drugim, ruke drhte, flomasteri nesigurno plešu po tablicama plave, stranačke boje. Vrijeme je odluke. Voditeljica crne, ispeglane kose i britka jezika - nazovimo ju Daniela - pogledom strijelja sudionike: Daniela: Vrijeme je isteklo, banku ne prihvaćam! U ovome krugu mogli ste drpi..., pardon, bankirati deset milijardi, a vi ste bankirali bijednih milijardu i pol. Razmislite malo; tko misli da je HDZ Hrvatsko društvo zatucanih? Tko se je najeo kalija pa cinka? Izbacite najslabiju kariku! Ivo: Jadranka! Vlado: Ivo! Jadranka: Ivo! Luka: Jadranka! Daniela: Nakon petog kruga imamo i prvo izjednačenje večeras. Jadranka, vaša priča, odakle dolazite, što radite? Jadranka: Dolazim iz Pakraca. Radim na mjestu predsjednice Vlade. Daniela: Predsjednica Vlade? Ovog našeg Vlade ili baš prave? Jadranka: Baš prave! Hrvatske! Daniela: To je u Hrvatskoj kao da ste razrednica djeci s poremećajem u ponašanju, jel' tako? Jadranka: Pa, čujte..., mislim... Daniela: Gdje živite? Jadranka: Živim u Zagrebu! Ivo: U stanu prognane srpske obitelji! Jadranka: Molim vas, ja ću napustit stud... Daniela: Ivo, nisam vas ništa pitala. Zašto baš Ivo? Jadranka: Ivo je već duže vrijeme najslabija karika, pa sam se odlučila napisati njegovo ime na pločici. Daniela: Ivo, što vi radite? Ivo: A, ništa, uživam, jahtarim, hodam uokolo, kartam trešetu. Ja sam svoje napravio, sad su drugi na redu. Daniela: ... Ivo: Što me tako gledate? Daniela: S kime kartate? Ivo: S prijateljima! Daniela: Ma, nemojte! Vi još imate prijatelja u Hrvatskoj? Ivo: Dakako! Friends will be friends! Freunde bleiben freunde! Znate, ja sam pogli...polgit... Daniela: Mislite poliglot? Ivo: E to! Daniela: Što Jadranka nije znala? Ivo: Imala je puno krivih odgovora. Daniela: Jeste li zapamtili štogod? Ivo: Pa evo, recimo, nije znala tko u Hrvatskoj postavlja sijedu skvo na čelo partije i Vlade. Daniela: Što je ona odgovorila? Ivo: Glasači! Daniela: Koji je točan odgovor? Ivo: Ivo Sanader! Daniela: Vlado, vaša priča. Vlado: Ja sam iz Osijeka. Pravnik! Bio sam šef Kriznog štaba u ratnom Osijeku, predsjednik Sabora, svašta sam radio. Stvarno sam svašta radio. Daniela: Imate li neki hobi? Vlado: Nogomet! Daniela: Nemojte! Pa to je kao da se Ante Đapić bavi gimnastikom! Vlado: Čujte, to je sad tipična zamjena teza... Daniela: Zašto Ivo? Vlado: Mnogo štošta je krivo napravio. Daniela: Što vi niste znali? Vlado: Ja sve znam! Tko je gdje bio i što je radio. Daniela: Rekli ste da Branimir Glavaš nije bio gospodar života i smrti u Osijeku početkom devedesetih. To je točan odgovor? Vlado: Tako je! To je bila Peta kolona! Daniela: Luka, odakle ste vi? Luka: Ja san van iz Metkovića. Malo pokraj. Donijo mandarina i maslinov... Daniela: Nakon emisije. Što radite? Luka: A minjan kapute, bogati... Daniela: Čekajte, kako to mislite? Luka: Bijo komunista cili život, a sa' san u Adza. Daniela: Zašto baš Jadranka? Luka: Ja mislin da san ja bijo najslabija karika, a kako sebe ne mogu, eto nje. Ivo je najviše bankira. Daniela: Što je bankirao? Luka: A navodno u Brodosplita, Veroni, Hypo banki, banci, je li, HPB-u, HAC-u, nisan ni sve zapamtijo. Daniela: Dobro! Vlado, vi ste jedini barakaš i najjača karika. Izbacit ćete Ivu ili ćete promijeniti mišljenje? Vlado: Ostajem pri svome. Izbacio sam i Franju, i Stipu, i Ivića, pa ću i Ivu. Daniela: Ivo, vi ste i statistički najslabija karika. Odlazite kući samo s vilom, mercedesom, satovima i podebljim računom. Zbogom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Registered User
|
Dosao starcic od sedamdeset godina na nudisticku plazu. Buduci da se Treba uclaniti, a clanarina je skupa, uprava plaze mu je rekla da besplatno provede jedan dan i da se nakon toga odluci zeli li postati clan. I tako, ide on okolo, vidi puno lijepih djevojaka (koje nije vidio > desetljecima uzivo, uzbudi se, pridje jednoj, ona ga odvede u neki grmic i oni obave stvar. Seta on dalje, sav sretan i prposan, kadli mu padne cigareta na pod. Kad se sagibao da ju digne, osjeti da ga je >netko zguzio. > Na kraju dana dodje u direkciju plaze, isprica sto mu se sve dogodilo >i > kaze da se ipak neće uclaniti. > - Pa dobro, zasto se necete uclaniti, zar vam se ne svidja sto mozete > imati lijepe i mlade zene svaki put kad vam se digne? > E sinko, u mojoj dobi se uzbudim jednom u tri mjeseca, a cigareta mi > padne iz ruku barem pet puta dnevno. > > > > > > > > > |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ulazi Jadranka u kabinet, svi ministri ustanu a ona naredi: - Okrenite se prema zidu! (okrenu se) - Skidajte gaće! (poskidaju) - Okrenite se ovamo! (okrenu se) - hmmmm, guzice za fotelje vidim imate, ali nije mi jasno čime ste sjebali Hrvatsku ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#652 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Pita otac sina:"Sine, jel' istina to sto pisu u novinama da facebook zaglupljuje ?" Sin: "Sta, wtf, omg, jbt, LOL" --------------------- Mlađi sin: - Tata, tata, koja je razlika između 'potencijalno' i 'realno'? Otac: - Pojasnit cu ti. Obrati se svojoj ženi: - Bi li ti spavala s Robertom Redfordom za milijun dolara? Žena: - Naravno, nipošto ne bih propustila takvu priliku! Onda otac upita svoju kći bi li ona spavala s Bradom Pittom za milijun dolara? Kći: ... - Wow! Da!!! To je moja fantazija! Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga: - Bi li ti spavao s Tomom Cruiseom za milijun dolara? Stariji sin: - Da, zašto ne? Zamisli što se sve može učiniti s milijun dolara! Sad se otac obrati mlađem sinu i kaže: - Čuo si sine, 'potencijalno' mi sjedimo na 3 milijuna dolara, ali 'realno' živimo s dvije kurve i jednim pederom. Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 28.01.2010. u 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Toyota leksus vrlo povoljno, 50% cijene, gratis Sevin CD "Gas gas". |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |